Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.Erciyesspor-Galatasaray

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

izlemek icin

http://live-foot.com/televisions/israel/livesports1[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 15 Ekim 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım,hoşuna gitmiyosa mesaj atmicaksın.Atıyosan öyle kelimeler kullanmicaksın.Ha kullanırım diyosan da kendi takımına edildigi zaman aglamicaksın.

Bana buranın kurallarını,tarzını 2 günlük geçmişinle ögretmeye çalışma kardeş.
Sabaha kadar istediginiz lafı söleyin takımıma takmam bile.
Konuş dur sabaha kadar.Agladıgımız yok yani.
Şimdi kapat tartışmayı konu dagılmasın.[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 15 Ekim 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eternal bi uza yaa hade arkadasım hade öf mavi nerdesın allahını seversen öff[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 15 Ekim 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fransua ya bak uza fln ne iş lool[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

fb maç konusu altındaki fark atarız mesajlarına baktım, burdakilere baktım, hemen hemen aynı saatlerde karşı takımlar tutulmuş ve fark atarız, erciyes farklı yener ankaragücü rahat çakar diye bir sürü mesaj atılmış

karar verin arkadaşlar ya hepinizi birden banlayalım (ne kadar fbli varsa o kadar da gsli mesaj atmış bu arada, sadece fenerliler çoşmamış iddia edildiği gibi) ya da biz böle iyiyiz diyosanız hiç şikayet etmeden yiyin birbirinizi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

boşverin maçı izleyin

atılan mesajlar sahiplerininkalitesini de kafi derecede ortaya koymaktadır biz maçımızı izleyelim.[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose for the win!!!

katılıyorum, GS ve Fb taraftarları mesajlarınızı denk alın lütfen[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 15 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
fb maç konusu altındaki fark atarız mesajlarına baktım, burdakilere baktım, hemen hemen aynı saatlerde karşı takımlar tutulmuş ve fark atarız, erciyes farklı yener ankaragücü rahat çakar diye bir sürü mesaj atılmış

karar verin arkadaşlar ya hepinizi birden banlayalım (ne kadar fbli varsa o kadar da gsli mesaj atmış bu arada, sadece fenerliler çoşmamış iddia edildiği gibi) ya da biz böle iyiyiz diyosanız hiç şikayet etmeden yiyin birbirinizi

beni uyaran zegnayada senin dedğin gibi bi şey dedim banlama konusunda ya tekrar düzenlenir buranın kuralları,yada varsa şiddetle uygulanır..

izleyelim maçı bencede..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi

[Bu mesaj malik tarafından 15 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası war abi biz fenerlılere bısey demedık adamları guduklayan bısı war demekkı boyle konusuyolar hayret bısey benım mausum bıle gecmedı onların topicinin üzerinden[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...