Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: UnOLaCoNoCo, 15 Ekim 2005 09:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar totamic bow un özelliğini soleyım sıze sadece human ve orc championlar da bulunuyor ve sızın dedıgınız gıbı hıc bır yaratıktan cıkmıyor bu bow o chapıonun da kullanabılmesı ıcın en az 70 lvl olması lazım 70 altında normal atagın yarınsın bıle az attack verıyor ve ares de vardı bu bow dan bır kere gordum... bir şey daha bu bow champıon dan baskasının elınde olursa ve şikayet olursa dırek banlanır o kişi... bu kadar yeter sanırım.... banlanmaz elinden alırlar (başıma geldi bende olmaması gerek bi item vardı nerden buldun die sordular satın aldım dedim ki gerçekten satın almıştım adam sildi onu yerine daha düşük bi versionunu verdi aldığım adamın ismini verdim gitti )[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benım bıldıgım bu totamıc sadece 1 kısıde var oda x de pandoranın lıderınde lvl 65 66 mage olması lasım ıtem cok delı bı ıtem kımın elınde varsa cz de yolumu degıstırırım adam delı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 magemi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ALSHARO Benı Tanıdın mı Lem Ezik ßen Ergun Lan Sen Ne yapmıssın O server da Öle :P Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LwL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: TaZy_tkyy, 15 Ekim 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Bu kadar cok Bılgıye Nereden Sahıpsın Sorabılırmıyım ? löl sız de araştırısanız bıraz daha eskı adamlarla muhabbetınız olursa veya champıonları tanıyorsanız sız de bılgılı olursunuz bu konuda[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Thnx For Dialog Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LwL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 RİCA EDERİM :)[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 SelamTurkmusun Totemicte Light damage yokmu normalde?[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk [Bu mesaj Stewart tarafından 15 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Stewart tarafından 15 Ekim 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya beyler nasıl buluyorsunuz bu itemleri yavvvvvvvvv. ben sıkıldım vallahi hep ezik kalmaktan. bi iron crosbowu bile yok benim rangerın. diez de sevap işlemek isteyen biri varsa yardımcı olabilirim. CAPSiN ben. bulup yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Stewart, 15 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: SelamTurkmusun Totemicte Light damage yokmu normalde? totemic glacier damage die biliorum[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 totemic bow yok arkadaşlar olanda gm den almıştır zaten varsada ertesi gün silinir heveslenmeyin boşuna ben 5 yıldır cok totemic bow gördüm milletin elinde ama legal olan ve silinmeyenini görmedim.[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adonis de bi tane vardı adam +6 yapmıştı kullanıodu bi kaç ay boyunca kalmıştı öle hatırlıorum hala ondamı bilinmez atilladan çıktığı idda edilmişti ki öle bi item çıkarsa atilla dan başka bi bosstan çıkmaz[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dumicim sende abartmısın 5 yıldır ne kadar çoq gorebilirsinki =?= :D walla bn de 3 yıldır oynuorm ama allah şahit daha 1 tane bile gormedımm adam 5 yıldır oynuo we çoq gormus demekkı daha 2 yıl daha war benım gormem için lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tota bow light dmgli[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 damage olmasada olur:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adam mage bow onda var dıe bılıyorum ben ve bıldıgım sadece onda var baskasında gormedım ama ınsallah o bow un sonu ıron nec. gıbı olmas cunku sayılı kısıde varken dupe den ıpını koparanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 onu takıp cz ye cıkacak delikanlı yok charından vazgececek kadar yürekli :) dragon slayer totamic bow cıkmayacak itemlerdir knmight assasinationaun son versionlarına kadarda cıkmayacak gördüklerinizin tamamı gm den alınmadır[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar