-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 millet aya doğru bi bakın. üzerinde kırmızı ışıklar yanıp sönüyo mu? yok eğer anormal birşey görmüyosanız evime göre (sabiha gökçen hava alanı yakınlarında) kuzey yönünde tanımlanmak isteyen bir gök cismi tespit ettim demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 burda hava kapalı ay görünmüyo. neredesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben de sabiha gökçene yakınım bayramoğlundayım, fakat pek biş igöremedim :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 16 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şimdi bi dakka :D istanbul anadolu yakasındasın, ve hava açık kı 3 renkli cisim gördün. olayı biraz daha anlatır mısın. ayın üstünde mi gördün yoksa ayla alakası olmayan yanıp sönen cisim(ler) mi gördün. ve bu cisimler haraket ediyor muydu, ediyorsa nasıl farkettin yani 1-2 saat sonra baktığında yer değiştirmiş mi oluyordu ve bu yer değiştirme çok fazla mı oluyordu[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 burda da bisi yok..m.köy..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bırakın bu işleri uçanı kaçanı millet yy larca aramış bişi bulamamış siz çıplak gözlemi bakıyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 maslaktan bildiriyorum. burda hava çok kapalı. bulutlardan dolayı bırak kırmızı ışığı, ışık gelmiyo :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kedidir kedi![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: muzcu, 16 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: şimdi bi dakka :D istanbul anadolu yakasındasın, ve hava açık kı 3 renkli cisim gördün. olayı biraz daha anlatır mısın. ayın üstünde mi gördün yoksa ayla alakası olmayan yanıp sönen cisim(ler) mi gördün. ve bu cisimler haraket ediyor muydu, ediyorsa nasıl farkettin yani 1-2 saat sonra baktığında yer değiştirmiş mi oluyordu ve bu yer değiştirme çok fazla mı oluyordu kardeşim bu ne prograsifliktir...:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biri yapmasa şu espiriyi ne kadar iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: -Cleglaw-, 16 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: biri yapmasa şu espiriyi ne kadar iyi olcak hangisi???[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yau ne kardeşim arkadaşın sorusunu cevaplandırcaz, yanlış bişi sölemeyelim diye bilgi istedik. hava açıksa ki ay olduğundan çok eminim ki gözükmez ama gene de gördüğü uydu olabilir, haberleşme uyduları 3 renkli olarak görünür, aynı şekilde yıldızları da böyle görürüz ki buna yıldız kırpması gibi bi isim verilmiş, yani gördüğün ya yıldız ya da çok ufak ihtimalle haberleşme uydusu, haberleşme uydusu derken bu tv yayını için de olabilir işte dünyanın bir yerindeki sinyali dier bir yere yansıtan uydu türü. yıldız ise haraket ettiğini zor anlarsın da uydu ise bir kaç saat içinde baya ilerlediğini gözlemlemişindir[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 16 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: angband, 16 Ekim 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 16 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: biri yapmasa şu espiriyi ne kadar iyi olcak hangisi??? kediyi dio yaff[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: muzcu, 16 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki: yau ne kardeşim arkadaşın sorusunu cevaplandırcaz, yanlış bişi sölemeyelim diye bilgi istedik. hava açıksa ki ay olduğundan çok eminim ki gözükmez ama gene de gördüğü uydu olabilir, haberleşme uyduları 3 renkli olarak görünür, aynı şekilde yıldızları da böyle görürüz ki buna yıldız kırpması gibi bi isim verilmiş, yani gördüğün ya yıldız ya da çok ufak ihtimalle haberleşme uydusu, haberleşme uydusu derken bu tv yayını için de olabilir işte dünyanın bir yerindeki sinyali dier bir yere yansıtan uydu türü. yıldız ise haraket ettiğini zor anlarsın da uydu ise bir kaç saat içinde baya ilerlediğini gözlemlemişindir eheh bi yıldız ayın önüne nasıl geçer ayıptır sorması :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 afedersiniz sey edemedimde. utandım bak şimdi.. :$[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 onu annamdım ya, ayın önüne ne geçse görünmez anca batman geçerse görünür :D arkadaşa sorduk işte nerede gördün tam diye cevap yokki. ya bi bakıma istanbul gibi ışık kirliliği olan bir yerde, gece dolunay varken nerdeyse hiç yıldız görünmez ama.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 burada garip şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: -Cleglaw-, 16 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: biri yapmasa şu espiriyi ne kadar iyi olcak olmaz.. bu tür durumlarda o espriyi yapmak farzdır.. çarpılırsın yoksa *!kaçar*[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 uzaylılar kankidir... Nirvana - Territorial Pissings: When i was a young alien...[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lütfen aya bakarmısn,?ne güsel değilmi,neden güzel biliyomusn bebeim?2mizde aynı yere akıyoruz,demekki o kadar uzak olamıyz dimi?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hangi aydan bahsediyorsun ?[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 muzcu@"yani gördüğün ya yıldız ya da..." Mükemmel bir tespit, ay ın önünden yıldız geçti. *!muzcu'yu alkışlar*[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hiiii uzaylılar geldi kaçınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dost numarası yapıyorlar aslında sonra arkamızdan vuracaklar. Şelam Dünyalı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar