Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İmsomniax kullanıyorum ama dediğim gibi %80i kapalı :)[signature][hline]Kalplerdeki KaymakKızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 farkındaysan daha levelım 31 :) pek fazla skill kullanmama gerek yok henüz.ama ilerde extra bar falan koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 merhabalar. oyunu %90 windowed olarak oynayan biri olarak. in game browser gibi bisi varmi oyunda? surekli questlere webden baktıgımdan windowed oynuyorum , benim icin en mantıklısı boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gerçekten yararlı başlık açan arkadaş iyi akıl etmiş, addonların tanıtılması çok iyi olmuş. Benim bir sorum olucaktı, bu "Selfcast" ile ilgili 5 addon indirdim fakat "alt" tuşuna basarak kullanabılıyorum bana alt tusuna basmadan direk kendine cast yaptırabılen addon lazım.İndirdigim addonların komutlarına baktım böyle birşey göremedim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 asıl selfcast addonunu indirdiysen /sc yazınca chat te selfcasting -ON- gibisinden birşey yazacak ozaman otomatik kendine atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çözünürlük 1280 x 1024 yapıyoruz, sonra ui interface küçültmeden 100 de 60 kadar küçülttükmü dana gibi görüntü alanımız oluyor, oyunumuzun keyfine bakıyoruz :D mod insomniax (gangren arkadaşımıza vakti zamanında bu modu bana önerdiği için tekrar teşekkür ediyorum :D ) 100 mb kullanım limitli, gereksiz 70 tane şey kapalı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time[Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben hic bir sey kullanmiyorum gayet memnunum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ears gördüm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bende hiç bişey kullanmıyorum gayet memnunu gecen gun gereksiz iconlarıda kaldırdım iu den fisrt aid skill iconu bs gekresiz food iconları falan cok daha mutlu oldum eşşek gibi world map'im oldu sevindim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 taze cektim Ilk olarak bu party, raid, target ve kendimin ikonlarini degistiren Perl adli addon, cidden harika. Raid de class a göre siralamayi yapiyor, buff/debuff gösteriyor partide, % ve sayi olarak hp gösteriyor vs. Ve görünüsü cok sik. Targetinizin targetini falan gösteriyor, ayrica her warriorin da targetini gösteriyor. (o en sagdaki health barlar normalde warriorlarin targetlari oluyor ama o anda bizden arkadaslari targetlamislar) Titan panelsiz olmaz zaten, Selfcast var iste, Decursive var. BankItems var, bankami kontrol etmem icin. /bi yazinca bankami görüyorum. Ayrica warriorim icin Sunderthis!, Stancesets var. Sunderthis hedefte kac sunder oldugunu gösterirken, Stancesets her stance icin özel item set düzmenizi ve otomatik giymenizi sagliyor. Enchantrix var priestte enchanting icin. Gatherer var warriorda mining icin. Minimap'in saginda yesil ikon onun. Alttaki mavi ikon da Atlas'in, tüm instancelarin haritasi, özel noktalarin ve bosslarin yerlerini görmek icin.[signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Açamadım resmi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oh yaptim : ) Yahu meger resimle sunla bunla 100mb yer doldurmusum : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Açılıyor bende. SunderThis'i bende her warrior'a kesinlikle tavsiye ederim. Onsuz tanklayamıyorum artık valla.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ilk msj daki ss deki altta kısa yol tuslarını yapan (ortalıyan falan anladın sen anladın :) ) addon un ismi nedir priest te normal oyunun kısa yol sekli iyi oluyorda warrior da sorun cıkartıyolar ustteki bar i acınca stance lar falan 1 uste cıkmıyo onda cıkıyo galba uzun lafın kısası yardım plz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 roguelar için tavsiye ediceğim 2 add-on var roguestunhelper ve scrolling combat text (2sini de kullanıyom)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124862&page=6 burdaki ss de arkadaşın kullandığı addonları söyleyebilir misiniz ? partidekilerin hp ve manalarını gösteren , ayrıca target in classını hp bar ının üstünde gösteren addonu.[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şu insox fontunu bu mod u kullanmadan nası mpq lara importlıcaz oyun ıcı fontumu deyıstırmek ıstıorum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi suanda addon indirmek istedim fakat kullandıgınız addonların tam isimlerini ve indirdiginiz siteleri yazarsanız cok iyi olur bence titanı indiricektim 3 sayfa titan cıktıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abilitylerin büyülerin ikonlarının üstünde cooldownını gösteren bir addon var ya onun ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 neyse buldum bi anda aklıma geldi cooldown count diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 status bari bu sekle sokacak addon nedir bilen varsa?[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kendi düzenlediğim addonu kullanıyorum. Bilgi için tıklayın; http://forum.paticik.com/view.php?id=140613[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Ragnaros - Mosad Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 CT_Mod - pek çok şeyin bir arada olduğu, olmazsa addon. MoveAnything! - oyun sırasında gördüğünüz "tüm" buttonların yerlerini değiştirebilirsiniz. Nurfed - kendi oyun içi menülerini yaratma şansı. Reputation - Reputation değerlerini sayısal olarak gösterir. Titan Panel - olmazsa olmaz bir durum gösterici. koordinat, para, rank, çeşitli istatistikler vs. Ultimate Book of the Death - hangi sınıftan, hangi ırktan, hangi guildden, toplamda kaç adam, kaç mob kestiğinizi gösteren bir addon.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Archaeologist, Atlas, BibToolbars (BibCore, BibBags, BibWindowMods ile birlikte), CooldownCount (CooldownCountBibToolbars), CTRaidAssist, Decursive, QuestFade, QuestLogLevelPatch, Reputation, SCT, Sea (Archaeologist'in çalışması için gerekli), SelfCast, SellValue, SortEnchant, SpellAlert, TooltipsBase (TooltipsGuildTarget), WorldMapInfo. SortEnchant: enchanterlar icin olmazsa olmaz diyebileceğim bi addon. enchanting menüsünü enchantin yapıldıgı item slotuna ve / veya enchant türüne göre filtreleyip düzenleyebiliyorsunuz. aynı LW veya tailoring gibi. tooltip guild target hebelesini de ekrandaki vızır vızır yazıları biraz azaltmak icin kullanıyorum. interface optionstan player guild names'i kapatıyorum, bu addon sayesinde tooltipte kimin hangi guildde oldugunu görebiliyorum. BibToolbar'ı göstermek icin SS koyucaktım ama serverlar kesik .p[signature][hline]Fridge - Undead Mage - Burning Legion Romork - Troll Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada totem isimlerini yok edicek bi addon biliyor musunuz ? yan yana iki shaman 4'er totem dikince ekranda yazıdan başka bişey görünmüyor.. :S[signature][hline]Fridge - Undead Mage - Burning Legion Romork - Troll Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar