Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret ettim..

beybin

Öne çıkan mesajlar

özel bi üniversitede okuyorum . Tipleri görmeniz lazım..At gibi botoxlu kızlar , prada ayakkabısını göstermek için gelen erkekler.bi laubalilik , bi derse geç gelmeler , hocanın arkasından geçip iki kulak yapmaar..ooof..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 09 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki:
Merak etmeye devam ettim...

sana demedim. beybin icin dedim kendi unisine ozel bir durum diil yani..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde

[Bu mesaj -Nae tarafından 09 Ekim 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya izmirde zaten öyle çok fazla oha falan olan tipler yokki(4.5 sene önce taşındım istanbula,izmirliyim:) ) buradakiler botoxlu diyorum yaa yüzlerinde mimik kalmamış..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ntxsoft, 09 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
ben hazırlığa başladım ve özel üni. diye çok korkuyordum ama sınıfım da jiks tiplere daha pek rastlamadım. tabii şimddilik sadece hazırlık sınıfları var bi gelsin bakalım diğerleri bakalım nasıl olacak...
dalgamı geçiosun?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bilgi nin ne farkı var ki
kız arkadaşım hazırlık sınıfında okuyordu bilgide
bulusucaktık ama dersi varmıs
uniye cagırdıydı
girdim içeri hocasından da izin aldı sınıfa geçtim oturdum
sınıfta 6-7 erkek var 13-14 kız var
dersi dinleyen 3-4 kişi anca cıkar ki bitanesi burslu..
diğerleri ne yapıyor

2 kız arkada oje fln sürüyor
erkeklerden bazısı discman i cıkarmıs sarkıları sıralarken kafaları koymuslar sıraya

diğerleride biribirne laf atıp ayaga kalkıp dolanıyorlar falan

hoca diyor şurdan alıstırmaları yapıcaz
biri diyo "ya hocam bosverin urastıgınız seye bakın biz sizi dersi yapmış sayalım"
başkası diyo " olm hocaya aramızda para toplayıp verelim maaşını..
ekmek parası nede olsa"
diğeri "ekmek kaç para ki aldın sanki?"

kantine indik herkes sırf marka
rengarenk bi mekan
duman altı hehe
aman dedim cıktım uniden :)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

ping +1 hatta bilkent doğu kampüs bir yerde okuduğum gib aynen "ne okulu, biz düğüne gelmiştik" tarzındadırlar. sigara içmeyi hala bir MODA vb. sanan insanlardan bolcadır. 10dklik tenefüsün 3 dksini dışarı çıkmak 3 dksinin içieri girmek geri kalan 4 dksinde sigarasının yarısını içip t.şşak muhabbeti yapmak ve kızları kesmek ile geçer hehe. onların yüzünden okula girerken ki o 2 metrelik girişi geçerken 3 sigara içmiş gibi oluyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim siz erkek dolu bır okulda okuyun ondan sonra degerını anlarsınız okulunuzun.Gram hesabıyla kız duser bızım okulda :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ya. kızlar felan, ilgi görmek güzel şeydir ama çok sahtedir. aslı olan kendimiz gene, ileriyi "saplantı" haline getirmeden düşünmek lazım. bütün ömür hovarda geçmez ki. ya geçti diyelim acaba hovarda olanların kaçı ben hayatımı hovarda geçirmek istiyorum diye üstüne düşünüp karar vermiştir. neyse herşey olması gerektiği gibi, ahmak olmassa zeki yaşamaz, tembel olmazsa rüyamızda görürüz A'ları :D, rekabet ortamı her zaman daha zordur. boş arazide koştur atını işte hehe

neyse ya şaka maka o bilgi ünisinin halini okuyunca ŞOKE oldum. LOL oldum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün okulun oryantasyonu vardı.İki kız arasında geçen konuşmayı aynen aktarıyorum
A:Hangimizin saçı daha uzun ?
B:BEnim
A:hayır benim.
B:senin postişlerini yolarsam görürsün hangimizin ki kısaa
A:hahayt ben de senin kaynaklarını yolayım da....

Yine de seviyorum bu okulu....[signature][hline]only girl powerrr :P

[Bu mesaj tipitip tarafından 10 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...