Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanımlanmaya çalışan gök cismi

-pinkmartini

Öne çıkan mesajlar

ben de sabiha gökçene yakınım bayramoğlundayım, fakat pek biş igöremedim :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!

[Bu mesaj RayCharles tarafından 16 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi dakka :D istanbul anadolu yakasındasın, ve hava açık kı 3 renkli cisim gördün. olayı biraz daha anlatır mısın. ayın üstünde mi gördün yoksa ayla alakası olmayan yanıp sönen cisim(ler) mi gördün.
ve bu cisimler haraket ediyor muydu, ediyorsa nasıl farkettin yani 1-2 saat sonra baktığında yer değiştirmiş mi oluyordu ve bu yer değiştirme çok fazla mı oluyordu[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 16 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
şimdi bi dakka :D istanbul anadolu yakasındasın, ve hava açık kı 3 renkli cisim gördün. olayı biraz daha anlatır mısın. ayın üstünde mi gördün yoksa ayla alakası olmayan yanıp sönen cisim(ler) mi gördün.
ve bu cisimler haraket ediyor muydu, ediyorsa nasıl farkettin yani 1-2 saat sonra baktığında yer değiştirmiş mi oluyordu ve bu yer değiştirme çok fazla mı oluyordu

kardeşim bu ne prograsifliktir...:)[signature][hline]Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

yau ne kardeşim arkadaşın sorusunu cevaplandırcaz, yanlış bişi sölemeyelim diye bilgi istedik. hava açıksa ki ay olduğundan çok eminim ki gözükmez ama gene de gördüğü uydu olabilir, haberleşme uyduları 3 renkli olarak görünür, aynı şekilde yıldızları da böyle görürüz ki buna yıldız kırpması gibi bi isim verilmiş, yani gördüğün ya yıldız ya da çok ufak ihtimalle haberleşme uydusu, haberleşme uydusu derken bu tv yayını için de olabilir işte dünyanın bir yerindeki sinyali dier bir yere yansıtan uydu türü.

yıldız ise haraket ettiğini zor anlarsın da uydu ise bir kaç saat içinde baya ilerlediğini gözlemlemişindir[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 16 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 16 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
yau ne kardeşim arkadaşın sorusunu cevaplandırcaz, yanlış bişi sölemeyelim diye bilgi istedik. hava açıksa ki ay olduğundan çok eminim ki gözükmez ama gene de gördüğü uydu olabilir, haberleşme uyduları 3 renkli olarak görünür, aynı şekilde yıldızları da böyle görürüz ki buna yıldız kırpması gibi bi isim verilmiş, yani gördüğün ya yıldız ya da çok ufak ihtimalle haberleşme uydusu, haberleşme uydusu derken bu tv yayını için de olabilir işte dünyanın bir yerindeki sinyali dier bir yere yansıtan uydu türü.

yıldız ise haraket ettiğini zor anlarsın da uydu ise bir kaç saat içinde baya ilerlediğini gözlemlemişindir

eheh bi yıldız ayın önüne nasıl geçer ayıptır sorması :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

onu annamdım ya, ayın önüne ne geçse görünmez anca batman geçerse görünür :D arkadaşa sorduk işte nerede gördün tam diye cevap yokki. ya bi bakıma istanbul gibi ışık kirliliği olan bir yerde, gece dolunay varken nerdeyse hiç yıldız görünmez ama.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 16 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
biri yapmasa şu espiriyi ne kadar iyi olcak
olmaz.. bu tür durumlarda o espriyi yapmak farzdır.. çarpılırsın yoksa

*!kaçar*[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...