Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızının adına BMC GODU !

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde kamyon sürücüsü Mehmet Yıldız, 28 yıl önce hayalini kurup alamadığı kamyonun markasını kızına ad olarak verdi.

10 yıl önce vefat eden Yıldız'ın 1976 doğumlu kızı Bemece Ay, "Babam ısrarla Nüfus Cüzdanı'na ad olarak 'BMC' yazılmasını istemiş ama nüfus memuru adımı Bemece olarak kayda geçirmiş. Herhalde dünyada kamyon adı taşıyan tek kadın benim. Adımı değiştirmek için müracaatımı yapacağım" dedi.

Hürriyet, 16.11.2004
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~5@nvid~496734,00.asp

Eski bi haber hoşuma gitti yazayım dedim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog

[Bu mesaj Masteis tarafından 15 Ekim 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle insanlar da çocuk yapabiliyormuş demekki...

edit:ha bu arada neden "godu" nasıl goduk ama tarzında olmuş heh [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 15 Ekim 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi kızla çok dalga geçmişlerdir.
"Lan motor"<- En kötüsü[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hatta "gel seni bi süreyim ehehehhe!" de demişlerdir.

"Niye oturuyosun orda lastiğin mi patladı ahaha!" da demiş olabilirler.

"Kaç ton yük binebiliyo sana? eaheha!" da demiş olma ihtimalleri var.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Daggerspine-Alliance / Exca-Hib
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 15 Ekim 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
asparagas bence
1976'da BMC mi vardı?

BMC British Motor Corporation oluyor :p
birçok evrim geçirmiş bir firma, tarihi 1900lere dayanıyor, hatta bir dönem jaguarla birleşiyorlar falan filan, şurda geniş tarihi var;

http://en.wikipedia.org/wiki/British_Motor_Corporation[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

çok konusursa babası bagırır "sus motorun sogusun" fln diye ben orda vururdum babamı[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ford koysaydı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...