emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gordunmu bak bizden oteside varmis yasananlarinin hepsi meger birer yalanmis kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla goreceksem eger kor olsun bu gozler gormeyeyim bi daha yarrrrr ellerin nerde ya benide gotur yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamam ki olurum hasretinle geceler uykusuz gecer oldu omrumde anilar birer birer batirir hanceri kalbime kaderimde budami vardi sevdigmi baskalariyla goreceksem eger kor olsun bu gozler gormeyeyim bi daha yaarrrrr ellerin nerdee ya benide gotur yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamam ki olurum hasretinle grup 84- olurum hasretinle su sarkiyi bagira bagira soyleyebilecegim telefonunu acip dinletebilecegim sesini bile ozleyebilecegim omuzuna yaslanabilecegim kisacasi yaninda oldugunu hissedebilecegim............ malik cok kotu oldum yine basim agriyo,yine oyle hissediyorum, bu durumumu sen bilirsin bi tek,bide belki famy bi topicte okumustum egerki seni seviyorum diyebilecegniz biri varsa ve yalniz degilseniz su dunyadaki mutluluklardan birini yasiyorsunuz demektir elinizden geleni yapin,gururlanmayin ve birakmayin mutluysaniz,bundan huzur duyuyorsaniz kesinlikle yapmayin pisman olursunuz iyi geceler[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 güselmiş sözlerrrr :'([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şarkı gsl.. ama karalama defteri bölümüne yazmalısın[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 i think this is good[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne oldu lan yine?[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu şarkının adam akıllılinki var mı yaw bi kere indirmiştim yanlışlıkla sildim bi daha bulamadım hatta albüm linkini arıyorum??? ayrıca star haberlerine çıktı geçende 84 denkgeldi[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hakketen cok gusel sarkı insanı kotu yapıo anlıorum yanı[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tüm gün dinledim. aldı götürdü beni. dinlemese miydim ne..[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benim playlistte vardı ama adı neydi?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Grubun adı hacettepe değilm?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sezen Aksu - ikili delilik sarkisinin üstüne sarki tanimam ben..[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu sarkiyi soyleyenler hacettepeliller diye ciktilar star haberde ise grup 84 olarak diger sarkilarida cikti piyasaya guzel soyluyorlar parcayi elestirmeyelim burda lutfen yer yanlis anlisiyo parcayi isteyen varsa ozelden msj atabilir. malik suan iyiyim jnm =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar