Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dün gece 2 sularında limewire ve azerius'u kurduktan sonra birden ogame'e girememeye başladık. garip bi durum ama son çare buraya sorayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben gireibliyorum serverlar sağlam.. belki donanım/internet bölümündekiler yardımcı olabilir?[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... [Bu mesaj LethE tarafından 03 Ağustos 2005 06:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şu anda ben de giremiyorum neden olur bu yaw? dier sitelere giriyor bi buna girmiyor.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eski linklerini bilseydiniz evrenlerin girebilirdiniz.Bazen oyle oluyor ama çoğu kişi sitenin eski linkini bilmiyor.Ve iyi av çıkıyor :D Evren 1-6 www.oagme.de/php_tr Diğerleri için biraz kurcalaman gerekli forumları.Forumlarda varmıdır o bile belli değil.Bir yolu daha var o oyun notlarımda duruyor.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir iki gün sorun yaşandı. Şimdi rahat giriliyor. Ama ikide bir pop-up lar açılıyor. Bunları koymuşlar galiba. :|[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu sorun genelde herkez de var bende evren 10 giremiyorum ama 12 de sorun yok yetkililer ilgileniyoruz diyor ama boş tatil moduna aldim başka carem kalmamışti[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar