EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 win2k kullanıyorum sistem şu an saçmalıyor sürekli mesela pc yi açtığımda nete bağlanmak için connectorü çalıştırdığımda masa üstü kitleniyor.sonra explorer ı kapatıp tekrar açıyorum(ie yi diil normal expolorerı) düzeliyor.sonra yine çalıştırıyorum herhangi bişey yine kitleniyor.sonra düzeliyor falan.ayrıca hiç bi oyun çalışmaz durumda.mesela cs ı açıyorum.online game olayına tıkladığımda kitlenip kalıyor.age of shadows kurdum.uo yu başlattığımda kitlenip kalıyor client görev yöneticisinden kapatıyorum.diğer işlemlerdede bariz bi yavaşlama var.ne olabilir? ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Virüs taraması ve sürücü güncelleştirmesi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 sürücülerle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı sürücülerle daha önce problem yaşamıyordum virüs taramasından önce uygulaması daha kolay bi çözüm düşünüyorum mesela bi program yüzünden falan olabilir sorun virüs taraması çok uzun sürüyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hmm Haptime.A virüsü olabilir. Haptime ciddi biçimde yavaşlamaya sebep olup , kilitliyordu birçok programı/oyunu. Virüss taraması şart. Dediklerini %60 oranla virüs yapıyordur yani.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Uzun sürüyor diyorsan önce bir Windows klasörünü ve normal tek C: üzerinde bulunan Autoexec hedehödö dosyalarını tarat. Haptime'ın yada diğer başka virüsler genelde C: de Autoexec.-- Autoexec.1 gibi saçma saçma uzantılı dosyalar yaratır. Virüs göstergesidir bazıları bunların.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 tost yemedin ondandır.. hani bünye alıştı felan[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: UrZa, 28 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: agresif yazmışım pardon:)[hline]Exaar Spar - Master Artisan, expert marksman of Tatoonie @ Eclipse sen mi ?? yok canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar