Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hani gerçek hayelet görüntüleri diye ortaya koydukları varya yada böyle videoda çekilmiş hayalet görüntüleri,sesleri kaydedilmiş vs. Hepsini bi araya toplamışlar ama gerçekten komedi.Adamlar filmin sonunda geyik yaptıklarını falan söylüyorlar ama hakkatten geyik.Ben şahsen güldüm ama sizleri bilmiyorum.Kalbi olan ve hayaletlerden korkanlar izlemesin lütfen.Ama öyle BÖEEEEE diye çıkan birşey yok sadece en son var o kadar onlada zaten dalga geçmişler.Acayip komedi en sonu :D izleyenin yorumunu beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nerdeee :D çabuh getirin bana[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bilerek yazmadım url'i post kasıyorum. http://www.ebaumsworld.com/flash/ghosts.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aauahuha alçaksın yaf[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Biraz daha nazlansaydın keşke, bizde istekte bulunurdukk[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar