fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar Harpy Gavolt ve Kanatlı mahlukat kesiminde dikkat edin. Son gelişmelerden sonra kuş gribinin bunlara da bulaşma riski olabilir. Yiğitlerimize kardeşlerimize bir şey olmasın...[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 de get uykum var zaten[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Vay güzel espri saka bi yana gercekten dikkat etmek lazım :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 brova...[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: DioNea, 14 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: brova... :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 anla işte. edit:kutay patch indi oyuna gir pm den ulaş bana[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya burda da mı? 3 gündür nefret ettim bu tip kuş gribi tavuk gribi haberlerinden, yakılan tavuklardan, tavuk mühendislerinden...[signature][hline]SUBZERO / JapKO / |n||L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aRTIK YOKUM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu msj dan sonra harpy de ks azalmış duyduum kadarıyla :D[signature][hline]Kıskançlığın Sevgiye Yararı Var mıdır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi oruç oruç böyle şeyler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Lem ben zaten sevmem gawolt ama bak harpyi severim o ayrı bir daha kesmeyik daha scorpion king almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Alooooooooooo!!! Kimse yok mu??????????? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 war[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 areste scorpion kingi olan verirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Scorpion King? O ne be xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ööff bıktım şu geyikten şu kuş gribi çıktı heryerde aynı şeyler boyan birileri espiri yapmaya çalışıyo[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 millet tavuk yemekten korkuyo bende inadına hergün tavuk yiyom sonumuz ne olucak bakam ani bi nedenle aranızdan ayrılmak zorunda kala bilirim :D[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ikinci bir genelgeye kadar Fallen Angel Görevi Durdurulmuş Bildiğim kadarı ile yeni bir anahtar çıkmış o kata hiç uğramadan bir alt kattan 2 kat çıkacakmışız japkodan kurtarma ekibi ve veteriner gm gelmiş o da morodonda gıdaklayan varmının japoncasını shottan CTRL+V yapıyodu manası bitince millet derin bi nefes aldı ... hatta Artık Fallen Angel Da yazmak yasaklanmış Bu virüs nasıl bulaşıyo bilinmediğinden bu görevden falan filan diye bahsedecekmişiz bizim bir arkadaş görevi yapmış adama exp gelmimiş charını karantinaya almışlar oda oyuna giremiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben ares te resserim isteyen resserian a pm atsın günün 24 /7 saati oyundaym :utanium: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: ReSSerian, 14 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Ben ares te resserim isteyen resserian a pm atsın günün 24 /7 saati oyundaym :utanium: kardeşim canın çok yardım istiyosa git normal den yaz meydana :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: DownTown, 14 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: ööff bıktım şu geyikten şu kuş gribi çıktı heryerde aynı şeyler boyan birileri espiri yapmaya çalışıyo hll ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o ne??? boss mu dicem ama öyle bişey diil dimi???[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: cemshit, 14 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: o ne??? boss mu dicem ama öyle bişey diil dimi??? ya boss deil kekon captainın captanı gibi bişey herhalde inindende belli saatlerde çıkıyo o kadar :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sana bişey söliyim mi cok aptaLca bi espri :S sen temelle ilgiLi bişeLer yaz daha eii .........zzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ulan düşünsem bulamadım böyle bişi :D hahahahah Sen bizi Güldürdünya ALLAHta seni Güldürsün...[signature][hline]2pac_Shakur Geri Döndü hemde SuiSui Nicki ile Charımı Calan arkadaş ALLAH ından bulsun... Burada Zordurumumda O Chara HArçadığım Paralar Kefen Parası Olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar