beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 özel bi üniversitede okuyorum . Tipleri görmeniz lazım..At gibi botoxlu kızlar , prada ayakkabısını göstermek için gelen erkekler.bi laubalilik , bi derse geç gelmeler , hocanın arkasından geçip iki kulak yapmaar..ooof..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Merak ettim... Hangi üniversite?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Merak etme nerdeyse hepsi ole[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Merak etmeye devam ettim...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2 kulak hoşmuş ist üni de yapsam nolur acaba hmm[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: dasaaa, 09 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki: Merak etmeye devam ettim... sana demedim. beybin icin dedim kendi unisine ozel bir durum diil yani..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde [Bu mesaj -Nae tarafından 09 Ekim 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kadir has iletişim fakültesi ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kadir has nedir ya bilgiye filan gidemezmiydin o puanla ya da bahçeşehir koç sabancı?[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kadir has bilgiden de bahcesehirden de daha iyi diye biliyorum..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hadi ya ben pek duymadım[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 devlet okulumun gözünü seveyim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: TRA_GS, 09 Ekim 2005 13:06 tarihinde demiş ki: devlet okulumun gözünü seveyim +1[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Walla sen sıyrılacaksın aradan işte.Bende özel bi üniversitede okuyorum.Yürüyen bür düğün zaten kampüsümüz...gülü seven dikenine katlanırrrr.... :))[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o zaman görürsün artık hahahaha..yürüyen düğüünnn :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya izmirde zaten öyle çok fazla oha falan olan tipler yokki(4.5 sene önce taşındım istanbula,izmirliyim:) ) buradakiler botoxlu diyorum yaa yüzlerinde mimik kalmamış..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: ntxsoft, 09 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki: ben hazırlığa başladım ve özel üni. diye çok korkuyordum ama sınıfım da jiks tiplere daha pek rastlamadım. tabii şimddilik sadece hazırlık sınıfları var bi gelsin bakalım diğerleri bakalım nasıl olacak... dalgamı geçiosun?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Kadir Has çok laçkaymış ya. lisesi için aynı şeyi söyleyemiciim. :9 canımıza okuyolar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bilgi nin ne farkı var ki kız arkadaşım hazırlık sınıfında okuyordu bilgide bulusucaktık ama dersi varmıs uniye cagırdıydı girdim içeri hocasından da izin aldı sınıfa geçtim oturdum sınıfta 6-7 erkek var 13-14 kız var dersi dinleyen 3-4 kişi anca cıkar ki bitanesi burslu.. diğerleri ne yapıyor 2 kız arkada oje fln sürüyor erkeklerden bazısı discman i cıkarmıs sarkıları sıralarken kafaları koymuslar sıraya diğerleride biribirne laf atıp ayaga kalkıp dolanıyorlar falan hoca diyor şurdan alıstırmaları yapıcaz biri diyo "ya hocam bosverin urastıgınız seye bakın biz sizi dersi yapmış sayalım" başkası diyo " olm hocaya aramızda para toplayıp verelim maaşını.. ekmek parası nede olsa" diğeri "ekmek kaç para ki aldın sanki?" kantine indik herkes sırf marka rengarenk bi mekan duman altı hehe aman dedim cıktım uniden :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bilkent.. FTW![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ping +1 hatta bilkent doğu kampüs bir yerde okuduğum gib aynen "ne okulu, biz düğüne gelmiştik" tarzındadırlar. sigara içmeyi hala bir MODA vb. sanan insanlardan bolcadır. 10dklik tenefüsün 3 dksini dışarı çıkmak 3 dksinin içieri girmek geri kalan 4 dksinde sigarasının yarısını içip t.şşak muhabbeti yapmak ve kızları kesmek ile geçer hehe. onların yüzünden okula girerken ki o 2 metrelik girişi geçerken 3 sigara içmiş gibi oluyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kardeşim siz erkek dolu bır okulda okuyun ondan sonra degerını anlarsınız okulunuzun.Gram hesabıyla kız duser bızım okulda :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 derslerden başka bi şeye vermeyin aklınızı arkadaşım. :9 ben veriyorum , tasvip etmiyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 valla ya. kızlar felan, ilgi görmek güzel şeydir ama çok sahtedir. aslı olan kendimiz gene, ileriyi "saplantı" haline getirmeden düşünmek lazım. bütün ömür hovarda geçmez ki. ya geçti diyelim acaba hovarda olanların kaçı ben hayatımı hovarda geçirmek istiyorum diye üstüne düşünüp karar vermiştir. neyse herşey olması gerektiği gibi, ahmak olmassa zeki yaşamaz, tembel olmazsa rüyamızda görürüz A'ları :D, rekabet ortamı her zaman daha zordur. boş arazide koştur atını işte hehe neyse ya şaka maka o bilgi ünisinin halini okuyunca ŞOKE oldum. LOL oldum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hadi siniflar oyle siz bi de otoparki gorun....[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bu gün okulun oryantasyonu vardı.İki kız arasında geçen konuşmayı aynen aktarıyorum A:Hangimizin saçı daha uzun ? B:BEnim A:hayır benim. B:senin postişlerini yolarsam görürsün hangimizin ki kısaa A:hahayt ben de senin kaynaklarını yolayım da.... Yine de seviyorum bu okulu....[signature][hline]only girl powerrr :P [Bu mesaj tipitip tarafından 10 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar