Aurora Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ömrümüzü yiyip bitiren bazen de gereğinden erken bi vakitte bizi gideceğimiz yere ulaştıran manyak otobüsler... güel havalarda kalorifer yanar pişeriz, garip ilişkiler kurarız, camı açma kapama uğruna savaşlar veririz.. sıralayalım bakalım hepsini...[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kişisel diyoruz garbıç diil .[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 146 - e5 ten gider yan yola girmez :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aaaaah aaah!6 yılımı 341-t ile geçirdim.şimdi 25-a[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ankara 174 beysukent,gecen sene saatte bir geliyodu otobus(normal program),geneldede 1. saate çıkıodu ara,cumartesi geceleri 9.30dan sonra otobus yoktu.çok kufrederdim ankaradayken[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ortaokulda FB1-FB2.lisede 14R.Fb lere cok güsel hatunlar biniyodu güzel anılarım vardır Fblerde.14R sux![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 walla okula minibüsle gittiğimden öyle bişeyim yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 10s ve Fb1 hayatımı çürüten ötobüsler , hatta Fb1 en fazla diyelim.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 max 30dk yolum sürüyor otobüsü hiç sevmiorum iğrenç 371 81 5 605 270 bindiğim otobüsler son ikisine çok az biniyorum izmirde bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 127 Kadıköy-Topkapı 125 Kadıköy-Maslak Oto (gibi birşey di) 110 Kadıköy-Beşiktaş 120 Kadıköy-M.Köy 30M Beşiktaş-Beşiktaş (Ring) 41A M.Köy-Ayazağa Köyü 13A Üsküdar-Çakmak Mah. 13 Kadıköy-Çakmak Mah. 12A Kadıköy-Kadıköy (Ring) 12 Kadıköy-Kadıköy (Ring) Şuraya bak zihnime kazınmış artık gittikleri yerler, hayatım geçti diyebilirim[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 15F// Kadıköy-Beykoz Ortaçeşme 14M// Kadıköy-Kavacık bi de 15B var. üsküdar-ümraniye santral. hayatımı çürüten mekana giden otobüs. ne diyiym ya. :'([signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 145 154 112 111 114 413 bunlar ankarada beni otobusten nefret ettiren otobusler hele bide sabah saat 10.00dan sonra (ozellikle 154)[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 tramway gelmeden önce eskişehirde 20 numara vardı. çarşıdan gömece lojmanlarına giderdi bu otobüs.. İstisnasız bakın abartmıyorum istisnasız, çarşıda boş boş gezdiim her seferde bu otobüs gelirdi ama otobüsü 20 dakikada geliyo bir görünmesine rağmen yarım saatten az beklediğim olmamıştır. Hayatımı yedi bu otobüs[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 500es denen allan belası yaa hele otogardan geçmesi en büyük handikap şu 1. sınıf dersleri bitse kurtulucam ama gel görki 3 senedir bitiredemedik ama bu sene biticek kararlıyım[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 128 - Üst Bostancı-Mecidiyeköy 85B - Mecidiyeköy-Basınsitesi okula gidip gelme mevzuusu[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eskişehirliler bilir efsane bi 45 numara vardı.anadolu uni ve osmangazi uni gençlerinin kaynaşmasını sağlayan yegane otobüstür.artık yok yazık oldu...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: BabacumMostors, 15 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: 128 - Üst Bostancı-Mecidiyeköy 85B - Mecidiyeköy-Basınsitesi okula gidip gelme mevzuusu ahanda aynı çekilecek şey değil yaw bide trafik olunca saatler geçio bu otobüslerde:) nefret ettim yawww biticek gibide değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 112 zamanında benim hayatımı yedi bitirdi işkenceler gördüm o otobüste tek ayağım havada yolculuk yaptığımı hatırlıorum :P ama küçüktüm o zmn sonra neler görmedim ki ah aaaah sonra başka bi yol buldum biraz haftaiçi yememden kesiodum ve haftasonu evime rahat gitmek için hacıosman-köprülükavşak arasında gidip gelen herhangi bi otobüse atlıyıp köprülü kavşaktan 202 ye biniorum hayatım geçti otobüste ama ömrümü yemedi çünkü süper konforla uyuyarak gidiorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 @hocemma; nerede okuyorsun? ben Marmara dayım bahçelievler kampüsü[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 izmirliler çok iyi bilir 121 mavişehir-konak kimbilir kaç kere binmişimdir..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kamil Koç ta bir otobüs vardı. plakasını falan hatırlamıom. Okulla ilgili bir sorun için bir hafta içinde istanbul-afyon arasında 9 kere otobüs yolculuğu yapmıştım. 7 kere aynı otobüse denk gelmiştim. şoför ve muavinle kanka olmuştuk. arka 5'li koltukta muavinle pişti bile oynamıştık..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 @BabacumMostors; bende marmara bahçelievler kampüsündeyim zaten tahmin etmiştim otobüs numarasını görünce dedim bizim kampüscükden biri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 30M-beşiktaştan binip nişantaşı durağında iniyorum. hafta içi hergün hayatımda yer alan tek otobüs 2-üsküdar-bostancı,eh o da arada lazım oluyor[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kadiköy-Bostancı 4 Artık onu bile kullanmıyorum. Yaşasın tren :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 121 : allah belanı versin neyseki vapur denen bişey var artık sadece vapur kaçınca biniyorum.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar