Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nihat transferi

PZero

Öne çıkan mesajlar

said:
DesPerado_4, 12 Ekim 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
CSKA isterse alır yanlız onuda biliosun demi abramovic in ikinci clubu parayı gördümü pakistanda bile oynar insan.ki fenerden başka ilgilenen clubte çıkmasa ben adımı deiştirirm okadar kesin yani betis sevilla ilgilenio başta..

CSKA isterse alır ama yabancı kontenjanından dolayı bu transfer Fenerbahçe için çok önemli , Fenerbahçe değerinin üstünde bir para verebilir nihat için . ama cska gözden çıkartırmı o kadar parayı bilmiyorum...[signature][hline]ROI
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben olayı şöyle biliyorum:

Yutrdışı bir klübe giderse bonservis ücretinin yüzde 30'u BJK'nin olur.

Ama eğer yurtiçi bir klübe gelirse geldiği klüp BJK'ye 10mil$ para ödemek zorundadır..Yönetim bunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şu olabilir, bir sonraki transferinin bonservis bedelinin %30'unu Beşiktaşa ödeyecek Sociedad.
Ancak, bu parayı Fenerbahçe ödemeyecek. Ayrıca ek olarak Türkiye'den başka bir takıma giderse gittiği takım 10 milyon euro öder gibi saçma bir anlaşma olamaz Beşiktaş ile Sociedad arasında. Yani 3. bir şahıs ikili arasındaki anlaşmadan hiç bir şekilde etkilenemez.
Örnek veriyorum:
Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz..[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 13 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Öncelikle şu olabilir, bir sonraki transferinin bonservis bedelinin %30'unu Beşiktaşa ödeyecek Sociedad.
Ancak, bu parayı Fenerbahçe ödemeyecek. Ayrıca ek olarak Türkiye'den başka bir takıma giderse gittiği takım 10 milyon euro öder gibi saçma bir anlaşma olamaz Beşiktaş ile Sociedad arasında. Yani 3. bir şahıs ikili arasındaki anlaşmadan hiç bir şekilde etkilenemez.
Örnek veriyorum:
Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz..

championship oynadın mı hiç smoke? hani orda anlaşmalara bi madde ekleyebiliyorun " bir dahaki stışından %?? pay alırım" diye.. burda o maddeyi koyan kişi 3. şahıs olmuyor mu?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 13 Ekim 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Hayır
İkinci kişi oluyor. Bir sonraki transferin %X lik kısmını BİRİNCİ kişiye ödeyen İKİNCİ kişi... Birinci kişi para kazanmaz demiyorum lütfen yazılanları dikkatli oku.

eh afedersin ama sonuçta para beşiktaşın cebine girdiği için 15. kişi olsada o para ödenir ...

real sociedad o maddeyi bile bile , kendi cebine girecek parayı beşiktaşa ödemiyeceğine göre , ya kendi belirlediği fiyatın üstüne 10 mlyon daha koyup fenerbahçeden alır , yad fenerbahçe sene sonunu bekler...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Nihatın değeri bellidir, onu 3 aşşağı 3 yukarı değiştirebilir sociedad. Yani 30 milyon dolarsa ve %30 unu Beşiktaş'a ödeyecek diye bir anlaşma varsa ve nihattan illaki 30 milyon kazanmak isteyecekse nihatı 45 miilyon dolara Fenerbahçeye satmak durumunda kalır. Bu dediğim olayında ekonomide pek uygulandığı görülmemiştir.
Nihatın değeri 30 milyonsa Fener 30 milyon öder geri kalan paranın kime neye niye gittiği üçüncü kişi olan Fenerbahçeyi IRGALAMAZ.

Ki burda %30 dışında extra bir 10 milyon dolardan bahsediliyor ve ben ona gülüyorum.

Edit: Typo
[signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 13 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 13 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Örnek veriyorum:
Mehmet Ahmet'e televizyon satıyor. İkisi bir protokol imzalıyorlar, ve Televizyonu alan Ahmet diyor ki ben bu televizyonu başka birine satarsam o sattığım kişi Mehmete 10 milyon dolat ödeyecek ve Ahmet bu televizyonu alıyor 1 yıl kullanıp Ali'ye satıyor. Daha sonra ahmet elinde belgelerle Ali'nin kapısına geldiğinde Ali kibarca hadi leyn diyor. Bugünkü dersimiz neymiş, 2'li anlaşmalardan üçüncü kişi etkilenemezzzzz..

kimse bu anlasma sonucu fenerin 10 milyon dolar odeyecegini soylemedi ki..boyle bi madde bal gibi konulur..Besiktasi da parayi kimin verecegi ilgilendirmez..ama boyle bir madde varsa real sociedad bu parayi karsilamadan turkiye liginden bir takima nihati veremez..nihat fenere giderse 10 milyon dolar tazminat mi ne derseniz deyin artik besiktasa verilmek zorundadir..Fener Nihati 15 milyon dolara alirsa (atiyorum) sociedad sadece 10unu kasasina koyar(ki boyle bi enayilik yapmaz) aksi takdirde fifalik olma durumu sozkonusudur[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

nihat ne olur bilmiyorum ama fenerbahçenin zarar edecegi bi transfer yapmayacagından eminim.yok ona 10 m + yok ona %30 fln hikaye.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kimse bir türk klübünün zarar etmesini istememeli zaten.. özellikle yurt dışından yaplan transferlerde.. o para bizim paramız zaten...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

bjk maddesini ara-takım bulup çözerler.

arada almasak bile sezon sonunda kesin alıcaz bence
ama almayalım o ayrı..

aurelio Türk olsun. sol beke roberto carlos u alalım. tuncayı satıcaksak nihatı alalım. gönlümden nobre'yi gönderip henry'nin alınması geçior ama.

luciano<->lucio yapsınlar bi de.. lucio olmazsa lyondaki cris veya psvdeki alex.

dediklerim abartı geldiyse de seneye fenerbahçenin 100. yılı olduğunu hatırlatırım. sezon sonunda olsun bunlar.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...