Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DesPerado_4, 12 Ekim 2005 11:50 tarihinde demiş ki: CSKA isterse alır yanlız onuda biliosun demi abramovic in ikinci clubu parayı gördümü pakistanda bile oynar insan.ki fenerden başka ilgilenen clubte çıkmasa ben adımı deiştirirm okadar kesin yani betis sevilla ilgilenio başta.. CSKA isterse alır ama yabancı kontenjanından dolayı bu transfer Fenerbahçe için çok önemli , Fenerbahçe değerinin üstünde bir para verebilir nihat için . ama cska gözden çıkartırmı o kadar parayı bilmiyorum...[signature][hline]ROI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hayır ben olayı şöyle biliyorum: Yutrdışı bir klübe giderse bonservis ücretinin yüzde 30'u BJK'nin olur. Ama eğer yurtiçi bir klübe gelirse geldiği klüp BJK'ye 10mil$ para ödemek zorundadır..Yönetim bunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben de SbNNin dedigi gibi bisey hatirliyorum..[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferdane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cska moskova varken fenere kalmaz nihat zaten adamın bonsevisini 30 milyon euro olarak açıklamışlar.fener onu alasıya gider henryi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 türkiyede hiç bi takım nihat için bjk ya ekstra bi 10 milyon euro ödemeyi kabul etmez ama serbest kaldığı takdirde nolur bilemem[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Öncelikle şu olabilir, bir sonraki transferinin bonservis bedelinin %30'unu Beşiktaşa ödeyecek Sociedad. Ancak, bu parayı Fenerbahçe ödemeyecek. Ayrıca ek olarak Türkiye'den başka bir takıma giderse gittiği takım 10 milyon euro öder gibi saçma bir anlaşma olamaz Beşiktaş ile Sociedad arasında. Yani 3. bir şahıs ikili arasındaki anlaşmadan hiç bir şekilde etkilenemez. Örnek veriyorum: Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz..[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mehmete noldu ?[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 WIIIııııışşşşş[signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mehmet gidip tombul bir televizyon aldı ama karlı gösteriyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Smoke, 13 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Öncelikle şu olabilir, bir sonraki transferinin bonservis bedelinin %30'unu Beşiktaşa ödeyecek Sociedad. Ancak, bu parayı Fenerbahçe ödemeyecek. Ayrıca ek olarak Türkiye'den başka bir takıma giderse gittiği takım 10 milyon euro öder gibi saçma bir anlaşma olamaz Beşiktaş ile Sociedad arasında. Yani 3. bir şahıs ikili arasındaki anlaşmadan hiç bir şekilde etkilenemez. Örnek veriyorum: Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz.. championship oynadın mı hiç smoke? hani orda anlaşmalara bi madde ekleyebiliyorun " bir dahaki stışından %?? pay alırım" diye.. burda o maddeyi koyan kişi 3. şahıs olmuyor mu?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hayır İkinci kişi oluyor. Bir sonraki transferin %X lik kısmını BİRİNCİ kişiye ödeyen İKİNCİ kişi... Birinci kişi para kazanmaz demiyorum lütfen yazılanları dikkatli oku.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Smoke, 13 Ekim 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Hayır İkinci kişi oluyor. Bir sonraki transferin %X lik kısmını BİRİNCİ kişiye ödeyen İKİNCİ kişi... Birinci kişi para kazanmaz demiyorum lütfen yazılanları dikkatli oku. eh afedersin ama sonuçta para beşiktaşın cebine girdiği için 15. kişi olsada o para ödenir ... real sociedad o maddeyi bile bile , kendi cebine girecek parayı beşiktaşa ödemiyeceğine göre , ya kendi belirlediği fiyatın üstüne 10 mlyon daha koyup fenerbahçeden alır , yad fenerbahçe sene sonunu bekler...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Nihatın değeri bellidir, onu 3 aşşağı 3 yukarı değiştirebilir sociedad. Yani 30 milyon dolarsa ve %30 unu Beşiktaş'a ödeyecek diye bir anlaşma varsa ve nihattan illaki 30 milyon kazanmak isteyecekse nihatı 45 miilyon dolara Fenerbahçeye satmak durumunda kalır. Bu dediğim olayında ekonomide pek uygulandığı görülmemiştir. Nihatın değeri 30 milyonsa Fener 30 milyon öder geri kalan paranın kime neye niye gittiği üçüncü kişi olan Fenerbahçeyi IRGALAMAZ. Ki burda %30 dışında extra bir 10 milyon dolardan bahsediliyor ve ben ona gülüyorum. Edit: Typo [signature][hline]rtc [Bu mesaj Smoke tarafından 13 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu 10 milyon euro olayını bjk li arkadaşlardan duydum herhangi bi bilgim yok bu konuda yanlış anlaşılmasın[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Söyle olamaz mı Smoke sözleşmedeki madde : -Eğer Nihatı Türkiyeden bir klübe satılırsa bonservisin yanında 10mil$ daha alınacak ve bu para da BJK'ye kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bu da Demirörenin Açıklaması Adam da 10 milyon dolar demiş ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Smoke, 13 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Öncelikle şu olabilir, bir sonraki transferinin bonservis bedelinin %30'unu Beşiktaşa ödeyecek Sociedad. Ancak, bu parayı Fenerbahçe ödemeyecek. Ayrıca ek olarak Türkiye'den başka bir takıma giderse gittiği takım 10 milyon euro öder gibi saçma bir anlaşma olamaz Beşiktaş ile Sociedad arasında. Yani 3. bir şahıs ikili arasındaki anlaşmadan hiç bir şekilde etkilenemez. Örnek veriyorum: Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz.. kimse bu anlasma sonucu fenerin 10 milyon dolar odeyecegini soylemedi ki..boyle bi madde bal gibi konulur..Besiktasi da parayi kimin verecegi ilgilendirmez..ama boyle bir madde varsa real sociedad bu parayi karsilamadan turkiye liginden bir takima nihati veremez..nihat fenere giderse 10 milyon dolar tazminat mi ne derseniz deyin artik besiktasa verilmek zorundadir..Fener Nihati 15 milyon dolara alirsa (atiyorum) sociedad sadece 10unu kasasina koyar(ki boyle bi enayilik yapmaz) aksi takdirde fifalik olma durumu sozkonusudur[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 neden olmasın parayı vern dudugu calıo bu zamanda...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 nihat ne olur bilmiyorum ama fenerbahçenin zarar edecegi bi transfer yapmayacagından eminim.yok ona 10 m + yok ona %30 fln hikaye.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kimse bir türk klübünün zarar etmesini istememeli zaten.. özellikle yurt dışından yaplan transferlerde.. o para bizim paramız zaten...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gelişen konuları bilmiom ama bu nihat haveride kolpa bence[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bjk maddesini ara-takım bulup çözerler. arada almasak bile sezon sonunda kesin alıcaz bence ama almayalım o ayrı.. aurelio Türk olsun. sol beke roberto carlos u alalım. tuncayı satıcaksak nihatı alalım. gönlümden nobre'yi gönderip henry'nin alınması geçior ama. luciano<->lucio yapsınlar bi de.. lucio olmazsa lyondaki cris veya psvdeki alex. dediklerim abartı geldiyse de seneye fenerbahçenin 100. yılı olduğunu hatırlatırım. sezon sonunda olsun bunlar.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sen bilgisayar başında rüya görmeye başlamışın git yat[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Nihat gelmez türkiyeye, en azından 30 kusur yaşından önce =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nihat beşiktaştan başka biryerde ölsemde oynamam diyordu yıllar önce fenerbahçeye giderse ayıp ve hayırlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar