SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 1_şu an en iyi hat ne sizce ve neden 2_ telsim 100 sms kampanyası ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 avea çünkü tarifeleri iyi. her yerdende alıo.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 1.Turkcell 2.Bilmiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 En Kaliteli : Turkcel En Ucuz : Avea[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 en iyi hat hic biri hepsi ayni b.kun laciverti.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 turkcell in nesi kaliteli sırf fazla kullanıcıs var diyemi ? direk kazık.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İki bok aynı krebe koyulmaz (bkz. imzam)[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 18:25 tarihinde demiş ki: En Kaliteli : Turkcel En Ucuz : Avea [signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 türksel[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 paran çoksa Turkcell öğrenciysen Avea[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 1-) turkcell bence en iisi gnçtrkcll war bende 2-) 2006da bitmesi lazım[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 avea ii bence de gene de her hattın kendine göre güzellikleri var tabi...bilemem.[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 En iyisi Turkcell, her yerden çekiyor. Avea da her yerden çekmiyo ayrıca, bizim denize 1,5 kilometre uzakta ve yüksekte bir evimiz var yazlık. O kasabanın adı bile yazarken Turkcell'de, Avea ordan çekmiyo. Başka bi sürü örnek de bulunabilir. Turkcell pahalı ama parasını hak ediyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 avea lar 2006da normal tarifeye dönceği için elinde patlıcak milletin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 turkcell in parasını hak ettigine inanmıyorum Adamların kapsama alını cok genis evet buna itirazım yok ama adamlar zamanında fazlasıyla para alarak yaptılar bunu Dolayısıyla zor bir is değil Para olduktan sonra iş yapılır ama kesinlikle milleti kazıklayarak yapıldı o yatırımlar. Avea ucuz dolayısı ıle kârları daha az Bu da yatırım yapılmasını yavaslatır Yine de belirli yerlerde sorun yok avea da (soyle bir taktik uygulamıslar Gecen yaz edirneye gitmistim Edirne yolu uzerinde belirli aralıklarla dikmisler direkleri Genelde TRcell ile yan yana) Ama tabi heryerde cekmemesi (simdilik) dogaldır. Ayrıca neden anlamadım ogrenci tarifesi 1 saat konustuktan sonra kapanıyor Tekrar arıosun bi 1 saat daha :) herneyse sonuc olarak merkezi bir yerde iseniz bence avea :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence en ii hat tukcell.. çnkü yerin dibine girsen bile full çeki.. ama avea da çok ucuz oldugu için baya kullanışlı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 turkcell çünkü herkesde turkcell var...bir de heryerde çekiyo,avea'yla telsim öyle diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aveada ses kesik kesik gelio sevmıom valla ama ucuz olması tabe guzel..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar