Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıorm server öneren?

raze0

Öne çıkan mesajlar

low ya da medium bir yerde başlamanı öneririm. birde Laughing Skull yeni bir realm sayılır 3 4 hafta oldu açılalı orada oynayabilirsin henüz 60 olan sayısı az olduğundan low level lerde party bulman daha kolay olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow songda başladım çok hoş şu hordedaki durum level 34 yeni oldum 110 g para var :D silk wool inanılmaz satılıyor .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
raze0, 14 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar yeni baslycam wow-europe de server onerecek olan varmı? Karar veremedm?

the mealstromda başla.. yardımcı olurum maddi açıdan turk var baya.. server sorunsuz rahat.. allyler hordeleri tokatlıo.. gel işte :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

türklerin çokluğu yanında , level 1den itibaren kasarken rahat grup bulabilmek.. bu konuda önerdiğiniz serverlarda sorun yaşar mıyız?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

aman haa, frostwhispera gelme demiyorum ama 1 kere daha düşün oraya gelceksen. gerçi eskisi kadar kötü değil, baya ilerledi fw serverı ama türkler ile aynı serverda oynamak bazen sende baygınlık yaratabilir. biz mesela fw'yi ve ally'yi seçtiğimize pişman olmuştuk şimdi iyiyiz ama.
bu arada fw'nin ah'sinde çok mal bulamayacaksın, bg yapan çok kişi olmaz, av ayda 1 oluyor nerdeyse, arathi basin gelene kadar horde allyi eziyordu. felan falan... bir de iyiliğin için diyorum frostwhispera gelceksen guild olaylarına girmemeni tavsiye ediyorum, belki ön yargı diceksin ama sen bilirsin bence hiç hayırlı olmaz. hem hızlı lvl atlamanı önler hem de guild ile uraşacam derken oyundan kopuyorsun...

ama aynı anda 3 mc ve yaklaşık 5 bg yapacak potansiyel var fw'de bu da fena sayılmaz medium populationa göre[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...