Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 200ping alıyorum ve hiç time out fln almadım. bu arada bu eu serverlarından birinin ipsi dimi?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 temelli bozuldu artık hiç oynanmıyo, bişeyler yapmak lazım...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ananin la havle 230423*49023*9*3*09 girsin ya deli olcam!!!!! allah belani gene versin titinet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hyr işin berbat yani ultratv destek bedeline zam yaptı allahin belalari sanki utv de muhtesem hizmet veriyor bir emaile 1 hafta cvp vermediler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yeter her 10 dkda 2 LD yeteer![hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 waLa bunaa ramen bu gece 2 lvl aldım ya hll bana alla belani vere titinet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu arada us serverlarında sorun yok belkide antalya bölgesindekiler sorun yok emin değilim ama bende tık yok güzel güzel oynuyorum oyunu. umarım sorununuz biran önce çözülür...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya daha yeni döndüm tatilden.Arada sırada haber alıyodum baglanti berbat diye.Dogruymus demek :([hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 US serverlarında sorun yok şu an. 3 yeşil güzel güzel oynuyoruz.[hline]Sungur - Scout of Hun http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529 Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45) http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 teLEkomun g.tü kocaman! telekom strikes back:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hoca sorun server da degiL okumuyorusunuz ki threadin tamamını....araada pingleerin sapitmasi Titinetin pipisi bamya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 3 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 etti 8 1 gece de allaahtan group alişti yalama oldun falan diyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 rofL bokunu afedersiniz çıkartmaya devam ediyorLAr 9:) imdaykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bende dustum oyundan ve geberdim[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Zuahahha Duruma gel. Curse yemiş haldeyiz walla.Sabır beyler bayanlar :) Yada toplanıp gidelim ben gelirim walla kabloyu basarız :)[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 nazar değmesin 2 gündür gayet iyi cayır cayır DF de dolanıoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ha bu arada Cute.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39067[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 2 daKKa rahat durmuyor şerefsizLer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 2.5saattir 39.80 den 40 olmaya kasiorum gire cika hala olamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 titinet strikes again......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar