anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yorunge dışı deilim , sadece garbıçdan ban yedim( hehe garbıçdan ban yemeyi beceren tek kişiyim) ama bütün postlar silinmiş gözüküyo sayı olarak duruyo ama gorunmuyo ve silinmiş hakkatende yani mesajlarım silinmiş ama sayıları duruyo nasıl oluyo bu?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 17 Ekim 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne mutlu sana işte :) bu arada garbageden ban yemenin sorumlusu ben değilim ona göre :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hepsi silinmemiştir. bildiğim kadarıyla ,"?" bellli bir gün sayısından önceki postları gösteriyor. yada ben yanlış biliyorum ve süper sıkıyorum :) Ama ben böyle die biliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paticikteki hiçbir post silinmez. Sadece gösterimden kalkar. Bu yüzden sayı olarak durması normal çünkü hala oradalar. Sadece sen ben göremiyoruz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ok anladım bu arada hakkatende Xenocide ve one_hooijdonk ban sebebi yaklaşmayın onlara peki ban suresince benim topicler garbıca taşınmıcakmı? [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 17 Ekim 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sen ben göremeyiz, ilahi adalet görür niye ban yedin[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dün geldim paticik'e bugun ilk vukuatımı gerçekleştirdim hadi hayırlısı :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar