Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocky 6

Dennis

Öne çıkan mesajlar

said:
Sailor, 08 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
imdb de 2006 diyor fakat ne yönetmen ne oyuncular yazmıyor.. anlamadım gitti.

ben oynıcam filmde çok pis dayak yerim ben

şaka bi yana rocky serisi benim en çok gaza geldiğim filmlerden oluşuyo[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

silvester stallone diyince aklıma geldi, south park'ın wing bölümünü indirin iyi dalga geçiyolar onla[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

Sylvester kendi yazdı yaw senaryoyu zaten dayak yemez cok:P Bence film guzel olacak. Film ile ilgili olarak sole bisey var ;
İnsanların, hayatı sürekli yokuş yukarı çıkılan ve her an savaşılan bir arena olarak gördüğünü ifade eden Stallone, Böyle olduğu sürece insanlar hiç yaşlanmaz. Yeni filmim;Rocky 6, 50sine gelen ve hayata;Ben değil, sen yaşlandın. Çekil önümden; diyenlerin filmi olacak; dedi.
Kendisinin, hayata;Ya yanımda olursun, ya da önümden çekilirsin. Ben bu savaştan vazgeçmiyorum; dediğini belirten ünlü aktör, filmin sonunda da izleyici için özel bir mesaj vereceğini kaydetti.
[signature][hline]Dennis
Burning Legion - Invadoria

[Bu mesaj Dennis tarafından 11 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rocky 6 : Uzun süredir gündemde olan fakat finansman sorunları yüzünden bir türlü başlayamayan Rocky 6 projesi bu kez gerçekleşmeye daha yakın. Production Weekly'nin verdiği habere göre Sylvester Stallone, hem yönetip hem oynayacağı filmin çekimlerine Aralık ayında Los Angeles'da başlıyor.

Stallone'un birçok kez, ne pahasına olursa olsun yapmak istediğini söylediği filmde Rocky Balboa artık yalnız yaşayan emekli bir boksör haline gelmiştir. Ara sıra formunu korumak için kendi mahallesinde ufak çaplı dövüşler yaparak vakit öldürmektedir. Fakat ağırsiklet boks şampiyonu Mason "The Line" Dixon'ın kendisine bir maç teklif etmesi ile tüm medyanın odak noktası haline gelir

kaynak:sinemafanatik.com[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

ROCKY 6 YOLDA KALDI!
Sylvester Stallone'nin üne kavuşturduğu Rocky Balboa altıncı kere karşımıza çıkmaktan vazgeçti.BBC, Stallone'nin uygun bir hikaye bulamadığı için projeyi iptal ettiğini iddia etti.Rocky 6 için projenin ilk aşamalarında düşünülenin, görkemli bir geri dönüş hikayesi olduğu belirtilirken,Stallone'nin ilk başta film konusunda çok hevesli olduğu bildirildi.

Yapımcı İrwin Winkler projenin iptal edilmesi üzerine "Stallone'nin arzusu vardı ancak pek bir fikri yoktu"şeklinde konuştu. Zaten 5 Rocky'nin üzerine bir altıncısını kimin isteyeceği de şüpheli görünmekte.
Link[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...