Stream Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 a.k.a Zin'rokh, Destroyer of Itemization[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ah bide sword olmada....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 O Axe olsa onun icin cinayet islenir[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bunu elie alan yine cinayet işliyo pek bi fark yok[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cüce boyun kaç?[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hayvani dmg ve 3.80 silah hızı , +28 stamina , +74 AP ne demek bunlar ya , oyundaki en iyi Two handed silahtır bence yani . Tamam +%5 crit alamıyoruz ama silahın kendisi imba yani gerek kalmaz zaten o %5 crite said: BonePART, 17 Eylül 2005 03:31 tarihinde demiş ki: bu arada razorjimmy hatırlattı en iyi 2 inci silah pvp grand marshal rewardi 77.4 dps 1 crit chance 26 str 41 stamina ah buda var tabii ama yani o Zul'grub dan düşen silah için 3-4 ay WSGlerde sürünmeye gerek yok zaten instance 2 gunde reset oluyor max. 2 haftada alırsın silahını [Bu mesaj Delyyyy tarafından 17 Eylül 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yok cidden dropları abartılmış gibi geldi, veya dropları böle tasarlanmıştı zaten ama dungeon genel olarak kolay.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 17 Eylül 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Valla düzenli bir team veya birbirini tanıyan kişlerden kurulu bir team ile çok keyfili olabilir. Tabi 1-2 kişininde instanceı biliyor olması lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben instance ı ezberleyene kadar wailing caverns dahil eğlcen hat safhada (tabiiki bazı instancelardan nefret ediyorum o ayrı), ama öğrendikten sora üülüyorum resmen :D nasolsa deli gibi oynamıyorum bu oyunu o yüzden sorunum yok :D yavaş yavaş gelsin instance lar.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Açıkcası hunter için neler düşüyor burdan en ufak fikrim yok ama MC ve Onyxia yapamadığıma göre buranın bayaa bi içini dışını öğrenecem gibi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi açık söliyim :D ne düşüyo ne oluyo ilk gittiğimde dikkat etmedim, hiç bi halta zar atmayınca felan fırça yiyince arkadaşlardan 2. gidişte :D questleri aldım zuhauha rahatlığıma deli oldular :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Birde 50 çeşit coin ve dusuyor yani hunter olarak bunların hangilerine rollamamak rollamak lazım ve nedir bu coinler?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 zin'rokh süpermiş be. warrior ve hunter'lar halt etmiş, paladin silahı! valla billa rollarım ben buna.. :-p yalnız çoğu ZG eşyası gibi bu da ucubik görünüşlü.. stat harici iğrenç yani.. [signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream[Bu mesaj Sam tarafından 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hımm direk rollarım affetmem valla. Sadece goruntusu yeter beeee.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kimden neyden düşüyomuş bu meret? Blizzard da böle caf caflı itemlara yöneldi son patch lerde nedense, boyundan büyük kılıç o bea nassı taşısın hatun :p[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hakkar'dan düşüyor doğal olarak.. :-p heh ZG'ye yönelmek lazım cidden..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 taşır taşır gatsu 2 metrelik demir kütlesini kılıç diye taşıyodu bu mu büyük? :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Valla ne paladin ne hunter hatta ne warrior, tauren ve Dwarf silahı bu başkası taşıyamaz, orc'lar biraz cebelleşir o kadar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Dwarf taşıyorsa NE bunu broş diye takar be :) Gnome warriorda görmeklaızm bunu hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Alicam isalah ahahaha :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Aman Elf deme bana, elf hadi bunu kaldırabildi diyelim o ince kollarla gider keskin tarafını üste keskin olmıyan tarafı alta gelicek şekilde tutar rezil eder kendini[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 5. boss u aldik thanatos kenkin msnden beni taktik bombadimanina tutmasi sebebiyle kendisine tesekkür ediyorum : ) Hakkari yollarindaydik ama benim cikmam gerekti, simdi giriyorum isalah yer vardir ya yoksa cocugumu kesicem[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi jendo dan düşen omfgwtfpwnbbqggnoreplskkthxbye bir healer mace i var çüş http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19890 üşenenler için: Jin'do's Hexxer Binds when picked up Unique Main Hand Mace 64 - 134 Damage Speed 2.40 (41.2 damage per second) +9 Intellect +6 Stamina Requires Level 60 Passive: Increases healing done by spells and effects by up to 51. Passive: Improves your chance to get a critical strike with spells by 1%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ohe diim aurastone yalan olur bundan sonra, harbi abartı olmuş bu biraz :) edit: düzeltiyorum :) görünüşü süpermiş aurastone u istiyen alabilir ben bunu istiyorum . . . [spo1=Görüntüsü][/spo] [signature][hline](EU) Burning Legion[b]Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch[Bu mesaj OmeN tarafından 17 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ciddi abarıtmışlar :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar