Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. yılı kutlamak

metboy

Öne çıkan mesajlar

said:
Eldar_Knight, 13 Ekim 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
takdir-i şayan..

Takdir-E olmayacakmı =)[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de...
O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!..
Yılmaz Güney
Sosyal ağlarda paylaş

açoğlan'a iki sene dayanmak için peygamber sabrı lazım biz pati buluşmalarında bile dayanamıorus... Hele twisted in yanında da bizim yanımızda yedii gibi yiyosa yemeği yandı :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz obur olabilir sevgilim neden vurguluyorsunuz ama aaa ayıp! ;p

dün süperdi cidden hediyemle uyuyorum & sürekli çantamda taşıyorum ama sevgili beyefendi teşrif edemedi yanıma şimdi kırk yılda bir bilgisayar buldum -izmirliyim istanbulda okuyorum- burdan seni kınıyorum atıl HMPT sana ++ çok seviyorum x([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Sosyal ağlarda paylaş

ehüeheü yaa ne isteyonuz adamdan ne güzel yeyiyo

Ne demiş atalarımıs "Erkeğin kalbi mideden geçiyor" demüşler ne güzel bak açmış kalbini yolunu 2 yılı mutlu mutlu geçirmişler allah devamı getirsin

Nice senelere ... :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

nice yıllara[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...