kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu yazıyı bir sitede buldum gülmekten yarıldım ... AMERIKALILARIN KAFATASININ ICINDE NE VAR? En son basima gelen hadiseden baslayayim. Dun (2 Ekim Cumartesi) sabah 9`da, AT&T adli dunyaca meshur telefon firmasindan aradilar. "Bize uye olmak istermisiniz?" dediler. (Burada telefon sirketini kendin belirliyorsun, Turkiye`deki gibi tek sirketin yani Turk Telekom`un tekeli yok) Ben, "Turkiye`yi aramanin dakikasi kaca?" dedim, telefondaki "45 cent" dedi. "Ben, 10 dakikalik gorusmeyi 2$`a yapiyorum" dedim. "Iyi ya, bizimkisi 2$ degil 45 cent" dedi. "Bak kardesim, ben 2$`a 10 dakikalik gorusme yapiyorum, anlatamadim mi" dedim. Bana "O zaman dakikasina kac para veriyorsunuz?" demez mi? Kendi kendime "Al iste, sabah sabah bir gerizakali Amerikali daha" dedim.Kendisine kibarca izah ettim: "10 dakika 2$`sa dakikasi 20 cent yapar" dedim. Telefondaki beyinsiz "Mumkun degil bu kadar ucuza olamaz, siz islem hatasi yapmissinizdir" dedi. Kendi kendime "Sen beni Amerikali mi zannettin ki, 2$`i 10`a bolerken islem hatasi yapayim" dedim ve sabah sabah gunaha girmemek icin "Kardesim, sagol, ben sizin sirkete uye olmayacagim" dedim ve kapattim.[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 puahahahahahahahaha güzellllll[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Onlar beyinsiz oldukları için Dünyanın hakimi şuanda. Bir tane pazarlamacıyı tüm ülkeye mal eden sende ülkenin aydınlarındansın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Eternal, 15 Ekim 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Onlar beyinsiz oldukları için Dünyanın hakimi şuanda. Bir tane pazarlamacıyı tüm ülkeye mal eden sende ülkenin aydınlarındansın. abi sen manyakmısın ya... bu olayı ben yaşamadım .. ve şuraya komik olay olay yazalım gülelim eğlenelim dedim ama verdiğin tepki çok komik yaw...[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gülmek istemeyen insanlarda var tabi oda ayrı bir düşünce saygı duymak lazım[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Okumuştum bunu ya çok güzel bu :D adamlar matematikten aciz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Eternal, 15 Ekim 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Onlar beyinsiz oldukları için Dünyanın hakimi şuanda. Bir tane pazarlamacıyı tüm ülkeye mal eden sende ülkenin aydınlarındansın. amerikalılar beyinsiz (istisnalar kaideyi bozmaz) ancak beyin göçü yüzünden dünyanın hakimi.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bush'u 2. kez seçmeleri, bu pazarlamacıdan birkaç yüz milyon tane daha olduğunu gösterir.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Niye Bush ne yaptı onlara?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu adamlar dunyanın hakimiyse,halimiz dahada icler acısı demektir..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bi kaç bin askerini gereksiz bir savaşa sürükleyip öldürdü, hala da öldürüyor. ABD, son yıllardaki en borçlu döneminde. Vs vs...[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Alıntıdır yaz altın o zaman. manyak olabilirim aslında evet.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 15 Ekim 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: angband, 15 Ekim 2005 14:21 tarihinde demiş ki: bu adamlar dunyanın hakimiyse,halimiz dahada icler acısı demektir.. +1[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hehü. Malesef türkiyede de var bunlardan =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Eternal, 15 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Alıntıdır yaz altın o zaman. manyak olabilirim aslında evet. said: kayip_cocuk, 15 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: bu yazıyı bir sitede buldum gülmekten yarıldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: elvyn, 15 Ekim 2005 14:26 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 15 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Alıntıdır yaz altın o zaman. manyak olabilirim aslında evet. said: kayip_cocuk, 15 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: bu yazıyı bir sitede buldum gülmekten yarıldım ... biri bunlardan türkiyede de mi var dedi... ueaheuaehaeuaheauea[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Belki de dünyanın lideri oldukları için salaktırlar, hiç böyle düşündünüz mü?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 fazla geldi adamlara tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Demek istediğim, insanoğlu bir hayvansa ve hayvanlar adaptasyona bağlı olarak kendilerini geliştirirlerse, amerika gibi kaybetmenin ve sefalete mahkum olmanın pek bir zor olduğu bir ülkede adaptasyon ne kadar mevcuttur? Sürünemediğimiz sürece adaptasyon olmadığı için gerizekalılığa sürülmeye mahkum muyuz? gibi fikirler var aklımda hafiften.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 doğal seleksiyooooooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Eternal, 15 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Alıntıdır yaz altın o zaman. manyak olabilirim aslında evet. adam yaziyi siteden buldum demis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 adamlarin hem mutlu olup hem geri zekali olmasi batiyo tabi insanlara, siz de haklisiniz. bush olayina katilmiyorum. kendileri icin en dogrusunu sectiler. ayrica siz diil misiniz her seferinde amerikayi yoneten ozel sektor, baskan kukla diyen; o zaman bush'un cikan savasla minimum alakasi var. hadi onu gectim, savasmak ve adam kaybetmek bi politika olamaz mi? kaldi ki ulkenin ekonomisi gercekten ozel sektorde, borclanma vs. gibi seyler devlete bakan bi sey degil, bunun bush yonetimiyle alakasi yok. ayrica insanlarin bundan 15 sene once protesto ettikleri, savastiklari sol goruse tutup da cogunluk olarak oy vermesini beklemek, bizde akp'nin basa gelmesi gibi bi sey. evet matematik yonunden geri zekalilar. peki kendi kendimizi kaziklamak ve kendi ulkemizi yiyip bitirmek ne kadar akillica? boyle akil olmasindansa amerikanin kuzu milleti gibi milletimiz olmasini tercih ederdim ben. en azindan ataturk gibi birisinden sonra bi seyler oorenirlerdi. ayrica abd hic de oyle filmlerdeki gibi degil, her yerde fakir insanlar var yine. abd'yi hayal ederken turkiyenin yuzolcumunu 40'a falan katlayin, sinif farklarini ve insan sayisini 40'a katlayin yakin bi sonuca varirsiniz. tabi bi de medeniyet farki var bunu eklemeyi unutmusum. yere tukuren insana kizdigin zaman ozur diliyo, turkiyedeki gibi sanane lan diye bi cevap gelmiyo... yani bu medeniyeti gelistirebilmis bi millet varsin geri zekali olsun, bizim gibi akilli olmasindan iyidir...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 15 Ekim 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Her şeyden önce benim bahsettiğim politikayla tamamen alakasız. Ben Amerika'da genel anlamda ortak olan "pizza yiyip kovalarla kola içip, televizyon izleyen" o yaşam stilinden bahsediyordum gerizekalılık derken. Onu da geçtim, amerika'daki yoksulluk içinde tanımıyla türkiyedekini karşılaştıramazsınız bile bu da ikincisi. Üçüncü olarak da amerikadaki çalışma sistemine bakarsanız türkiyedekinden farklı olarak oturmuş bir sistem var herkes kendine düşeni yaptığı sürece sürünmüyor. Babam mesela, science politique okumuştu, 20 sene boyunca ticaret yaptı, şimdi inşaat işinde. Amerikada tüccarsanız tüccarsınız, inşaatçıysanız inşaatçı. Dolayısıyla herkes kendi bölümünü yaptıktan sonra bir boşluk oluşuyor, anlatması zor bir şey bu.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 uheuh bunlar her yerde var :) olmazsa olmazlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar