Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yeni patchle gelen addons klasöründe o Blizzard Ui ler ne işe yarar ? anlayan varmı ? Ben anlamadım , calıstıramadım da . bunların görevi nedir ,nerden çalışır ne yapar , ne yer ,ne içer.? bu gibi sorulara bilen varsa cevap verebilir mi lütfen ? Slah komutları nedir bunun ? varsa oyle bir şey ben, bulamadım da .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla aynı soruları ben de soruyorum. İnterface klasorunun içerisinde gördüm ama character selection ekranındaki addon kısmında gözükmüo ve oyun içinde de herhangi bi deisiklik göremedim.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oyunun icinden yapiliyodu bu degisiklikler. ui'yi gelistirmek adina... baktilar ki cok yuk olmaya basladi, bunlari da addon statusune soktular. o gorduklerin de bu addon'lar.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyun içinden nasıl yapılıo peki bulamadım ben[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok fazla değiştirebileceğiniz birşey yok aslında. Raid ekranı, Second Action Bar falan filan. Normal UI olarak kullandıklarınız, addon haline geldi sadece.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar