Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Leon

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Volkswagen Grubun sportif temsilcisi Seat, 'sportif karakter'i çok güçlü bir şekilde yansıtan Yeni Leon'u yeniledi. Seat'ın 2002'de Audi Marka Grubu'na dahil olmasından sonra dizayn edilen üçüncü modeli olan Yeni Leon'un prototipi ilk kez Cenevre Fuarı'nda sergilenendi. Yeni Leon'un 2 benzinli, 2 dizel olmak üzere, 4 farklı motor seçeneği bulunuyor. Benzinli seçenekler arasında birçok Volkswagen Grup otomobillerden aşina olduğumuz 1.6 indirect-injection 102 hp (75 kw) ve 2.0 FSI 150 hp (110 kw) gücündeki motorlar yer alıyor. Yeni Leon'un Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor.

[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

[Bu mesaj Laorx tarafından 25 Eylül 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Seat lar güzel otomobiller beğenirim bende ama şu son zamanların aynı tasarımı her modele uygulama modasından çok şikayetçiyim. Yeni Toledo, Altea ve şimdide Leon'un önleri aynı ben ayırd edemiyorum. Toledo yu kamburundan Leon'u da farklı stop grubundan ayırt edebilicez heralde. Bu arada Leonların fiyatları rakiplere kıyasla uygun düzeyde.

Fiyat Listesi
1.6 lt 102 HP Reference 29.950 YTL
1.6 lt 102 HP Stylance 33.500 YTL
1.6 lt 102 HP Sport Up 35.000 YTL
2.0 lt FSI 150 HP Stylance 45.535 YTL
2.0 lt FSI 150 HP Tiptronik Stylance 48.763 YTL
2.0 lt TFSI 180 HP Sport Up 51.870 YTL
1.9 lt TDI 105 HP Stylance 43.927 YTL
2.0 lt TDI 140 HP Stylance 48.972 YTL
2.0 lt TDI 140 HP DSG Stylance 52.528 YTL

SEAT Leon, Türkiye'de reference, stylance ve sport up donanım paketleriyle ticarileştiriliyor. Reference donanım seviyesinde alüminyum jant, radyo cd çalar, klima, elektrikli ön ve arka camlar, elektrikli, ısıtmalı, aynalar, DSR, ABS, TCS, sürücü-yolcu ön ve yan hava yastıkları-perde hava yastıkları standart sunuluyor. Stylance donanım seviyesindeyse reference seviyesine ek olarak MP3 çalar, Otomatik klima, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, sis farları, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, otomatik yanan farlar, ESP, park sensörü bulunuyor. Sport Up’taysa sportif aksesuarlar, 17 inç alaşın jantlar sunuluyor.

ps: 2.0 FSI motoru Golf 1.6 FSI fiyatına satıyor. Fiyatlar çok iyi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 25 Eylül 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tüm o seatlarin içi golf ve jetta dan ayrıntılar var bence seat iç dizayn a fazla önem vermiyor . Yani bi dış tasarıma bakiyosunuz uzay arabası gibi geniş kıvrımlar vs harika gözüküyor ama içi pek iç açmıyor bence tüm seat modeleri için söylüyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
leon un tasarımcıları golf ün kilerden daha iyi çalışıyor :)
güzel modenr çizgiler
iç dizaynı hoş olmuş
arabanın tipi şişkin olsada kutu gibi bir görüntü yok ve asıl önemli olan noktada bu benim hoşuma gitti valla
süper body kit modifiyeside de yapılabilir yani :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu arada içi mekanı beğenen arkadaşlara bir uyarı:
Orta konsoldaki ekranın Türkiye versiyonlarında olmasına imkan yok. Tahminim hemen üstündeki göstergenin biraz daha büyük ve iki renkli bit versiyonu kullanılacak. O ekranlar standart navigasyon için kullanıldığından Türkiye'deki modellerde kullanmıyorlar.
Aynı şey Astra da da var, yabancı modellerinde kafam kadar renkli ekran varken burda 2 renkli ufak lcd koyuyorlar.

Arabanın dışı da tel maşa gibi geldi bana. (tel maşa=ucuz, düşük kaliteli)
Sosyal ağlarda paylaş

Arabayı sokaklarda görmeye başladık. Gerçekten çok şık bi tasarım olmuş karizmatik duruyor. Fotoğraflardaki gibi yüksek te değil. Ancak iç tasarım beni pek açmadı. Eski Seatların daha karizmatik iç tasarımları vardı. Yinede TR versiyonunu görmek lazım Gunn'ın dediği gibi.. Belki de göze daha hoş görünüyordur ?. O büyük alüminyum görünümlü parça beni rahatsız etti.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 12 Ekim 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...