Frigg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 işte erkeğe dışardaki hayattan kadınsa ev içindeki hayattan sorumlu olduğu için erkek toplumda saha fazla söz sahibi oluyor-du ama değişiyor. çünkü kadınlar kendilerine ekmek getirmek zorundaolan kocalarından ayrı hayat kurmaya başladılar (bu durumdan erkekler ne kadar memnun bilemem) :-P[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyide kurmaya basladilar dedigin uzun zamandir var.. hadi onu gectim, bilimsel alanda su ana kadar oldukca fazla kadin bilim adami calisior ama bi icraat yok demicem mutlaka vardir ama erkekler kadar deil.. ya birak bilgisayar teknolojisindede herseyi erkekler buldu.programlama dillerini desen oyle c den tut phpsine kadar.. windowsundan tut linux una kadar.. yane daha bir cok ornek verilebilir. ilk aya erkek cikti mesela .. :) yane firsat verilse bile kadinlarin bisiler yapmasi zor gibi goruorum ben cunku kadinlarin yapisinda hirs yok. varsada cok azinlikta[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bi önceki sayfada cevap verdim buna, bi okursan sevinirim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saol penth...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence doğrudur.. çünkü kadınlar erkekleri ellerinde oynatıyolar.. daha da ötesi önemli değil zaten[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evet verdin fakat benim halen aklimi kurcalio madem bu kadar potansiyel var niye yok ortalikta bisi yane.. ha soyle bi olay olabilir toplumun ezmesi ( toplum = erkekler :) ) sonucu ozguven kaybi.ama siz tenezzul bile etmiormusunuz gibi gelior ;). ornek verdim kralice ari .. yani bi kovanda beyin odur.benim dedigimde bu siz oylesiniz fakat kullanmiosunuz.bence bu zamanda bu olanaklar var.. yemek yapmasi gereken kadin diye bisi yok.okumayan kadin icin gecerli zaten okuyan kadin kendini herturlu kurturel sosyal aklina gelebilecek her alanda gelistiren kadin zaten onun halinden anlayan birini es olarak sececektir.bu boledir.bu arada aklima ufak bisi daha geldi benim su yasima kadar tum siniflarimda caliskanlarin hepsi kizdi :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 nasıl oynatıyorlar ya.Oynattırmayın abı kendınızı,2 goguse vermeyın ıradenızı.Bir dik durun karşılarında bakın nasıl miyavlamaya başlıyorlar. Erkek minimum taviz vermeli bence.Hani hayatının kadınına biraz taviz verebilirsin.[anneyi saymıyorum o zaten full taviz][signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o cinsellik.. o kurnazliga girer.. akillilikla bi alakasi yok bence.erkeklerin safligindan yararlanma[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cinsellik değil ki mevzuu.. nası yapıyolarsa bazen en çirkini bile erkekleri etkileyebiliyo. hürrem sultan çirkin bi kadınmış mesela.. ama yaptırdıklarına bak.. nasıl oluyo bu[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o anne korkusu onu gec :).. ama genelde cinselliktir.cunku biz erkekler uckur dedigimiz hadiseye duskun varliklariz ve kadinlarda bunun coook guzel farkinda ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 anne korkusu değil yaa. kanuni onun yüzünden oğlunu boğdurttu.[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 4. muratin annesi kimdi benmi karistiriorum ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 anne hatrı be =) ya beni mesela caldion isimli parfum feci etkiliyor.Onun dışında sallamıyorum artık guzelleri,gençler sizde bole olunya kaldırmayın sunların bı taraflarını. Sonuçta cinsellikte bizim onlara oldugumuzdan cok daha fazla bıze mecburlar,bize dayanmak gibi bi yetileri yok.Hala anlayamıyorum neden erkekler hala avcı konumunda =). seçmek daha zevklı[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kanuninin karısıydı hürrem sultan 2 bayezidin annesiydi. kanuni diğer karısı, mihriman sultan mıydı neydi , ondan olan oğlu mustafayı hürrem sultan baskı yapıyodu buna oğlu padişah olsun diye,, mustafayı boğdurttu işte bu onun yüzünden yaaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya karisiymis iste ben dedim en azindan annesi :). ya bak cazibe kadinlarin cok tehlikeli vede en onemli silahlari.tabi bunun kotu amacla kullanilmasi ki cazibe derken birini etkileyip parasi icin birlikte olmak en ufak sey sayiyorum daha neleri var cunku.. neyse bunun kotu amacli kullanilmasi bir kadinin ahlaki degerini kendi gozunde olmasada benim gozumde 7 kat dibe sokar cikarir. bu boledir.ama kadinlarin etkileme yetenekleri zaten ezelden beridir bilinio ama bunu zekayla alakasi yok..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Penthesilea, 13 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Kadinlar erkeklerden daha gelismis varliklar Da potansiyellerini kullanmaktan acizler, ondan erkek kölesi oluyorlar Tarihteki kadin bilimcilere gelince, her sey günümüzdeki gibi toz pembe degildi. Kadinlarin düsünme hakki olmadigi zamanlarda cikti ilk erkek bilimciler ortaya. Eski Yunan demokrasilerinde, esitli ksadece erkekler icin vari, kadinlar icin degil. Köle hayati yasayan insanlarin bilimle ugrasabilecegini mi saniyorsunuz? Yine baskici ortacag ve yeni cag toplumlarinda, erkekler bile bu derece bilimden uzak tutulur ve ezilirken, kadinlarin halini düsünmeye calistiniz mi hic? 2005'de bile bir köleden farkli degil Türkiye'nin uygarlik seviyesi düsük kesimlerindeki kadinlar. Cocuk dogurma, kadinlik görevini yerine getirme, yemek yapma, temizlik yapma tek görevleri. Günümüzde bile durum buyken, neden kadin bilimci yo kdiyemezsiniz yani. Ayrica, Marie Curie tek basina bircok erkegin asla gelemeyecegi yere de gelmis bir kisiliktir. Ama, kadinlarin günümüzdeki 2. sinif insan (gelismis sehirlerde bile istisnalar haric durum budur) durumunda olmalarinda, en büyük hata yine kendilerinde. Ezilmeyi kabullenmekten vazgecmeleri lazim. Din eziyor, gelenekler eziyor, patriarkal düzen eziyor, onlar da hepsine hay hay diyorlar. Fakat, sadece bilek gücünün konustugu ilk caglarda yasamalarina ragmen, Amazonlar gibi bir örnek var karsilarinda. Ve evrimsel olarak her sey dengelendiginden, yani bilek gücü olmayan zekasal veya becerisel yönde ilerleyerek hayata tutundugundan, kadinlar zekasal yönden erkeklerden daha gelismisler cünkü fiziksel yönden geri durumdalar. Ve günümüzün zeka ile yönetilen dünyasinda, tarih boyunca oldugundan cok daha fazla atilim yapma sanslari var. Benim bu konuda en cok istedigim sey, karsi cinsimin haklarinin ve gücünün farkina varmis bagimsiz bireyler haline gelmesi. Umarim bir gün olur bu olay. aman yarabbi bir türk erkeği bu cümleleri kurabiliyor, bu kadar tarafsız olabiliyor tebrik etmek lazım penthi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Penthesilea bende az daha sizin iste potansiyeliniz var ama kullanmionuz v.s. dicektim :) demedim diye hatirliorum..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence hoca direk kızlara yavsamak icin boyle konusmus[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla ben sok oldum ama yane esitlik icinde olabilir :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cinsiyetin oluşmasından beri erkek ve kadın var ikisi de aynı süredir eşit sayıda varsa neden biri diğerinden fazla evrimleşsin ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: helena, 14 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 13 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Kadinlar erkeklerden daha gelismis varliklar Da potansiyellerini kullanmaktan acizler, ondan erkek kölesi oluyorlar Tarihteki kadin bilimcilere gelince, her sey günümüzdeki gibi toz pembe degildi. Kadinlarin düsünme hakki olmadigi zamanlarda cikti ilk erkek bilimciler ortaya. Eski Yunan demokrasilerinde, esitli ksadece erkekler icin vari, kadinlar icin degil. Köle hayati yasayan insanlarin bilimle ugrasabilecegini mi saniyorsunuz? Yine baskici ortacag ve yeni cag toplumlarinda, erkekler bile bu derece bilimden uzak tutulur ve ezilirken, kadinlarin halini düsünmeye calistiniz mi hic? 2005'de bile bir köleden farkli degil Türkiye'nin uygarlik seviyesi düsük kesimlerindeki kadinlar. Cocuk dogurma, kadinlik görevini yerine getirme, yemek yapma, temizlik yapma tek görevleri. Günümüzde bile durum buyken, neden kadin bilimci yo kdiyemezsiniz yani. Ayrica, Marie Curie tek basina bircok erkegin asla gelemeyecegi yere de gelmis bir kisiliktir. Ama, kadinlarin günümüzdeki 2. sinif insan (gelismis sehirlerde bile istisnalar haric durum budur) durumunda olmalarinda, en büyük hata yine kendilerinde. Ezilmeyi kabullenmekten vazgecmeleri lazim. Din eziyor, gelenekler eziyor, patriarkal düzen eziyor, onlar da hepsine hay hay diyorlar. Fakat, sadece bilek gücünün konustugu ilk caglarda yasamalarina ragmen, Amazonlar gibi bir örnek var karsilarinda. Ve evrimsel olarak her sey dengelendiginden, yani bilek gücü olmayan zekasal veya becerisel yönde ilerleyerek hayata tutundugundan, kadinlar zekasal yönden erkeklerden daha gelismisler cünkü fiziksel yönden geri durumdalar. Ve günümüzün zeka ile yönetilen dünyasinda, tarih boyunca oldugundan cok daha fazla atilim yapma sanslari var. Benim bu konuda en cok istedigim sey, karsi cinsimin haklarinin ve gücünün farkina varmis bagimsiz bireyler haline gelmesi. Umarim bir gün olur bu olay. aman yarabbi bir türk erkeği bu cümleleri kurabiliyor, bu kadar tarafsız olabiliyor tebrik etmek lazım penthi evet pent helal olsun[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yok öle birşey.. İşe yarar buluşları yapanlar nedense hep erkek.. Uzaya çıkanlar erkek.. Bilim adamları erkek.. Aşçılar erkek.. Beğendiğim yazarlar genelde erkek.. Ehuehehuh ps:abartmış olabilirim ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kafalarını aşk meşk işlerine fazla yormasalar erkeklerin bir adım önüne geçecekler aslında ama...bunun farkında değiller ;)...uyandırmamak lazım...:)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kadın erkek ayrımı yapmak saçmalığın danıskasıdır bana göre. mesela şöyle birşey diyeyim. biz burda oturmuş "insan" türü içinde kadın erkeği kıyaslıyoruz. kadın daha gelişmiş varlık diyoruz. peki "köpek" türü içinde de kadın erkek yok mudur? dişi köpeklerin memeleri daha ön planda değil midir, bunlarla çocuğuna süt verip beslemiyor mu? bebeğini besliyen ve koruyan gene dişi köpek değil midir? cinsel organı delikten ibaret olan da gene dişi köpek değil midir? insanın dişisiyle erkeğini kıyaslarken bu tip şeylerden bahsediyorsunuz, aynı şey köpeklerde de var işte. bu, birçok memeli hayvanın, hatta birçok hayvan türünün ortak özelliğidir. peki bu durumda sizin kıstaslarınıza göre tüm hayvan türlerinde dişi hayvanların "daha üstün" olması gerekli. daha gelişmiş varlık olması gerekli. o zaman erkek hayvanlara ne gerek var? gerek mi var? boşver ya "gelişmiş varlık"tan bahsediyoruz sonuçta. evrim açısından öndeymiş baksana. erkekler evrim açısından "geri" ise, zaten doğal seçilim hadiseleri onu dişiden ayırır, erkeği eler, dişiyi devam ettirir. evrim dediğimiz, bir ırkın sürekli kendini geliştirmesi değildir, doğal seçilimdir. bu durumda dişi "insan" evrimde erkek "insan"ı geçseydi, şimdiye kadar bu erkekler elenmişti. ama gördüğümüz gibi doğada birçok canlının hem erkek hem dişileri mevcut. neden? dişiler evrim açısından daha gelişmiş olduğu için mi? tabii ki hayır. neden olacak, soyun devamı için. kendi soyunu devam ettiremiyen türler yokolur gider. ha diyceksiniz ki, "kendi kendini dölleyen, kendi kendine doğum yapabilen canlılar var". ben de diycem ki, kendi kendilerine bölünerek çoğalan amipler de var. bunlar daha ilkel canlı olduğundan tabii ki üremeleri çok kolay olabiliyor. ancak canlıların sistemeleri geliştikçe, yaşamları da o şekilde gelişebiliyor. mesela hydra diye bişi var, bunun bir yerini kopardığın zaman, bu iki parça birbirinden ayrı şekilde "regenerate" olup hayatlarına devam edebiliyor. ama, sinir sistemi, kan damarları, kas yapısı, kemikleri olsun kompleks canlılar olan memeliler böyle birşey yapamaz. kertenkele diyceksiniz. kertenkele sadece kuyruğunu bırakıp, geri uzatabiliyor. kuyruğun da fazla kompleks olmadığından, bizim için tırnak uzatmaktan farklı olmadığını söyleyebiliriz. hem ayrıca kertenkelenin bıraktığı kuyruktan "yeni bir kertenkele" üremiyor. yani burda demek istiyorum ki, dişi ve erkek dediğimiz hadise, "birinin daha gelişmiş" olması değildir, bir elmanın iki yarısıdır. biri olmadan diğeri olamaz. dişiler kendi kendine sperm üretemiyor, erkeklerde kendi spermlerini kullanıp bebek doğuramıyor. aşk dediğimiz hadise de burda devreye giriyor. ikisinin de diğerine ihtiyacı var, yoksa türün devamı olmaz. "kadınların erkeklerden daha çok gelişmiş canlı olduyğunu duyuyorum. mesela birisi:üreme organları ve üreme yollarındaki faaliyetler" bu nedir şimdi bunu anlamadım ben. üreme organıyla dişinin daha gelişmiş olduğunu mu iddia ediyoruz yani? ikisinin de üreme organı yok mu? üreme organının daha küçük olması "daha gelişmiş" olduğunu mu gösteriyor? erkeklerin gelişebilmesi için onların üreme organının da mı benzer şekilde olması gerekiyor? "O diil de,memelilerde erkekler 2 delikli, dişiler 3 delikli olduğu için bile evrimde "kadınlar" önde sayılıyor. Şimdi anlattırmayın bana deliğin ne olduğunu" anlatsana merak ettim. erkeklerin "2 deliği" mi var? bakalım sayalım bir. 2 kulak deliği, 2 burun deliği, 1 ağız deliği, 1 göbek deliği, 1 popo deliği, 1 de penis deliği. hmm.. toplam 8 delik var yani? dişilerde ekstradan ne deliği var ki? erkeklerin cinsel organı 2 delikliyken, dişilerinki 3 delik mi oluyor? nedir bu, noluyoruz, haberim yokken delik mi deliyorlar bize? bunun dışında, kadınların daha zeki olup olmadığına gelirsem. dişi bireyler, erkeklerden "fiziksel" olarak farklı olur. illa ikisinin de "simetrik" olacak kadar birbirine benzemesi gerekmiyor. bu, dişinin "evrimsel" olarak gelişmiş olduğunu göstermez. tersine, türlerin devamı için, türler arası farklılık olması gereklidir. hemen bakıyoruz, tavus kuşu'nun tüyleri, aslanın yelesi, geyiğin boynuzları. bir erkek balığın daha canlı renklere sahip olması... bunun gibi özellikler sayesinde, erkek hayvan dişiyi etkilemeye çalışır. diğer erkeklerin önüne geçerek dişiye kur yapar. dişi de, çiftleşeceği erkeği buna göre seçer. fiziksel olarak "iri" olan hayvanlar daha etkileyici gözükürler. sürüyü korumak ve diğer erkekleri yenip dişiyle çiftleşebilmek için bu hayvanın "güçlü" olması gerekiyor. peki sonuçta noluyor? "daha güçlü ve daha iri" erkekler ortaya çıkıyor. buna karşın, çocukları doyurup onları koruma görevini üstlenenin de dişi hayvan olması yüzünden, dişi hayvanlar daha duygusal olur. peki bu dişileri daha mı "zeki" yapıyor. hayır. erkeklerin zekası ailesini dış etkilerden nasıl koruycağı ve nasıl besliyeceği şekilde gelişirken, dişinin zekası da ailesini nasıl sevebileceği ve çocuklarını nasıl kolluyacağı şekilde gelişiyor. insanların davranış biçimleri ve hayat tarzı da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Frigg, 14 Ekim 2005 01:17 tarihinde demiş ki: fiziki olarak erkeklerin daha güçlü olduğuna birşey söyleyemem ancak zeka konusunda daha üstün olduğunuzu toenolojiye katkılarınızla açıklıyorsan bu hiç bir şeyi kanıtlamaz. pek çok alanda erkeklerin daha çok söz sahibi olması ne yazıkki kadının sosyal hayatta yerinin daha çok ev olarak görülmesindendir ama bu kanının değişmeye başladığı zamandan itibaren kadınlar pek çok teknolojik ve bilimsel konuda başarı göstermişlerdir. zeka kullandıkça gelişir. düşünebiliyor musun eş olma anne olma görevini bırakıp bir kadın fiziğin temellerini atmaya kalksaydo toplumun tepkisi ne olurdu? benim zaten tam bir iddam yok :) ben tercih yapmak gerekirse bu şekilde savunabileceğimi söyledim :) tam aksini idda edip kadınlarıda savunabilirim :) oldukça kolay bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar