Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın otobüsleri, mesela 112...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ömrümüzü yiyip bitiren bazen de gereğinden erken bi vakitte bizi gideceğimiz yere ulaştıran manyak otobüsler... güel havalarda kalorifer yanar pişeriz, garip ilişkiler kurarız, camı açma kapama uğruna savaşlar veririz..
sıralayalım bakalım hepsini...[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/
Mesaj tarihi:
kişisel diyoruz garbıç diil .[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
aaaaah aaah!6 yılımı 341-t ile geçirdim.şimdi 25-a[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
ankara 174 beysukent,gecen sene saatte bir geliyodu otobus(normal program),geneldede 1. saate çıkıodu ara,cumartesi geceleri 9.30dan sonra otobus yoktu.çok kufrederdim ankaradayken[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
ortaokulda FB1-FB2.lisede 14R.Fb lere cok güsel hatunlar biniyodu güzel anılarım vardır Fblerde.14R sux![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
127 Kadıköy-Topkapı
125 Kadıköy-Maslak Oto (gibi birşey di)
110 Kadıköy-Beşiktaş
120 Kadıköy-M.Köy
30M Beşiktaş-Beşiktaş (Ring)
41A M.Köy-Ayazağa Köyü
13A Üsküdar-Çakmak Mah.
13 Kadıköy-Çakmak Mah.
12A Kadıköy-Kadıköy (Ring)
12 Kadıköy-Kadıköy (Ring)

Şuraya bak zihnime kazınmış artık gittikleri yerler, hayatım geçti diyebilirim[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Kissiyorum...

[Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
15F// Kadıköy-Beykoz Ortaçeşme
14M// Kadıköy-Kavacık

bi de 15B var. üsküdar-ümraniye santral. hayatımı çürüten mekana giden otobüs. ne diyiym ya. :'([signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
tramway gelmeden önce eskişehirde 20 numara vardı. çarşıdan gömece lojmanlarına giderdi bu otobüs.. İstisnasız bakın abartmıyorum istisnasız, çarşıda boş boş gezdiim her seferde bu otobüs gelirdi ama otobüsü 20 dakikada geliyo bir görünmesine rağmen yarım saatten az beklediğim olmamıştır.

Hayatımı yedi bu otobüs[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
500es denen allan belası yaa hele otogardan geçmesi en büyük handikap şu 1. sınıf dersleri bitse kurtulucam ama gel görki 3 senedir bitiredemedik ama bu sene biticek kararlıyım[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
eskişehirliler bilir efsane bi 45 numara vardı.anadolu uni ve osmangazi uni gençlerinin kaynaşmasını sağlayan yegane otobüstür.artık yok yazık oldu...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 15 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
128 - Üst Bostancı-Mecidiyeköy
85B - Mecidiyeköy-Basınsitesi

okula gidip gelme mevzuusu

ahanda aynı
çekilecek şey değil yaw bide trafik olunca saatler geçio bu otobüslerde:) nefret ettim yawww biticek gibide değil
Mesaj tarihi:
112 zamanında benim hayatımı yedi bitirdi işkenceler gördüm o otobüste tek ayağım havada yolculuk yaptığımı hatırlıorum :P ama küçüktüm o zmn sonra neler görmedim ki ah aaaah
sonra başka bi yol buldum biraz haftaiçi yememden kesiodum ve haftasonu evime rahat gitmek için hacıosman-köprülükavşak arasında gidip gelen herhangi bi otobüse atlıyıp köprülü kavşaktan 202 ye biniorum hayatım geçti otobüste ama ömrümü yemedi çünkü süper konforla uyuyarak gidiorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
izmirliler çok iyi bilir 121 mavişehir-konak kimbilir kaç kere binmişimdir..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
Kamil Koç ta bir otobüs vardı. plakasını falan hatırlamıom.
Okulla ilgili bir sorun için bir hafta içinde istanbul-afyon arasında 9 kere otobüs yolculuğu yapmıştım.
7 kere aynı otobüse denk gelmiştim. şoför ve muavinle kanka olmuştuk. arka 5'li koltukta muavinle pişti bile oynamıştık..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
121 : allah belanı versin
neyseki vapur denen bişey var artık sadece vapur kaçınca biniyorum.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı
  • Yeni Oluştur...