MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ilk bölümü bu akşam CNBC-E'deydi. [spo1=İlk bölüm]bölümün başında Danny gitmiş olduğu savaştan geliyor ve dakka bir gol bir derken Mary'e evlenme teklif ediyor. Ama Mary Danny'nin yaşadıklarını unutamamasından dolayı huzursuzlanıyor ve Danny'e doğru düzgün bir cevap veremiyor. Öte yandan Danny'de savaşta bilimum arkadaşlarını kaybetmiş (ki bunu bölümün sonunda görüyoruz) bu yüzden bütün düşmanlarının onun peşinde olduğunu zannediyor. Bu yüzden huzursuzluk duyuyor. [/spo][signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu arada arkadaşlar sonunda çalan şarkı neydi bölümün?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 onu ben de merak ediyorum da, en güzeli danny sıyırıp kumarhanede dolaşırken arkada personal jesus çaldı böyle iyi şeyetmişler dedim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben indirmiştim edonkey den ilk bölümünü güzeldi ilk bölümü eet[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Las Vegas Sezon 2 SoundtrackTracks 1. "A Little Less Conversation" (JXL Remix)-Elvis Presley 2. "We Went As Far As We Felt Like Going"-The Pussycat Dolls 3. "Wonderful Night"-Fatboy Slim 4 "I Play Chicken With The Train"-Cowboy Troy (with Big & Rich) 5. "Whipped"-Vanessa Brown 6. "Mama Told Me Not To Come"-Tom Jones (with Stereophonics) 7. "I Like The Way"-Bodyrockers 8. "Sway" (The Passengerz European Mixshow)-Michael Buble 9. "It's A New Thing (It's Your Thing)"-The Isley Brothers,Onda, De La Soul, D-Nat 10. "Wikked Lil Grrrls"-Esthero 11. "Ladies' Night"-Kool & The Gang feat. Sean Paul & Spanner Banner 12. "Suspicious Minds"(Wayne Newton VS The Legion of Doom)-Wayne Newton 13. "Let It Ride"-Charlie Clouser 14. "A Little Less Conversation"-Elvis Presley[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çok güzel bir başlangıç bölümüydü. Çook hoşuma gitti.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şarkı bakımından süper seçimleri vardı ilk american idiot çaldı sonra personal jesus diğeride çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Sly-One, 16 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: onu ben de merak ediyorum da, en güzeli danny sıyırıp kumarhanede dolaşırken arkada personal jesus çaldı böyle iyi şeyetmişler dedim. heh ben diyecektim, marilyn abimizi iyi sokmuşlar araya. şaşırdım hatta duyunca :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Las Vegas'ın tekrarı ne zaman bulamadım programda.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bu dediğim şarkı Xaero'nun listesinde yok. ya şarkı acaba REM olabilir mi ya baya benziodu ordaki adamın sesine. ama süper şarkıydı ya.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 buldum şarkıyı. REM - Leaving New York süper süper. hastasıyım.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gerçekden güzel bölümdü, ama danny nin eski tip daha iyiydi :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İzlemiyor musunuz artık? Bir tek ben mi takip ediyorum?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende bende[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 izliyoruz ailecek :) ama ilk sezon daha iyiydi danny tam bir piskopat olmuş, bir de geçen sene de herşeye gülüyorlardı ama geçen haftaki bölümde adam intihar edince, arkasından makara yapmaları garip geldi. sam geçen bölümde baya baya bi güzeldi veya gözlük taktığı bölümden sonra öle geldi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 14 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bu arada,Danny göreve nereye gitmişti?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Askerliğemi ? Hakkaride yapmış :D komando olarak :P[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 14 Ekim 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 suspicious minds, wayne newton. Bulamıyorum, mithiş şarkı, galiba Elvis'inmiş esasen.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 donanma da yaptım diyodu sanki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Deniz Piyadesi olarak diyodu. büyük ihtimal Irak. zaten direk bi ülke adı veremezler.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 medal of honor sahibi birisiymis danny. bu vesileyle tasiyalim yukariya. cnbce de tekrar gosterilecek 2. sezon nisan ayi icinde diye biliyordum ama kimse ilgilenmiyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 haftaiçi hergün 18:45 civarı tekrarları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 3. sezon ne zaman başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar