olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaslar makinaya c ye formatt attıktan sonra d de yükl olan wow u calıstırdım oyundaym ne güzel tak error attı oyundan dedim neyse 40 yolda bir olur tekrar girdim aradan 20dk gecti bida alla dedim tesaduf ama yarm saat sonra bida va bida deli oldum bende böle seyler olmazdı yaws neden kaynaklanmıs olabilir sizce ???[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Verdiği hatayıda yazsan bir cevao alabilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sistem c de idiyse wow d de bile yuklu olsa, sistemin altina attiklari da silindigi icin hata verir, normaldir yapman gereken wow u yeniden kurup patch lemen ne yazik ki[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaslar hata budur bi bakıverin kütfen[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Memory error , addon kullaniyorsan addon memory yi yükselt, kendi ramlerinin hızını düşür , mesela 400 de ise 366 yap hatta 300 yap.Ekran kartı overcloklu ise degerlerini dusur. 132 genelde memory den doyalyı cıkar. Olmadı Blizzardın sayfalarında bir yerlerde Repair kit olmalı onu dene.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aculeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahh ahh o hatayı ben naaptıysam engelleyemedim formatlar re install lar repair patchler defrag lar perfect disk le bile yaptım blizz forumlarda önermiş die ama nafile walla :( umarım senin basına aynı sey gelmez re install yapınca düzelir sorun kaynağı ram ve anakart ekran kartı olabilio ekran kartı driver ının güncel versiyonunu yükle eğer güncel değilse[signature][hline]Realm:Kor'gall Faction:Horde Race:Troll Clas:Mage Guild:Lok Tar Ogar Level:45~55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya bende 512 ram vardı 400mhz bi 256 daha ekledim oda 400mhz ama bu hataya yol actı yoksa ondan önce sorun yoktu hic addonn kullanmıorum en azından patch ten sonra :D toparlayamadım daha şimdi ne yapmalıyım ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilecek bir arkadas aranıyor[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Sorun buyuk ihtimal ramlerinden ikisi farklı marka mı ? onlar üstünde 400 yazsa da farklı timingleri vardır, Gir Bios ayarlarına orda bir yerlerde ram hızları ile ilgili bir bölüm olacak bak bakalım hangi hızda calısıyorlar. ram hızını oldugundan 33 mhz dusur. 400 ise 366 yap mesela, yine de olmazsa 333 yap. 333 te genelde, WOW stabil calısıyor. BİOS tan yapcaksın.Hangi marka bios kullandıgını bilmedigimden nerde bulunugunu da soyleyemiyecem. eger degiştirisen oyuna girerken hardware changed load default setup ? yes no ,diye soracak no diyeceksin .Unutma.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya valla farklı marka sanırım ondan delrecm ya wow hızlı calıssın die ram alıoz daha beter oluyo hersey ben bi biosu karıstıraym olmassa artk konusuruz yine :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaws bios ta bulamadım ramın hızını dusuren bi olay benm ana kart asus p4v800x biosta sadece bilgi veren bir hava var :D sadece 768 ram var dior advance seceneklerdede overclock var ama oda %5 arttır %10 arttır... falan gibi bişiler var delirecm ya ramların hızın baska bi şekilde degistiremem mi ?[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Var var, %5 felan diyorsa sen amibios kullaniyorsun o zaman.Ami bios ta şahsi fikrim olarak en karışıklardan biri. yol ,Bios - advanced - cpu configuration -memory configuration - memory configuration, auto yaziyordur büyük ihtimal. Limit seciyorsun , limite basiyorsun , karsına secenekler cıkıyor ordan ayarla iste önce 1x1 200 mhz dene , oyle artır ufak ufak (gerci orda da ancak 5 tane secenek var zaten hız olarak). hem hızlı hem stabil olanını buluncaya kadar devam et.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 walla northbidge die bi sekme var onun icinde ramtimer die bişey var ordan ayarladım autoda druyomus 333 mhz yaptım şimdi wow a girim no diyorum cıkana ve insallah cözülcek olay[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kraaz sorunum sayende halloldu gibi 4 saattir kesintisiz oynadım valla eger ZG de verseydi hatayı yanardım neyse sana teşekürü borc bilirim :D saolasın[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bir şey degil[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 . [Bu mesaj Delidumrul tarafından 17 Ekim 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar