Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAtlar

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

avea ii bence de gene de her hattın kendine göre güzellikleri var tabi...bilemem.[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi Turkcell, her yerden çekiyor. Avea da her yerden çekmiyo ayrıca, bizim denize 1,5 kilometre uzakta ve yüksekte bir evimiz var yazlık. O kasabanın adı bile yazarken Turkcell'de, Avea ordan çekmiyo. Başka bi sürü örnek de bulunabilir. Turkcell pahalı ama parasını hak ediyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell in parasını hak ettigine inanmıyorum Adamların kapsama alını cok genis evet buna itirazım yok ama adamlar zamanında fazlasıyla para alarak yaptılar bunu Dolayısıyla zor bir is değil Para olduktan sonra iş yapılır ama kesinlikle milleti kazıklayarak yapıldı o yatırımlar. Avea ucuz dolayısı ıle kârları daha az Bu da yatırım yapılmasını yavaslatır Yine de belirli yerlerde sorun yok avea da (soyle bir taktik uygulamıslar Gecen yaz edirneye gitmistim Edirne yolu uzerinde belirli aralıklarla dikmisler direkleri Genelde TRcell ile yan yana) Ama tabi heryerde cekmemesi (simdilik) dogaldır.

Ayrıca neden anlamadım ogrenci tarifesi 1 saat konustuktan sonra kapanıyor Tekrar arıosun bi 1 saat daha :)

herneyse sonuc olarak merkezi bir yerde iseniz bence avea :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...æ...tık
[TcT]DJA
Sosyal ağlarda paylaş

bence en ii hat tukcell.. çnkü yerin dibine girsen bile full çeki.. ama avea da çok ucuz oldugu için baya kullanışlı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...