kcayk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1.http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5525 2.http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2761 izledikten sonra baya bi süre kendinize gelemiceksiniz.. [Bu mesaj kcayk tarafından 13 Ekim 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kcayk tarafından 13 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 112mb cokmuş[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yok cok diil ii aslında 5 dk diil hiç diilse 10dk vardır :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Rofl Creeed sux[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Her class istenildigi zaman çok hoş çok güzel , izlenilebilirliği ve doyuruculuğu yüksek movieler çıkarabilir.. Bir movie yaparsın 4 kişiyi 4v1 de yenersin.. Bir movie yaparsın mega critler saçarsın.. Bir movie yaparsın super taktikler gösterirsin.. Ama bunları izlerken unutulmaması gereken en önemli şey de bu movieleri yapan adamlar kadar movielerde rol alan diger insanlarında önemli oldugudur.. Geçen gün bir arkadaş bana yakınıyordu ya abi çok güçlüsünüz bi totem atıyorsun sheep atamıyorum diyor.. Başka bir arkadaş da geliyor diyorki groundingini nasıl heba ettim kek gibi erken attın diyor.. Bu basit bir örnek ama demek istedigim movie izleyerek karakter seçimi yada yorum yapmanın ne kadar yanlış bir izlenimle yola çıkılabilecegini belirtmek istememdi.. Buna çok güzel bi örnek World of Roguecraft diye bir movie var o sitede izleyenler bilir çıplak bi rogue elinde "worn dagger" ile honor setli adam kesiyor ha kesemezmi keser ama kendisi kadar oyunu bilen veya oynayan bi adamı degil tabiki.. Bide dikkat edin %20 spell criti olan bi mage combat başına 5 critik atar.. critler max dmg gelir falan filan.. Adı üstünde bunlar Skill Movieler genelde "ezidigin" bölümlerden bi sunum olur .. [signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 14 Ekim 2005 05:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 4 ay oncenin filmleri.. ayrica hicte hayranlik birakmiyor sahsen, balli olupta 2 tane wf atarsa arka arkaya adam yatiyor.. taktik, yetenek? 0[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bir de bu oyunda her classin bir classa karsi ustunlugu var digerine ise eksisi,bu bir skill game degil.Class game.Ve insanları grupca eglenmeye yonelten bir oyun.Mesela shamana nerf diyenler kimler;mageler.Magelere nerf diyen kimler;warriorlar.Warriora nerf diyenler;rogueler.vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 anti shaman team !! :) bilmiorum ta bi siz benden daha tecrübelisiniz ama oyuna yeni başladıgım için baya güzel geldi o movieler belki ilerde fikrimi değiştiririm ama shaman seçmem deki amaç o herifin iyi oynaması fln degil shaman benim hoşlandığım bi karakter fln filan neyse bide yanlış anlama olmasın ben onu oraya yeni gelen arkadaşlara ben dahil :) shaman seçin manasına gelsin die koymadım sadece izledim hoşlandım ve sizinle paylaşmak istedim ama msla arada izlediginiz movielerin link ini koyarsanız paylaşım ortamı olur güzel olur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nerf shaman :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol acikcasi cok etkileyici bisi gormedim, pvp ile alakasi olmayan adam olmalari lazim oldurduklerinin sirf bi warrior disinda hic bi classin adam akilli savasdigi yok acikcasi ama ne derseniz diyin, shamanlar little overpowered, paladinlerin ilk zamanki hali gibi gucluler tabi paladinler gibi nerf yemediler (simdilik) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yav bizim talentler degisiyormus 1.9 da fang tooth abey ole demis :)) wow forumlarinda yaziyor. [signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) [Bu mesaj jonywayt tarafından 14 Ekim 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: CapriceXante, 14 Ekim 2005 05:46 tarihinde demiş ki: Bu basit bir örnek ama demek istedigim movie izleyerek karakter seçimi yada yorum yapmanın ne kadar yanlış bir izlenimle yola çıkılabilecegini belirtmek istememdi.. Buna çok güzel bi örnek World of Roguecraft diye bir movie var o sitede izleyenler bilir çıplak bi rogue elinde "worn dagger" ile honor setli adam kesiyor ha kesemezmi keser ama kendisi kadar oyunu bilen veya oynayan bi adamı degil tabiki.. ya öyle diyorsunda da, world of roguecraft'ı izledikten sonra ciddi ciddi accountumu tekrardan açtırıp bir rogue kasmak istedim doğrusu :)[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: CapriceXante, 14 Ekim 2005 05:46 tarihinde demiş ki: Her class istenildigi zaman çok hoş çok güzel , izlenilebilirliği ve doyuruculuğu yüksek movieler çıkarabilir.. Bir movie yaparsın 4 kişiyi 4v1 de yenersin.. Bir movie yaparsın mega critler saçarsın.. Bir movie yaparsın super taktikler gösterirsin.. Ama bunları izlerken unutulmaması gereken en önemli şey de bu movieleri yapan adamlar kadar movielerde rol alan diger insanlarında önemli oldugudur.. Geçen gün bir arkadaş bana yakınıyordu ya abi çok güçlüsünüz bi totem atıyorsun sheep atamıyorum diyor.. Başka bir arkadaş da geliyor diyorki groundingini nasıl heba ettim kek gibi erken attın diyor.. Bu basit bir örnek ama demek istedigim movie izleyerek karakter seçimi yada yorum yapmanın ne kadar yanlış bir izlenimle yola çıkılabilecegini belirtmek istememdi.. Buna çok güzel bi örnek World of Roguecraft diye bir movie var o sitede izleyenler bilir çıplak bi rogue elinde "worn dagger" ile honor setli adam kesiyor ha kesemezmi keser ama kendisi kadar oyunu bilen veya oynayan bi adamı degil tabiki.. Bide dikkat edin %20 spell criti olan bi mage combat başına 5 critik atar.. critler max dmg gelir falan filan.. Adı üstünde bunlar Skill Movieler genelde "ezidigin" bölümlerden bi sunum olur .. world of roguecraft fake.cünkü karsısındaki bi ne rogue 2-3 kere aynı movie de energy harcamadan ölüo dal rend main hand olan bi rogue un gouge evasion acıp cıplak bi adama dalmaması gibi bir şey düşünülemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aynı şey world of paladincraft denen videoda da var.Bir pala arkadaş elinde mining pick ile epic setli(sanırsam) warrioru kesiyordu. :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet superdi o indirdim izledim hatta wow forumlarinda nerf paladin diyordu :PPPP[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya hepimizin iyi anları oluyor fakat ben bizden kimsenin yaptıklarını kaydettiğini görmedim duymadım..adam 5-10 bin kişi kesip bu 20-30 tanesini bize izletiyo bazen hepimize way be ne güzel oynadım? demiyormuyuz adam o anlarını koymuş o kadar. adam orda koyun gibi bekleyenlere saldırıyo zaten nerf yemediğinden shamanın abartı gücünüde ekliyoruz ortaya bu video çıkıyor warcraftmovies.com hep boyle videolar dolu demek istediğim adam sürekli deliksiz o performansları yakalamıyor.. Bir futbolcuda 100 rovaşata denemesi yapıp birini gol yapıyor bunu böyle değerlendirmek lazım.. dipnot:adamı izleyip moral bozmayı onunda 10parmagı 1 beyniz war.. ama korelileri kastetmiyorum:) uzaylıları ayrı tutarım herzaman.. orda koreli bir warrior war aratın bulursunuz 250mb.. işte oyuncu dediğin odur..[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Korelilerin çoğu sağlam adamlardır pro anlamda oynarlar o yüzden yüksek kalitede movieler izlersiniz ama çoğu parça parça şeyler sonuçta 1 movie 10 adamı nasıl eziğini gösteriyorsa 10 kerede maymun olmuştur :) kimse zaten 1v1 de nasıl yenildiğini göstermez ahaha ama ben drake bilmem ne vardı koreli lock çocuk izlerlen epey haz aldım yani öle böle değildi hehe sağlam apm var birde oyun zekası ^^ bu arada bir zamanlar warriorlar ezik iken bir movie vardı bilirsiniz çıplak pala ile druid top ediyordu ahaha ne komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 World of rogue craft 2 yi izle gör drakegod gerçegini Rofl[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 drakedog koreli degil.. kore serverında oynuo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence adamın oyununda yetenek yok sadece windfury dönuo adamın etrafında aynı itemları versen rogue daha iyi oynar ondan shamn olarak[signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 rogue lara tavsiem bring the shadow serisini izlesinler ben bole pvp yapan adam görmedim !! adam da epic parcası yok ama yetenek super! my man meandro!![signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Epix cok mu değiştiriyor rogueyi ? epix alinca senin bs 1k değilde 2k mi critlio ? epix alinca 1k sinistermi cakion nedir epixin farki rogue icin ? Bırakın allah aşkına <<< Epix man bdw >X[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Eğer dagger rogue isen eline epic bi dagger aldığın zaman yapacakların önceden yapabildiklerine göre öyle bir değişir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi shamanda bisi yapmiyokine lafına hastayım shaman zaten combatta wf ile melee dmg es ile ranged dmg vurur olayı budur arada heal atar kendine dah ane yapcak ki abi warriorda ms le hamstring vuruyo mage desen frsot nova cone of cold frost bolt yane herkes 2 3 tanhe buyu kullanyp[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 16 Ekim 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dEaThMooN, 16 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Eğer dagger rogue isen eline epic bi dagger aldığın zaman yapacakların önceden yapabildiklerine göre öyle bir değişir ki... Misal bi core hound tooth veya lobo,gutgore ile barman arasindaki bs ambush dmg farki nedir söylermisin ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 16 Ekim 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar