Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Bir Efsane!!!!

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

o zaman senin dediğin gibiyse her öğrenci kalksın öğretmenlik yapsın buna benzedi bu olay teknik adamlıkla futbolculuk farklı şeyler mesela cave sen böle diosan rıdvan da efsane değil öle mi?[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar

ayrica td olarak bence daum'dan daha iyidir. gecen seneki kadroyla bile son haftalara kadar sampiyonlugu kovaladik, simdi bize karambolspor diyenlerin 90da attiklari goller olmasada sampiyon olurduk. oyle bi ezilmisliginiz, kiskancliginiz varki objektif olmanizi engelliyor bu. biraz saygi[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

cavetroll mağrana geri dönersen insanlık için çok güzel bir adım atmış oalcaksın...

herneyse özlüyorum "hagiii hagiii.." diye bağırmayı

ayağında topu o kadar rahat tutardı ki sanırsın kuycağında bebek taşıyor.. kaleye bakması ile topun filelerle buluşması an meselesidir. teknik adamlığı futbolculuğu kadar iyi dğeldi ama olsun o bizim efsanemizdi. "hırsız" diye nbağırırken bile kendi taraftarıan değil, taraftarı kılığa girmiş ona sevgi gösterisinde bulunma kisvesiyle yaklaşmış birine bağırıyordu hagi, ve ne mutlu ki kendisi de yanıldığına hiç bu kadar sevinmemiştir

madalyonalrı çevirmeye devam edelim ben haginin hep bu yüzünü görüyorum çünkü onun oyunu düşündükçe futbol oynamak istiyorum. çok şey verdi GS kulübüne ve yanında götürdüğü tek şey taraftarının sevgisiydi.

iyi bir teknik direktör olamaz ama çok iyi bir teknik dirktör yardımcısı olur. çünkü o futbolcusuna fatih terim gibi sert çıkışamaz kişliği el vermez. işe size george hag,[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

"HIRSIIIIIZ VAAARRR CEP TELEFONUM ÇALINDIIIIII!!!
ağlayarakANNNNEEE BENİM CEP TELİMİ ÇALDI BU KAYSERİLİLEEEERRR!!! AMA AMA AMA ANNEEE! HIRSIZSINIZ SİİİZZ!!
Bir kaç dakika sonra
Hss.. Dur ulan cebimdeymiş..Fırkk"
şeklinde efsane olmuştur, en azından Dedem Korkut'ta "Cep teli çalınmış ağlayan çoban" hikayesinde böyle anlatılmaktadır bu efsane...

Dedem Korkut'un bize anlattığı bu hikayeden çıkaracağımız ders, 'dingil olmayın' olacaktır...[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ekim 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne şaban adamları var burda ya adamlar saçma sapan konulara değinio töbe töbe adam futbolu olarak efsane işte türkiyeye gelebilicek en büyük futbolcu oynadığı futbollada futbolu öğretti bu ülkeye ya adam gibi saygı gösterin yada gidin aptal esprilerinizi başka yerde yapın[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon padişahım kızdırdık mı sizi? Aafedersiniz şah hazretleri.. Ha buarada sevdiğiniz bir futbolcu olan (sevdiğiniz, katiyen sevdiğimiz değil) Torinolu Şaban'ın ikinci adını bendeniz için kullanmış olmanız ne dikkat çekici di mi? Ayrıca bakıyorum kahininizle de görüşmüşsünüz "...türkiyeye gelebilicek en büyük futbolcu..." geleceği söylemiş size sanırım..

Dedem Korkut'un bir masalında belirttiği gibi, "Bağnazlık kurşun geçirmez çelik kapıdan serttir. Boğaç han vursa kıramaz ey oğul!"

Tabi buradan da çıkartılacak ders şudur; kişileri gözünde idolleştirenler kötü taraflarının kendilerine gösterilmesinden rahatsızlık duyarlar ve kendilerine bakmadan sizi aptallıkla ve şabanlıkla suçlayabilirler... Büyüksün dedem korkut[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bakin ilk mesajda ne yaziyor: tartışma çıkarmak için değil hagi ye olan sevgimizi göstermek için yaptım. bu lafin uzerine buraya gelipte hagiye dingil demek dingilligin alasidir.
bence burdan cikarilcak ders: acili olandan korkcaksin; camur attikca atiyor, olaylara objektif bakmayi kendine yediremiyor.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye için onca şey yapmış adama siz şaban diyebildiinize göre bende burdaki çok bilmiş arkadaşlara şaban demem çok saçma olmaz
Haginin üstüne kim gelicekmiş bakalım zidanemı gelicek ronaldo mu getiricek başkaları hadi getirdi dielim haginin yaptıklarını yarısını yapabilicekmi hiç sanmıorum
tribünlerin içinden biri olarak sizden çok daha şey söleyebilirim heralde gs taraftarı hakkında bazı şeyleri kimlerin ne için yaptığı ayrı konular gerçek gs taraftarının gözünde hagi her zaman efsanedir unutulmazdır![signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

hee öle

ne gol atmıştın be bilbao ya =) bide dortmunda fayy anam[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!

ps. hee öle kısmı çekemeyen arklara bu arada yukardaki

[Bu mesaj jarjar tarafından 09 Ekim 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw tamam iyi furbolcuydu 3-4 sene gs yi taşıyan isim oldu. E iyi de bu gs nin efsanesidir bizim deil. Gs yi taşıyan futbolcuydu. o gitti gs eski haline döndü tekrar. Birdaha gelmez öyle adam. buda bir efsanedir evet gs liler için. Çok güzel, çok tatlı bir adam bravo..

Ama 7 den 70 e herkezin gönlünde taht kurdu yok bimnenne fln saçma şeyler arkdaşlar.. Ayrıca hagi bir maradona yada o tarz bişi deil abartmayınız lütfen.

Dİğer furbolcularlada kıyaslanması yanlış. Yok alex mi döver, sergen mi? Hagi hepsini kırar falan, aptalca şeyler.. Hagi çok iyi bi oyuncuydu, gs için bir efsanedir. Saygı duyuyoruz..

Daha iyileri varmı? yokmu? tartışmasına girmicem. Fakat haginin kişiliğini hiç beğenmemiştim. Yaptığı çok terbiyesizce haraketler vardı. Bir futbolcuyu efsane yapmadan önce biraz düşünün. Herşey sahada oynana futbol deildir. Yaptığı hareketler örnek olduğu davranışlar varmıdır okmudur bir bakmak laızm.

Ben size 3-4 tane efsane sayiyim.

Tanju Çolak
Rıdvan Dilmen
Metin Oktay
Şifo Mehmet
Hami
hayrettin :D hahahahhhah[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

hakeme tekme atan tukuren kendi takım arkadaşını babasıymıs gibi azarlamaya kalkan adam efsane degildir.oyununa laf yok ama.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi lafım vardı .. Geçmişte, Ben Avrupa kupasında Galatasarayı Tutmuyorum Hagi'yi tutuyorum diyye..

Bir Fenerbahçeli olarak şunu söylüyorumki ..

Şu ana kadarki Türkiyeye gelmiş geçmiş En iyi Yabancı oyuncu ..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

Zirvedeyken bitirdi futbolu zaten. TD'lik farkli bir kulvar. Burada kimse zaten O'nu TD'ligi icin ovmuyor. Bu cok acik... Ama iste Hagi'ye soyleyecek lafi olmayip da kiskancliktan `bok` atmak isteyenler oradan saldiriyor. Hagi keske kucuk insanlara malzeme vermeseydi, TD'lik yapmasaydi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
Zirvedeyken bitirdi futbolu zaten. TD'lik farkli bir kulvar. Burada kimse zaten O'nu TD'ligi icin ovmuyor. Bu cok acik... Ama iste Hagi'ye soyleyecek lafi olmayip da kiskancliktan `bok` atmak isteyenler oradan saldiriyor. Hagi keske kucuk insanlara malzeme vermeseydi, TD'lik yapmasaydi.
Futbolculuk yapıp Futbolculuğuyla Küçük insanları Hagi aşığı Galatasaraylılar yaparken değilde Teknik direktör olup rezil olurken bize kendini malzeme ediyor dimi ?[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...