Moonsugar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evt arkadaslar burda bu sözleri paylaşalım ben başlıyorum ilk. :D 1- "RuuuuNNNwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww" 2- "Let the hunter pull" 3- Horde! 4- Priest : "Wait mana!" 5- "Theres only 1 elite!" 6 - /wave 7- "Dont attacked the sheeped mob" 8- "Who pulled???" 9- "Ok i'll sap" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 lay on han**[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 wtf?[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 8- "Who pulled???" bunu oldukten sonra soyluyorum ben genelde... hassektor yattik gene.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 - "Shamans do not use earth shock" - "Wait 5 sec for warrior to aggro"[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 wipe yemeğide özledim ya =) Priestların malesef acı kaderidir manasını beklemez raidteki yada partydekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ikimiz birden dalak a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 "oom"[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 /wave haha buna koptum valla süfermiş =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dont use aoe's pls[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 afk brb ok guyz listen to me before pulling[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 im just kidding not pulling em atm.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 we can take them all nn to pull... öldükten sora bi kere de olsa sölediim bi söz OMFG WTF SAPPED SHEEP[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 al olm şu blood of herous u belki işe yarar sora[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ^ahah süperdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Noooooo!!! We can't kill him with this group. ve ncp keserken en çok söylediğim; One minute pls[signature][hline]Sargas >> lvl52 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 shaman nerf[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 FFS!! hehe..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Heal.. Oluyor genelde benim son sözüm. Uyuşuk priestlere kafam girsin.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben genelde şunu derim : Heal ? who get aggro ? en cok ta: WTF ? genelde geberince . tank olarak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 /no you tell ...... its not gona happen[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 party:wipe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Şuan yeni yeni yetişiyoruz ve arkadaşla Tarren mill' e götürdüğüm ilk gün :) O: Serdar bura nere olm? Ben: Gel baba harika yerler var. O: Burda karşı ırk var lam! Ben: Merak etme baba bize saldırmazlar, biz eziğiz :) -----------ooo------------- O: Hani saldırmazlardı lam !!@*!;! Ben: Ne bilim olum ben tekken hiç dalmıyolardı, neyse gitsin onlar tekrar gidelim kaleye... (15 dak. sonra aynı yer) O: Serdar Allah belanı verecek..... Ben: Tamam tamam brill'e dönüyoruz... Geyik hoşuma gitmişti paylaşiyim dedim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 -we re two but shammy one! -abi karsıda 3 mage var biz 4 kişiyiz dalın a.q ne duruyonuz [Bu mesaj _Rion_ tarafından 11 Ekim 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 LFG UBRS :)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar