Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 eleme grupları için torbalar belli oldu

dooman

Öne çıkan mesajlar

UEFA EURO 2008™ qualifying round draw

Pot 1
Greece
Netherlands
Portugal
England
Czech Republic
France
Sweden

Pot 2
Germany
Croatia
Italy
Turkey
Poland
Spain
Romania

Pot 3
Serbia and Montenegro
Russia
Denmark
Norway
Bulgaria
Ukraine
Slovakia

Pot 4
Bosnia-Herzegovina
Republic of Ireland
Belgium
Latvia
Israel
Scotland
Slovenia

Pot 5
Hungary
Finland
Estonia
Wales
Lithuania
Albania
Iceland

Pot 6
Georgia
F.Y.R. Macedonia
Belarus
Armenia
Northern Ireland
Cyprus
Moldova

Pot 7
Liechtenstein
Azerbaijan
Andorra
Malta
Faroe Islands
Kazakhstan
Luxembourg
San Marino

http://www.uefa.com/competitions/EU...sId=352326.html

en istediğim olay yunanistanla, kıbrıs rum kesimiyle aynı gruba düşmek. diğerleri ne olursa olsun
Sosyal ağlarda paylaş

yunanistanla kıbrıs rum kesimi aynı torbaya düşmüyor.. hatta benim bildiğim rum kesimi ile türkiyede aynı gruba düşmüyor.

1. torbadan yunanistanın gelmesi çok hoş olur.. yalandan avrupa şampiyonu olduklarını bir kez daha göstericekler..

bu arada hayalimdeki grubuda sölemeden edemiycem.
fransa , türkiye , ukrayna , belçika , macaristan ve ermenistan

bu grup kupa tarihinin en çekişmeli grubu olurdu herhalde..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!

[Bu mesaj tunch tarafından 15 Ekim 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar grup degil torbalar kura çekilecek işte daha.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hayalimin grubunu yaziorm :P

TÜRKİYE
Yunanistan
Polonya
Sırbistan Karadağ
Bosna Hersek
İzlanda
Ermenistan
San Marino(Luksemburg da olabilir)

cok mu hayal kuruyorum? :P

Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı

[Bu mesaj Mumu tarafından 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki:

TÜRKİYE
Yunanistan
Polonya
Sırbistan Karadağ
Bosna Hersek
İzlanda
Ermenistan

Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde..

Sırplar gruplarını lider bitirdi, Boşnaklar neredeyse 2. olup play-off oynayacaklardı, Polonya yanlış bilmmiyorsam en iyi 2.lerden biri olarak doğrudan dünya kupasında.
her maçta tarihi fark ha.

said:
The_Delucian, 15 Ekim 2005 04:30 tarihinde demiş ki:
Greece
Turkey
Slovakia
Slovenia
Iceland
Moldova
Faroe Islands

mesela hoş olmazmı ?

Bu grupla bir iki maç hariç belki olur.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 15 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki:

TÜRKİYE
Yunanistan
Polonya
Sırbistan Karadağ
Bosna Hersek
İzlanda
Ermenistan

Kupa tarihinde bütün maçlarını tarihi farklı skorlarla kazanarak bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde..

ilk olarak turkiye polonya ile eslesemez cunku aynı torbadalar
ikinci olarak polonya dunya kupası elemelerinde ingiltereye son macta yenilerek birincilikten iknicilige dustuler buna ragmen dunya kupasına katıldılar.
ucuncu olarak sırbistan karadag dunya kupası elemelerinin en az gol yiyen takımı ve gruplarını birinci bitirdiler.
dorduncu olarakta bosna eger son macını kazansaydı play-off lara kalacaktı.
sence boyle bi grupta fark mı atardık fark mı yerdik[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

@bulletride
senin gibi dusunursek bu takımlardan fark yememiz cok zor bisey degil.bkz.turkiye-ukrayna:0-3
ukrayna grup elemelerine 4.torbadan katıldı.
artık futbolda kucuk takım diye birsey yok.
portekiz liechtenstein ı son dakika goluyle zor yenerken fransa en basit gruptan son macta aldıgı galibiyetle cıkabiliyor.
futbol artık eskisi gibi degil.hangi takım olursa olsun kucumsersen kaybedersin.
ayrıca polonya ve sırbistan awrupanın guclu takımlarından.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

İyi de kendinle çelişiyorsun takımlar artık birbirine gitgide denk oluyor diyosun sonra fark atma yeme gibi şeylerden bahsediyorsun :) Bende farkındayım 2002 dünya 3.sü 2004 avrupa şampiyonu ve 1992 avrupa şampiyonunun bulunduğu guruptan Ukrayna'nın lider olarak gitmesinin değişen futbol düzenine bağlı olduğunu...[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlamak mı istemiosun nedir.
takımlar birbirine yaklastıkca ortaya cıkacak sonucları tahmin etmek zor olur demek istiyorum.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada torbalar nasıl belirlendi merak edenleriniz vardır...

ero 2004 ve 2006 avrupa eleme gruplarında , takımların topladıkları puanların oynadıkları maç sayısına bölünmesiyle oluşturulmuş...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda oldu ha. İkinci torbaya düştük. :( İsveç, İngiltere birinci torbada biz 2. Doğru dürüst kariyeri olmayan adamları koskoca milli takıma getire getire bu halere düşürdüler. İsveç'le de İngiltere'yle de eşleştiğimizde biz 1, onlar 2. torbadan gelmişlerdi, biz onlara hediye etmiştik puanları. Fatih Terim bırakmasa bari takımı, yine çıkarız birinci torbaya.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...