emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet başlıktaki gibin[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 niye değiştirmek istiyosun? ne yapmak istiyosun? Amacın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 amacım yok ben nickimden memnunum ama bi kaç ark kötü dedi bi de patiye sorayım dedim[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 baskalarını bosver kendine gore guzel se o onemlıdır tmm?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Shagrath, 14 Ekim 2005 09:54 tarihinde demiş ki: baskalarını bosver kendine gore guzel se o onemlıdır tmm? +1[signature][hline]_$_____$____________$$$$$$$$$__$$$$$$____$$$$$$___$$$$$$$$________ __$_____$___________$_________$_$_____$__$_____$_$$_________$______ __$_____$__________$___________$_$_____$_$_____$$___$$$$_$___$_____ __$_____$_________$_____$$$_____$_$_____$_____$$____$$$$$$____$__ __$_____$_________$____$___$____$_$__________$_$______________$___ __$_____$$$$$$$$$_$____$___$____$__$_________$_$____$$$$$$$$$$$___ __$_____________$_$_____$$$_____$___$_______$__$____$$__$$$$$$$___ __$_____________$__$___________$_____$_____$____$_____$$_____$____ __$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$________$$$$$______$$$$$$$$$$$$___ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 degıstır :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kotu değiştir tabi digeri bundan iyi olacaksa..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Emircanz... hmm akıldada kalıyor kalsın bence.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zzzzz[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @SON_SAVASCI imzanı değiştir bence.[signature][hline]:0) ? [Bu mesaj Krusty tarafından 14 Ekim 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riverkhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: SteelBB, 14 Ekim 2005 10:59 tarihinde demiş ki: Emircanz... hmm akıldada kalıyor kalsın bence. Gerçek isminle alakalı ise kalsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence gusel ama sen blırsın[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 isim kullanılan nickler cok basit geliyor bana... sende yol yakınken don değiştir nickini..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: -Nae, 14 Ekim 2005 13:37 tarihinde demiş ki: isim kullanılan nickler cok basit geliyor bana... sende yol yakınken don değiştir nickini.. +1 Ama sen sen ol ısım kullanma bu alemde ıtıbar gormek ıstıyorsan =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 SON_MOHİKAN yap sava$çıyla kapı$ın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 japonamca yap yakışır[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Krusty, 14 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki: @SON_SAVASCI imzanı değiştir bence. [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya ben bu accı teee 2004 ün şubat ayında açmıştım o zamanlar oyunlardaki acc nameim emircanz yani adım emircan soyadım da z ile başlıyor hiç te aklıma değiştirmek gelmemişti ama ne biliim herks değiştirior deiştirsem mi diye düşündüm[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Krusty, 14 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki: @SON_SAVASCI imzanı değiştir bence. bir of ceksem karsıki daglar yıkılır, susayım ben[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 deiştir lan[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar