dooman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 UEFA EURO 2008™ qualifying round draw Pot 1 Greece Netherlands Portugal England Czech Republic France Sweden Pot 2 Germany Croatia Italy Turkey Poland Spain Romania Pot 3 Serbia and Montenegro Russia Denmark Norway Bulgaria Ukraine Slovakia Pot 4 Bosnia-Herzegovina Republic of Ireland Belgium Latvia Israel Scotland Slovenia Pot 5 Hungary Finland Estonia Wales Lithuania Albania Iceland Pot 6 Georgia F.Y.R. Macedonia Belarus Armenia Northern Ireland Cyprus Moldova Pot 7 Liechtenstein Azerbaijan Andorra Malta Faroe Islands Kazakhstan Luxembourg San Marino http://www.uefa.com/competitions/EU...sId=352326.html en istediğim olay yunanistanla, kıbrıs rum kesimiyle aynı gruba düşmek. diğerleri ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yunanistanla kıbrıs rum kesimi aynı torbaya düşmüyor.. hatta benim bildiğim rum kesimi ile türkiyede aynı gruba düşmüyor. 1. torbadan yunanistanın gelmesi çok hoş olur.. yalandan avrupa şampiyonu olduklarını bir kez daha göstericekler.. bu arada hayalimdeki grubuda sölemeden edemiycem. fransa , türkiye , ukrayna , belçika , macaristan ve ermenistan bu grup kupa tarihinin en çekişmeli grubu olurdu herhalde..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! [Bu mesaj tunch tarafından 15 Ekim 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ohaaa.. Daha zor bir grup cikabilir miydi?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kuralar ne zaman çekiliyor? 1. torbadan Yunanistan ya da Portekiz gelse iyi olurdu.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bunlar grup degil torbalar kura çekilecek işte daha.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet yanı o ismimizin yazıldığı yerdeki ülkeler ile karşılaşmayacağız. bende ilk anda sazanladımda, arkadaşı anlayabiliyorum :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 E yazdık kabak gibi kuralar ne zaman diye, biliyosan söyle.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Sazanizm... Fena yakalandim bu hastaliga[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Lüksemburg'la eşleşsek ya bi de. Lihtenştayn bile bi 4-0, bi 3-0 yenmiş bunları.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayalimin grubunu yaziorm :P TÜRKİYE Yunanistan Polonya Sırbistan Karadağ Bosna Hersek İzlanda Ermenistan San Marino(Luksemburg da olabilir) cok mu hayal kuruyorum? :P Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı [Bu mesaj Mumu tarafından 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Greece Turkey Slovakia Slovenia Iceland Moldova Faroe Islands mesela hoş olmazmı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 iddadan parayı kırarım öle olursa[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Mumu, 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki: hayalimin grubunu yaziorm :P TÜRKİYE Yunanistan Polonya Sırbistan Karadağ Bosna Hersek İzlanda Ermenistan San Marino(Luksemburg da olabilir) cok mu hayal kuruyorum? :P Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde.. Sırplar gruplarını lider bitirdi, Boşnaklar neredeyse 2. olup play-off oynayacaklardı, Polonya yanlış bilmmiyorsam en iyi 2.lerden biri olarak doğrudan dünya kupasında. her maçta tarihi fark ha. said: The_Delucian, 15 Ekim 2005 04:30 tarihinde demiş ki: Greece Turkey Slovakia Slovenia Iceland Moldova Faroe Islands mesela hoş olmazmı ? Bu grupla bir iki maç hariç belki olur.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bence 2.torbadaki takımlar 1.torbadan daha güçlü :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Mumu, 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki: hayalimin grubunu yaziorm :P TÜRKİYE Yunanistan Polonya Sırbistan Karadağ Bosna Hersek İzlanda Ermenistan San Marino(Luksemburg da olabilir) cok mu hayal kuruyorum? :P Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde.. ilk olarak turkiye polonya ile eslesemez cunku aynı torbadalar ikinci olarak polonya dunya kupası elemelerinde ingiltereye son macta yenilerek birincilikten iknicilige dustuler buna ragmen dunya kupasına katıldılar. ucuncu olarak sırbistan karadag dunya kupası elemelerinin en az gol yiyen takımı ve gruplarını birinci bitirdiler. dorduncu olarakta bosna eger son macını kazansaydı play-off lara kalacaktı. sence boyle bi grupta fark mı atardık fark mı yerdik[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Fark yemek?80'lerin Türkiye'si mi sanıyorsun milli takımı?Fark atmak fantastik olabilir ama fark yenecek günler çook geride kaldı sanırsam :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 @bulletride senin gibi dusunursek bu takımlardan fark yememiz cok zor bisey degil.bkz.turkiye-ukrayna:0-3 ukrayna grup elemelerine 4.torbadan katıldı. artık futbolda kucuk takım diye birsey yok. portekiz liechtenstein ı son dakika goluyle zor yenerken fransa en basit gruptan son macta aldıgı galibiyetle cıkabiliyor. futbol artık eskisi gibi degil.hangi takım olursa olsun kucumsersen kaybedersin. ayrıca polonya ve sırbistan awrupanın guclu takımlarından.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İyi de kendinle çelişiyorsun takımlar artık birbirine gitgide denk oluyor diyosun sonra fark atma yeme gibi şeylerden bahsediyorsun :) Bende farkındayım 2002 dünya 3.sü 2004 avrupa şampiyonu ve 1992 avrupa şampiyonunun bulunduğu guruptan Ukrayna'nın lider olarak gitmesinin değişen futbol düzenine bağlı olduğunu...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya anlamak mı istemiosun nedir. takımlar birbirine yaklastıkca ortaya cıkacak sonucları tahmin etmek zor olur demek istiyorum.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu arada torbalar nasıl belirlendi merak edenleriniz vardır... ero 2004 ve 2006 avrupa eleme gruplarında , takımların topladıkları puanların oynadıkları maç sayısına bölünmesiyle oluşturulmuş...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sonunda oldu ha. İkinci torbaya düştük. :( İsveç, İngiltere birinci torbada biz 2. Doğru dürüst kariyeri olmayan adamları koskoca milli takıma getire getire bu halere düşürdüler. İsveç'le de İngiltere'yle de eşleştiğimizde biz 1, onlar 2. torbadan gelmişlerdi, biz onlara hediye etmiştik puanları. Fatih Terim bırakmasa bari takımı, yine çıkarız birinci torbaya.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bence 2. torbadan katılmamız çok daha iyi oldu; birinci torbadan katılsak 2. torbada çok daha fazla sayıda güçlü rakip var kesin biriyle eşleşirdik şimdi güçsüz rakiple eşleşme şansımız arttı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 grubumuz zormuş[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Greece ( 1. torba) Türkiye ( 2. torba) Slovakia ( 3. torba) Slovenia ( 4. torba) Finland ( 5. torba) Kazakhstan ( 6. torba)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: malik, 15 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki: grubumuz zormuş sazanizm 2 :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar