AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sport Gazetesi`nin haberine göre teknik direktör Lüksemburgo, eski oyuncusunu mutlaka alacak. Bu yüzden yeni sezon için kolları şimdiden sıvadı. İşte detaylar: İspanya`nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid`in Fenerbahçeli Alex de Souza`yı almaya kararlı olduğu iddia edildi. Ülkenin en çok satan gazeteleri arasındaki Sport, dünkü sayısında Alex`in devre arasında İspanya`ya transfer olacağını yazdı. Gazete, Real Madrid yönetiminin teknik direktör Vanderlei Luxemburgo`nun ısrarla istediği oyuncu için 8 milyonluk fiyat belirlediğini ileri sürerek, "Fenerbahçe bu rakamı kabul etmezse, kulübe baskı yapması için Alex devreye sokulacak" yorumunu yaptı. Carlos`un yerine Aynı gazete Katar`dan teklif alan Roberto Carlos`un sezon sonunda Real Madrid ile yollarını ayıracağını vurgulayarak, "Luxemburgo eski öğrencisi Alex ile prensip anlaşmasına vardı. Sol ayaklı bu oyuncuyu transfer ettikten sonra Roberto Carlos`un yerine monte edecek" ifadesini kullandı. kaynak : internethaber Söylenti olarak dü$ünülebilir fakat ispanyol basını falanda kaleme alınca artık söylentiden çıktığı a$ikar. Yalnız benim aklımı kurcalayan alex = carlos wtf? Bunlar aynı mevkii insanı mı? :)?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... [Bu mesaj AthleT tarafından 15 Ekim 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aynı mevki olarak deil yabancı statüsü olarak şey etmişlerdir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 8 Milyona babayı alırlar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gitmemeli su donemlerde.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 alexi napıcak allah aşkına madrid o kadar yıldız var zaten, görev adamı lazım onlara, carlosun yerine mi düşünüyorlar =) ne alaka mevkii[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gitmez[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Gider mi gider[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben olsam direk satarım..ama o 8 nedir abi..16dan aşağı satmam adam çok genç ve yetenkli.para girer takıma tabi bu bir gs'li düşüncesi.bizim takımda para yok ya ondan=P fb'nin paraya falan ihtiyacı yok yakın zamanda[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 başka bir alex ile karıştıroyr olmayasın? :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Gilean, 15 Ekim 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ben olsam direk satarım..ama o 8 nedir abi..16dan aşağı satmam adam çok genç ve yetenkli.para girer takıma tabi bu bir gs'li düşüncesi.bizim takımda para yok ya ondan=P fb'nin paraya falan ihtiyacı yok yakın zamanda Çok genç olmasa gerek :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 super genc,ultra genc,ergenlige yeni girdi! :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 roberto carlosun yerine alex ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 roberto carlosun yerine alınıcak tek eleman şu anda ashley cole. o da ispanyadki ırkçılık sebebiyle real e gitmez sanmıyorum...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya bi tane alex var defans kesin odur yani rc yerine kel alaka ötesi olur yok kaleci yerine düşünüyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya her şey okey de r.carlosla alex in mevkisi çok farklı ne alaka anlayamadım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Gilean, 15 Ekim 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ben olsam direk satarım..ama o 8 nedir abi..16dan aşağı satmam adam çok genç ve yetenkli.para girer takıma tabi bu bir gs'li düşüncesi.bizim takımda para yok ya ondan=P fb'nin paraya falan ihtiyacı yok yakın zamanda çok mu genç? 28 yaş ne zamandan beri genç oldu bi futbolcu için?[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 alexin sözleşme ne zmn bitio 1.5 senemi var 2.5 mi?[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Alex'in açıklaması : 2007 sonuna kadar Fenerbahçedeyim[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yabancı kontenjanını kastediolar mevkiyi degil.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eueuhehue real bu durumlara düşecek takımmıydı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yok gidicegini sanmıyorum Alex'in[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar