DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende sahit oldum ona adam böle yazıyo exp party vamı hani anlarsınızya o partilerden[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: SlmTurkmusun, 13 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki: xgenonda +9 u var bende ss si var eve geçince yayınlarım burdan bi güsel aklım cıktı görünce 176 mı ne ap si vardı.. ama bana biraz ilginc geldi totemic bow light tarzı yanıo ss de bow un üstünde poison dmg vardı genede yollarım hep beraber yorumlarız http://img433.imageshack.us/my.php?image=tota90ol.jpg[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buyrun burdan yakın biraz çakma gibi ama güseL =) http://img433.imageshack.us/my.php?image=tota90ol.jpg[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 totemic bow birinin elindeyken resmi yokmu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 he YOkmu harbiden mreak etttim[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 var bekleyin[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [spo1=totamicbow][/spo][Bu mesaj ghtyu tarafından 14 Ekim 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 işte hayallerimin kahramanı..[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: mert, 14 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki: totemic bow birinin elindeyken resmi yokmu hiç ? :D:D:D Falla Banada Baskası yoLLadı Banada inandırıcı geLmio ama bi görüntü oLsun die Koydum =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 WAlla bu bow cıkarsa Archer lar cok can yakıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu bende olsa skill kullanmamki z+r z+r geç human townun önüne ohhh mis gibi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 auzhduahda =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 totemic bow k empire gelmeden önce de sitede vardı ben hiç görmedim (nasip olmadı) ama arkadaşlar gördüklerini iddaa ediyolar nekadar doğru bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: pot, 13 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: bir burayı okuyorum birde dupe forumlarını hangisine inanacağımı şaşırdım ne diyeyim madem dupe var neden bu bowdan kimse yapmıyor Server a düşecek 1 tane totamic bow 10 günde olur :D 50 Totamic Bow. :P Totamic Bowun üstü de var. şuan adı aklımda degil KO siteyede giremedigi için bakamıorum sanırım 20 ap fark vardı arasında... bu item ların çıkma vakti gelmedi :D zaten japon server ı gibi > pover up store < bölümünde gerçek para ile bu item ları 2 ye 3 e katlayacak item lar satmaya başlar bizim KE :D[signature][hline]Nick : The_sTRom LvL : 68 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : Eternity Servr : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 totemic bow is number one[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok kullandın galiba number1 fln :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kullanmadım kullanamamda heralde ama görünüş ap falan ondan iyisi varsa sen söle[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o bow adamın boyu kadar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bitane centaur yakalayıp elinden almak lazım :)[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kızmasın sora =) pek sıcak kanLı deiL gibi auzhdhada[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 15 Ekim 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: LordSevo, 15 Ekim 2005 07:11 tarihinde demiş ki: bitane centaur yakalayıp elinden almak lazım :) fsafasdad :DD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bütün silahların totemicler var ve bunlar sanırım özeller ama bazı silahların totemicleri piyasada bol bulunuyo şimdi az bulunanlar da bulununca dupelenip bol bulunuyo olmasın ( iyice paranoyak oldum ben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaslar totamic bow un özelliğini soleyım sıze sadece human ve orc championlar da bulunuyor ve sızın dedıgınız gıbı hıc bır yaratıktan cıkmıyor bu bow o chapıonun da kullanabılmesı ıcın en az 70 lvl olması lazım 70 altında normal atagın yarınsın bıle az attack verıyor ve ares de vardı bu bow dan bır kere gordum... bir şey daha bu bow champıon dan baskasının elınde olursa ve şikayet olursa dırek banlanır o kişi... bu kadar yeter sanırım....[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu kadar cok Bılgıye Nereden Sahıpsın Sorabılırmıyım ? löl Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LvL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Bu kadar cok Bılgıye Nereden Sahıpsın Sorabılırmıyım ? :tup:[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar