Davion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bi reklamda gördüm deydiremezsiniz falan dio. 15 dakkadır kasıom harbidende deydiremedim ne iştir. Deneyin sinir olun :P[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim kolum protez ben değdirdim[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben de dirseğimizi asla yalayamıycağımızı okumuştum sonra sınıfça denemiştik -lise2de- olmadı :D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Olmaz böyle bişey.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 denedim olmadı[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 simdi dirsek ucumu yoksa dirsegin herhangi bi ucumu.. ne farkederki her 2sinide yapamiom auhua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 denemeyin olmaz[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: twistedemo, 14 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki: ben de dirseğimizi asla yalayamıycağımızı okumuştum sonra sınıfça denemiştik -lise2de- olmadı :D buda güzel[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bunumuda deydimdim yaladımda yuttumda olabilir azmedin başarırsınzı sizde[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cuce o zaman senden korkmamiz lazim :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aslında değdirilebilir; -Omzunuzu yerinden çıkartıp kolu tamamen ters çevirirseniz, -Pazu kemiğinizi kırarsanız, -Omurganızı ortadan ikiye ayırırsanız, -Boyun omurunuzu yerinden çıkarırsanız, -Dilinizi koparırsanız(Soruya göre burnunuzu da olabilir=) -Çene kemiğinizi sökerseniz, Dirseğinizi yalayabilirsiniz...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dirseğimi yalıyabiliyorum, burnuma deydirebiliyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yalayabileni bile var heheh =)) (ben diil buarada)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
arina Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 deydiremiyorum yoksa ben eksikmiyim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yapabiliyorum ben bunu... Kötü bi görüntü çıkıyo ortaya, denemeyin bence...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Asteroth, 14 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Yapabiliyorum ben bunu... Kötü bi görüntü çıkıyo ortaya, denemeyin bence... Asteroth görüntü isteris.Kötüde olsa görüntü isteris..[signature][hline]Dead or Alive
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Abi resimler İstanbul'da, ciddi ciddi çekmiştim kanıtlamak için... Gerçi cafe'de webcam var, du iki dakka uğraşiim yapabiliyo muyum, koyarım nete...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lazlar degdirebilir heralde :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok bee olmuo 8 oldum burda değdircm die genede olmuo.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben burnumun üstüne kadar çıkarabiliorm ayrıca dilim burnuma deyiyo yaa[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ben burnumun üstüne kadar çıkarabiliorm ayrıca dilim burnuma deyiyo yaa ya cok uzun bi dilin ya da kanca gibi bi burnun olmali :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aborowww... Ne kadar kötü bi görüntü çıkıyo ortaya öyle, ben kendimden korktum valla :) Koluma aşık olmuş gibi bakıyorum , "Notre Dame'ın Kamburu'nu çekseler rol kapacak adam" pozu da cabası...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 http://i22.photobucket.com/albums/b338/Lichy_Lich/BanaSuVerdii.jpg Böyle de iğrenç bi resim çıktı ortaya işte... Soldaki koluna aşk laz uşağı benim, sağdaki burun deliğinin sahibi de resmi çeken arkadaşım... Türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dirsek o sivri kisim oluyo.. :P[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Maraş'ta bi internet cafe'de anca bu kadar çekilebiliyo atılmadan... :) Zaten küçücük yerdeyiz, bi de gülmekten ne o kamerayı sabit tutabiliyo, ne de ben düzgün durabiliyorum, burda bu kadar oluyo :) Evde fotoğraf makinesiyle çekip gönderirim :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Öne çıkan mesajlar