Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç dökülmesi

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

Medikal şampuanlar var engellemek için. Ben de kullanıyorum ama pek bi işe yaramıyo :(

Ayrıca nedeni genetik olmasının yanında, stres çok önemli bir faktör. Stres varsa hayatında saçlarını kurtarmak daha zor malesef...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

kader ağlarını örmüş babası kel olarak dünyaya gelmişim yetmemiş üstüne fizik gibi kasış eden stresli bir bölümde okumaya yeltenip saçlarıma bir makasda ben vurmuşum...

ya genetik olabiliyor ama dayın kel diye %100 sende kel olcan die bişi yok öyle bi olasılık var ama :/ ha dökülmeye başladıysa ve bu aralar stresli fln diilsen sebepsiz yere dökülüyosa genetik olabilir önce saçlarını kısalt sonra şampuan kullanmayı bırak sabunla yıka olmadı öyle kür fln kullan ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Genler ve yoğun stres. Ayrıca deri hastalıkları ve saçların kirli kalması. Uzun saçlı erkekler bazen saç diplerini iyi yıkayamıyor. Ayrıca tam olarak durulanmazsa da dökülme görülebilir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Dur bakim bi site görmüştüm zamanında...

www.sacdokulmesi.gen.tr

Orda önerdikleri bi ilacın etkisini gerçekten gördüm , kendi gözlerimle, 3-4 ay içinde adamın çıplak bölgesinden saç çıkarttı yani.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Ekim 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Dur bakim bi site görmüştüm zamanında...

www.sacdokulmesi.gen.tr

Orda önerdikleri bi ilacın etkisini gerçekten gördüm , kendi gözlerimle, 3-4 ay içinde adamın çıplak bölgesinden saç çıkarttı yani.

ya gercek mi?

ayrıca herkese teş. ederim.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim:
kellik geni hem annede hem babada varsa: oğlan çocuklar ileride kel olur, kızların saçları seyrekleşir. (kellik geni bulunan annede saçlar seyrektir)

kellik sadece annede veya babadaysa : oğlan kel olacaktır, kızın saçları normal kalcaktır.

kellik hem annede hem babada yoksa, oğlan çocugu da kız çocugu da gür saçlı olur, kel olmazlar.

yani kellik geni kız çocuğunda çekinik, erkek çocuğunda baskındır...

benim hem annemin saçı seyrek, hem babam kel olduğu için direk kabullendim durumu, yani ikisinin de sağlam olması lazım kel kalmamanız için. stres sadece kelliğin geleceği yaşı belirliyor.

lakin çok pis yanılıyor da olabilirim, ama lise de böyle görmüştük.:)[signature][hline][b]oasisoyun.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 12 Ekim 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
said:
kinetica, 12 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
lakin çok pis yanılıyor da olabilirim, ama lise de böyle görmüştük.:)
Çok pis yanılırımm...

Yarıldım ya lol :D

çok pis yanılırım :-)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...