Dennis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya bu rocky 6 ne zaman gelecek bilen var mı dört gözle bekliyorum:) Bu arada sole bisey buldum film tamamlanmıs galiba http://img86.imageshack.us/my.php?image=rocky6front2mi.jpg[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 imdb de 2006 diyor fakat ne yönetmen ne oyuncular yazmıyor.. anlamadım gitti.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 öeh yani, Slyvester Stallone'den başkası oynarsa gidilmez zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abi o adam ayakta durabiliyo mu artık ya bi de adrin noldu acaba:D[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cekimlerine başlanmıştı die biliyorum..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eyeee of the tiiigerrr... din din dinnn[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence hiç gereği yok artık.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Sailor, 08 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: imdb de 2006 diyor fakat ne yönetmen ne oyuncular yazmıyor.. anlamadım gitti. ben oynıcam filmde çok pis dayak yerim ben şaka bi yana rocky serisi benim en çok gaza geldiğim filmlerden oluşuyo[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zanetmem silvester oynasın.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ozellıkle rock 3'u oturur oturur seyrederım...Çok gaza gelırım sonra mah.dekı ufaklıkları doverım eueh:) Bencede gereksız yenı bı fılm kendı ısımlerını batırıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben iptal oldu diye biliyorum - Beyazperde de okudum sanırım-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 silvester stallone diyince aklıma geldi, south park'ın wing bölümünü indirin iyi dalga geçiyolar onla[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla bilmiyom t3 deki arnold içinde çok ön yargı vardı adam taş gibi vücutla çıktı. beklerim holivuddan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 silvestırsız filme raki demem edriyın olmadıkca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 silvester abimiz olmadan tadı olmaz o fılmın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gene soluom kendılerını batırıcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yaramaz bu film adam etleri buruş buruş ya kas yapsa ne olur.[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sylvester kendi yazdı yaw senaryoyu zaten dayak yemez cok:P Bence film guzel olacak. Film ile ilgili olarak sole bisey var ; İnsanların, hayatı sürekli yokuş yukarı çıkılan ve her an savaşılan bir arena olarak gördüğünü ifade eden Stallone, Böyle olduğu sürece insanlar hiç yaşlanmaz. Yeni filmim;Rocky 6, 50sine gelen ve hayata;Ben değil, sen yaşlandın. Çekil önümden; diyenlerin filmi olacak; dedi. Kendisinin, hayata;Ya yanımda olursun, ya da önümden çekilirsin. Ben bu savaştan vazgeçmiyorum; dediğini belirten ünlü aktör, filmin sonunda da izleyici için özel bir mesaj vereceğini kaydetti.[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria [Bu mesaj Dennis tarafından 11 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Rocky4'u begenmiştim ben, 6 nasıl olucak bakalim, ama filme bayılan bi turk genci olarak merak içerisinde bekliyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 rocky 6? höh? tadı kaçmış olayın bence derim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Rocky 6 : Uzun süredir gündemde olan fakat finansman sorunları yüzünden bir türlü başlayamayan Rocky 6 projesi bu kez gerçekleşmeye daha yakın. Production Weekly'nin verdiği habere göre Sylvester Stallone, hem yönetip hem oynayacağı filmin çekimlerine Aralık ayında Los Angeles'da başlıyor. Stallone'un birçok kez, ne pahasına olursa olsun yapmak istediğini söylediği filmde Rocky Balboa artık yalnız yaşayan emekli bir boksör haline gelmiştir. Ara sıra formunu korumak için kendi mahallesinde ufak çaplı dövüşler yaparak vakit öldürmektedir. Fakat ağırsiklet boks şampiyonu Mason "The Line" Dixon'ın kendisine bir maç teklif etmesi ile tüm medyanın odak noktası haline gelir kaynak:sinemafanatik.com[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hmm bende az once gordum sinemafanatikte saol bu bilgi icin demekki 2006 da izliyecegiz rocky 6 yı :)[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ROCKY 6 YOLDA KALDI! Sylvester Stallone'nin üne kavuşturduğu Rocky Balboa altıncı kere karşımıza çıkmaktan vazgeçti.BBC, Stallone'nin uygun bir hikaye bulamadığı için projeyi iptal ettiğini iddia etti.Rocky 6 için projenin ilk aşamalarında düşünülenin, görkemli bir geri dönüş hikayesi olduğu belirtilirken,Stallone'nin ilk başta film konusunda çok hevesli olduğu bildirildi. Yapımcı İrwin Winkler projenin iptal edilmesi üzerine "Stallone'nin arzusu vardı ancak pek bir fikri yoktu"şeklinde konuştu. Zaten 5 Rocky'nin üzerine bir altıncısını kimin isteyeceği de şüpheli görünmekte. Link[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 O haberin tarihi 20 Mayıs 2000 ama :D[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 silvester abimiz o filmde antrenör falan olur anca..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar