Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın otobüsleri, mesela 112...

Aurora

Öne çıkan mesajlar

aaaaah aaah!6 yılımı 341-t ile geçirdim.şimdi 25-a[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ankara 174 beysukent,gecen sene saatte bir geliyodu otobus(normal program),geneldede 1. saate çıkıodu ara,cumartesi geceleri 9.30dan sonra otobus yoktu.çok kufrederdim ankaradayken[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

127 Kadıköy-Topkapı
125 Kadıköy-Maslak Oto (gibi birşey di)
110 Kadıköy-Beşiktaş
120 Kadıköy-M.Köy
30M Beşiktaş-Beşiktaş (Ring)
41A M.Köy-Ayazağa Köyü
13A Üsküdar-Çakmak Mah.
13 Kadıköy-Çakmak Mah.
12A Kadıköy-Kadıköy (Ring)
12 Kadıköy-Kadıköy (Ring)

Şuraya bak zihnime kazınmış artık gittikleri yerler, hayatım geçti diyebilirim[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Kissiyorum...

[Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

145
154
112
111
114
413

bunlar ankarada beni otobusten nefret ettiren otobusler
hele bide sabah saat 10.00dan sonra (ozellikle 154)[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

tramway gelmeden önce eskişehirde 20 numara vardı. çarşıdan gömece lojmanlarına giderdi bu otobüs.. İstisnasız bakın abartmıyorum istisnasız, çarşıda boş boş gezdiim her seferde bu otobüs gelirdi ama otobüsü 20 dakikada geliyo bir görünmesine rağmen yarım saatten az beklediğim olmamıştır.

Hayatımı yedi bu otobüs[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

128 - Üst Bostancı-Mecidiyeköy
85B - Mecidiyeköy-Basınsitesi

okula gidip gelme mevzuusu[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

112 zamanında benim hayatımı yedi bitirdi işkenceler gördüm o otobüste tek ayağım havada yolculuk yaptığımı hatırlıorum :P ama küçüktüm o zmn sonra neler görmedim ki ah aaaah
sonra başka bi yol buldum biraz haftaiçi yememden kesiodum ve haftasonu evime rahat gitmek için hacıosman-köprülükavşak arasında gidip gelen herhangi bi otobüse atlıyıp köprülü kavşaktan 202 ye biniorum hayatım geçti otobüste ama ömrümü yemedi çünkü süper konforla uyuyarak gidiorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

@hocemma;

nerede okuyorsun? ben Marmara dayım bahçelievler kampüsü[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

izmirliler çok iyi bilir 121 mavişehir-konak kimbilir kaç kere binmişimdir..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Kamil Koç ta bir otobüs vardı. plakasını falan hatırlamıom.
Okulla ilgili bir sorun için bir hafta içinde istanbul-afyon arasında 9 kere otobüs yolculuğu yapmıştım.
7 kere aynı otobüse denk gelmiştim. şoför ve muavinle kanka olmuştuk. arka 5'li koltukta muavinle pişti bile oynamıştık..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

30M-beşiktaştan binip nişantaşı durağında iniyorum. hafta içi hergün hayatımda yer alan tek otobüs
2-üsküdar-bostancı,eh o da arada lazım oluyor[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...