Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde 3ooMsj Ohanesburger + Kola

AthleT

Öne çıkan mesajlar

İskoçya'da bir yılda 4 bin 500 sterlinlik (11 bin 500 YTL) cep telefonu mesajı gönderen genç, bu konuda bağımlılık geliştirdiği teşhisiyle psikolojik tedavi altına alındı.

Paisley kentinde yaşayan, adı açıklanmayan 19 yaşındaki genç, arkadaşlarıyla mesajlaşmayı bir tür ''pin-pon oynamaya'' benzettiğini ve bundan büyük zevk aldığını söyledi.

Haftada ortalama 700, zaman zaman bir günde 300 mesaj gönderen gencin, işyerindeki bilgisayardan da bir ayda 8 bin elektronik posta gönderdiği, bu yüzden işten atıldığı açıklandı. Daha sonra bağlı olduğu sendikanın desteği ve teşvikiyle tedavi olmaya karar veren gencin durumunu değerlendiren Renfrewshire belediyesi psikolojik danışmanları, mesleki yaşamları boyunca böyle bir bağımlılık türü görmediklerini bildirdi.

Bu arada bağımlılığı yüzünden tedavi edilmesine başlanan genç, en yoğun mesaj alışverişinde bulunduğu kız arkadaşından ayrıldığını, bu durumun tedavisini kolaylaştıracağına inandığını söyledi.

kaynak : internethaber.

Bir an günde 75Msj atarak çok attığımı dü$ünmü$tüm.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 48 günde 3oooMsj attım. Ama benim ki bele$ti. $uan koysalar yine 3ooo, hatta 3ooooKoysalar en fazla 25o tane atarım.
O kadar konu bulamıyorum konu$acak.
Kız arkada$ıma UO bile öğretsem Iı ııhh.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla ya, o kadar konu bulamıyorum ben, yani konuş konuş o da bayar yahu ÖEH. günde 300 mesaj :D lol eleman kendini telefon şebekesi sanmış, santral :D ayaklı santral die de buna derler.
-------------
arkadaşı-"vilyım (elemanın adı), abi ya benim dükkanın reklama ihtiyacı var"
vilyım-"olur abi hedef kitlen nedir"
arkadaşı-"işte iskoçyanın tümüne yolla sen mesajları"
vilyım-"tamamdır"
---------
*vilyım herkese mesaj çeker*
vilyım-"iftar saatleri bildirme ve günün menusu hizmetlerimden yararlanmak için adınızı yazıp bi boşluk bırakıp -bilmem kaç nolu- telefonuma mesaj atınız"
----------
*el-kaide vilyım ile anlaşır*
el-kaide-"vilyım bizim için çalışır mısın, kontör bizden :D"
vilyım-"kontör sizdense ok"
--------------------
el-kaide- vilyım seni siber ordumuzun, mail bombardıman bölüğü baş komutanlığına seçtik
vilyım- kontör?
el-kaide- beleş olm, bizdensin :D

SOĞUK ESPRİLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM :D dayanamadım[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz

[Bu mesaj muzcu tarafından 15 Ekim 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 15 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
mesaj çekmekten tiksiniyorum. zorunlu kalmadıgım surece de çekmiyorum. ayda bir tane.

nasıl oldu anlamadım ama, katılıyorum,uyuzum mesaj işine[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 15 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Bende 48 günde 3oooMsj attım. Ama benim ki bele$ti. $uan koysalar yine 3ooo, hatta 3ooooKoysalar en fazla 25o tane atarım.
O kadar konu bulamıyorum konu$acak.
Kız arkada$ıma UO bile öğretsem Iı ııhh.

geze vardiyası yaparız irfan ayıp edion :))[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...