Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickimi değiştireyim mi ?

emircanz

Öne çıkan mesajlar

said:
Shagrath, 14 Ekim 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
baskalarını bosver kendine gore guzel se o onemlıdır tmm?

+1[signature][hline]_$_____$____________$$$$$$$$$__$$$$$$____$$$$$$___$$$$$$$$________ __$_____$___________$_________$_$_____$__$_____$_$$_________$______ __$_____$__________$___________$_$_____$_$_____$$___$$$$_$___$_____ __$_____$_________$_____$$$_____$_$_____$_____$$____$$$$$$____$__ __$_____$_________$____$___$____$_$__________$_$______________$___ __$_____$$$$$$$$$_$____$___$____$__$_________$_$____$$$$$$$$$$$___ __$_____________$_$_____$$$_____$___$_______$__$____$$__$$$$$$$___ __$_____________$__$___________$_____$_____$____$_____$$_____$____ __$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$________$$$$$______$$$$$$$$$$$$___ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Nae, 14 Ekim 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
isim kullanılan nickler cok basit geliyor bana... sende yol yakınken don değiştir nickini..

+1 Ama sen sen ol ısım kullanma bu alemde ıtıbar gormek ıstıyorsan =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu accı teee 2004 ün şubat ayında açmıştım o zamanlar oyunlardaki acc nameim emircanz yani adım emircan soyadım da z ile başlıyor hiç te aklıma değiştirmek gelmemişti ama ne biliim herks değiştirior deiştirsem mi diye düşündüm[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 14 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
@SON_SAVASCI imzanı değiştir bence.

bir of ceksem karsıki daglar yıkılır, susayım ben[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...