ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 beni ve olayi anladigin icin tesekkur ederim :)[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün [Bu mesaj ronald tarafından 12 Ekim 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sakin olun arkadaslar,elin rumeni yuzunden birbirimizi kiriyoruz! :D [Bu mesaj ronald tarafından 12 Ekim 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ronald tarafından 12 Ekim 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 7. sayfadaki resim (tekrar)[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 efsane[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ronald elin rumeni diyorsun.O adam türklüğü kabul etmiş.O adam Türk Bayrağını öpmüş adam.Tabi ki kimse için birbirimizi kırmamamız lazım.[signature][hline]Dead or Alive [Bu mesaj Yakuza tarafından 13 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bir defa alex konusunda bir hatırlatma yapmak isterim. real madridin son 1 senedir alexi istediğini sağır sultan duydu ve takdir edersiniz ki real madrid hücum oyuncuları sözkonusu olduğunda en iyileri tercih eder. sol kanat için de alex i istemişler. "Los Galacticos" imajını bozmadan bu düşüncenin oluşması alex'in farkını ortaya koyuyor. haginin ispanya macerasının olduğu yıllarda ise böyle bir transfer politikası yoktu. futbol bu derece endüstrileşmemişti.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: jazzyjam, 14 Ekim 2005 02:14 tarihinde demiş ki: bir defa alex konusunda bir hatırlatma yapmak isterim. real madridin son 1 senedir alexi istediğini sağır sultan duydu ve takdir edersiniz ki real madrid hücum oyuncuları sözkonusu olduğunda en iyileri tercih eder. sol kanat için de alex i istemişler. "Los Galacticos" imajını bozmadan bu düşüncenin oluşması alex'in farkını ortaya koyuyor. haginin ispanya macerasının olduğu yıllarda ise böyle bir transfer politikası yoktu. futbol bu derece endüstrileşmemişti. sen olacaklardan bahsediyorsun . biz de olmuşlardan. alex e realden teklif gelmiş bu onu hagiden daha büyük yapar mı? diyorsun. yoksa ben mi yanlış çıkardım. alex real e gitse diyelim. hemen hagiyi geçecek değil mi? dur bakalım daha oynayacak, ve yapacaklarına göre hagiyle kıyaslanacak. birde ben şunu düşünüyorum. alex real e gitse uefa kupasını almada en büyük pay sahibi olsa. ben ce hagi den daha büyük futbolcu olamaz. çünkü asıl büyüklük dünyanın sayılı futbolcularını elinde bulduran bilmem ne kadar parası, imkanı olan bir dünya kulubunde değil. gs gibi fb gibi onlarla kıyaslanamayacak kadar basit kuluplerde bu işi başarmaktır. not: real de oynamayla iş oluyorsa, yıldız olunuyorsa baliçte gitmişti(yanlış hatırlamıyorsam) ve oynamaıştı. alex e kişisel bir kinim veya öfkem yok.ama alex i atasözündeki gibi adamın çocuğu olmuş tutmuş koparmış gibi yapmaları beni sinir ediyor. :hrr: nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: jazzyjam, 14 Ekim 2005 02:14 tarihinde demiş ki: bir defa alex konusunda bir hatırlatma yapmak isterim. real madridin son 1 senedir alexi istediğini sağır sultan duydu ve takdir edersiniz ki real madrid hücum oyuncuları sözkonusu olduğunda en iyileri tercih eder. sol kanat için de alex i istemişler. "Los Galacticos" imajını bozmadan bu düşüncenin oluşması alex'in farkını ortaya koyuyor. haginin ispanya macerasının olduğu yıllarda ise böyle bir transfer politikası yoktu. futbol bu derece endüstrileşmemişti. Ama bunlar Alex'in Haginin sol baş parmağı anca edebileceği yanında kıyaslanamayacak bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca R.Madrid gerçekten Alex'i o kadar isteseydi, alırdı, dünyada R.Madridin elinden oyuncu kapacak kaç kulüp var ki? Hele bunlardan biri FB kesinlikle değil. Kimse alınmasın gücenmesin. FB R.Madrid almaktan vazgeçtiği için aldı Alex'i. Zaten açıklama da yapmıştı FB yönetiminden biri de "Bizler transferde avrupa devleriyle yarışmıyoruz, onların almadıklarını ya da elden çıkardıklarını alıyoruz. Yoksa ne GS ne FB ne BJK olsun hiçbir yıldız avrupa devlerinin yanında bizi ve Türkiye ligini tercih etmez gerçekçi olalım" diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Ekim 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 jazzy bişey sorucam sen bu dediğine kendin inanıyo musun ve bu açıklamanla alex hagiden daha mı iyi demek istiyosun bi açıklarsan sevinirim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tunha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: CaveTroll1, 09 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Bonjo +1 bağıran bunlar otobüsü taşlayan bunlar adamı hırsız yapan bunlar gelmişler burda ne diyolar gidin işinize ya hagiymiş daha geçen sene be adamı sövmeyen gsli yoktu [Bu mesaj CaveTroll1 tarafından 09 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] gir mağarana orda yaşa çıkma birdahada bu kadar eziklik pes doğrusu ya yorum yapma sen kardeşim hagiye laf atıcak fenerlide yok bu dünyada TÜM TÜRKİYENİN ÖVDÜĞÜ HAGİ'Yİ 2 EZİK REZİL EDEMEZ ETTİRMEYİZ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tunha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: tony_montana, 14 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki: jazzy bişey sorucam sen bu dediğine kendin inanıyo musun ve bu açıklamanla alex hagiden daha mı iyi demek istiyosun bi açıklarsan sevinirim dostum bu adamlar haginin nerden geldiğini unutuyorlar hehehe galatasaray kimin elinden kapmış hagiyi unutuyorlar alexi reale yollasan ne olur adam zaten hoşaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gsnin gerçekten kıskanılmakta haklı ollan bir kaç değerinden biri.. o bir efsane gerçekten.. unutmayacaz onu.. aklıama hep şey gelio,şampiyonlar ligi eleme maçı,ercan taner showda anlatıo maçı aynen şöle.. hagi hagi hagi hagi hagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D süperdi hala izleyince bir hoş oluorum[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hagi Türkiye'ye gelen en iyi yabancı oyuncudur bunun tartışması olmaz.Hele alexle Hagi'yi kıyaslayanlar komik duruma düşüyorsunuz farkında değilsiniz heralde.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 [signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=4793 anketin sonucunda ne oldugunu yada haginin en son kac puanda kaldigini hatirlamiyorum. zaten bu anketlerin sonuclari hangi futbolcunun taraftarnin nekadar organize olduguna bakar. ama 1990-2000 i kapsayan bi donemde 5-6 oyuncu arasina secilmek ve oylarin yarisina yakinini almak onemli bisey. bunun bide ya gelmis gecmis yada hala yasayan en iyi oyuncu versiyonu vardi ordada hagi vardi.. yakarilarda bazilarinin soledigi isimleri birakin gelmis gecmis yada son 10 yildaki en iyiler anketini son 4-5 yildaki en ii 50 futbolcu arasina girebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dün Trt-3 te Hagi belgeseli vardı.Gerçekten büyük bir oyuncuydu[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanyol Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hegi gercekten bir efsaneydi. şimidiki fuybolculara baktığımda ondaki gördüğüm heyecan ve zevki tadamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Jedi, 09 Ekim 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kovulan efsane! niye böyle yaparsınız anlamam ki ya kabul edin işte WE LOVE YOU HAGİ!!! WE LOVE YOU HAGİ!!! :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Jedi, 09 Ekim 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kovulan efsane! Biz efsane kovarız, lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bir kez daha sölüyorum kovulan değil İSTİFA EDEN efsane anlayın artık[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: tony_montana, 15 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: bir kez daha sölüyorum kovulan değil İSTİFA EDEN efsane anlayın artık istifa etmese kovulacakti :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 orası belli olmazdı[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Revenge, 15 Ekim 2005 13:15 tarihinde demiş ki: Dün Trt-3 te Hagi belgeseli vardı.Gerçekten büyük bir oyuncuydu Doğru yaaa, kaçırdım :( Offff...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: tony_montana, 15 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: bir kez daha sölüyorum kovulan değil İSTİFA EDEN efsane anlayın artık hepsi istifa ediyo nerdeyse ama aslında kovuluyorlar.. Hagi'yi TD olarak savunmak Aptallıktır. Oyunculuguna bok atmakta Aptallıktır.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 15 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: bir kez daha sölüyorum kovulan değil İSTİFA EDEN efsane anlayın artık hepsi istifa ediyo nerdeyse ama aslında kovuluyorlar.. Hagi'yi TD olarak savunmak Aptallıktır. Oyunculuguna bok atmakta Aptallıktır. katiliyorum[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar