Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aynı konu eskiden de geziyordu vardı böyle bir herif :) yazık ya telefonun tuşlarına yazık :) Artık az az mesaj attıra attıra tedavi ederler. Her hafta 50 mesaj daha atsa en sonunda atmak istemez uehuhe o değilde abi mesaj attığı insanlar manyaklaşır -lan gene geldi telefonun yazılımı göçtü ..... koyim.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: elesso, 15 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: kız arkadaşınıda tedavi etmeleri lazım o zaman ince düşünmüşsün.. :)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 uçmuş bu arkadaş biraz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kendimden şüphelenmeye başladım bir günde 250 kontör ü mesajlaşarak bitirdiğimi hatırlıyorum (gençturkcellde 1 kontör bi mesaj)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yuh ![signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Lam bn 1 ayda 100 sms i (avea) anca bitiriom.Adam aşmış artk ehehhe:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 öeahh ben haftada en fazla 10 mesaj atıyorum... herif delirmişmi ne yapmış.. o paraya mesaj atacağını konuşsan daha çok şey anlatabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yok artık lebron james..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 en azından spam mailler biraz azalabilir 8k da mail atıyormuş adama bak ya sapık mıdır manyak mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Allah kimseye vermesin ole arkadas :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: dasaaa, 15 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: mesaj çekmek çok zor iş, yorucu, uzun sürüyor ve gereksiz.. kasmayın, arayın... ehe kolayı var t9 sözlük sağolsun çok kolayıma geliyor.Birde kızla falan konuşurken ağzın dolanıyorsa(menim gibi :))mesaj daha iyi oluyor düşüne düşüne yazıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 para cok olunca insanlar manyak oluo heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 2 aydır 250 kontörüm bitmedi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 3 ayda 100 kontor bitmedi yeni yuklemek zorunda kaldım kapanmasın diye diyeyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar