Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Ekim Etiler : Club Fancy, R&B Party

Trasty

Öne çıkan mesajlar

ya umrumda değil negibi bi kurum olduğunz veya aylık gelririnz,evet emnim herbiriniz benden dahada paralı kişilersiniz
yüksek kesim kim,ne?

yaptıklarınız yada yapacaklarınzda umrumda değil.
karış görüşerl nedemek ve neden size karşı sunmaya hakkım yok,"yüksek kesimden" olamdığım içinmi

"ortamımın" ne olduğunu nerden biliyorsun? belki yarın dershaneden sora esenyurtta çiftli okey oynayıp arkdaslarla pideciye gideceim,belki evde kanka muahbbetiyle bira acacaım,belki taksime belkide 3.30 uma atlıyayaıp etilere gidecei,tam karşılığı türkçede olan basit kelimler yerine bile inglizce kelmiler kullanmnızı kınayamazmıyım?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var.

Attığı ö.m ' ye bak loooool.

Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch[signature][hline]
Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana

Sosyal ağlarda paylaş

Türkçeyi geçtim hadi, sırf popülerite yapmak için saçma sapan "on door" tarzı terimler kullanarak, elit dediğin kendini kaliteli zanneden ama gerçekte reina vs ve saçma sapan mekanlarda 30 milyonluk absoluta 600 milyon verecek kadar salak olan insanlar, ( ayda yılda bir olur ama haftada 2-3 bile çok fazla) kaliteliyse ben de ibneyim. Boş yere para harcamak kalitelilik mi oluyor lan?

Tamam babs, bize ortamımıza başarılar da dilemişsin. Biz takılacaz zaten koyacaz arabesk müziğimizi, açacaz biralarımızı sahilde karı kız keseceğiz. Bizim partilere gidecek paramız yok, e o zaman biz ne oluyoruz? Kalitesiz oluyoruz. 2nci sınıf oluyoruz. X 5 e binip reina laila dan çıkmayıp ataköyde balık yiyince, On door partilere gidince 1 nci sınıf oluyoruz.. O zaman parayla saadet oluyor, adam olunuyor, itibarın oluyor, boş ama paralı adam V.İ.P oluyor yani.

Ok kenk. Sİ YU ON DOOR[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 05 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Gece gece iyi oldu ya bu eğlence ya.

Baboli nasılsın ya,
Etiler Fancy klab'ta parti varmışş bekliyoruz seni baboli hemde on door.
oha inanmıyorum falann.
Şu Usluba bak[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

aslında duyuru yanlış bir yerde..caminin önünde haç satmaya benziyor durum :)

perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya, ondan işte

bende unigroup için uludağbileti satmaya çalışmıştım 3 kişiye satabilmiştim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 05 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var.

Attığı ö.m ' ye bak loooool.

Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch

Gereken şikayet , Tarafımdan [email protected] adresine yapılmıştır .. Geçmiş Forumdaki şahsıma hakaretin ve bu uslubların birbir bildirilmiştir..

Iyi günler[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

Paraysa para , Giderse gider yani hiç fark ederse kuran carpsın diyorum . İnsanlık para değil Paranın değeri düşerde yükselirde ama insan para ile birlikte düşerse bir daha kalkamaz sonra bir bakmısın o paranın köpeği olmuş ( kişisel saldırı icermemektedir )

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 05 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
etiler'de fancy diye biyer mi var???
yada etilerde R&B'nin ne işi var :D
hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı??
Eski Caliente[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi nerde sık yapılmamakta ya çarşambaları 70-80 Night Party, perşembeleri R&B Night DJ'dır caliente'de...

para kazanıyorsun eyvallah da, biraz bilgi sahibi ol

said:
Trasty, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
O kadarını biliyorum, yazdıklarım şaka maksatlıydı zaten.

Kastettiğim şey çok kişi gelmeyebilir, o açıdan söylüyorum.

R&B Party eskisi kadar olmasada Sık yapılmamakta.. Ve Asla kimseye içki zorunluluğu koymadık herzamanki gibi 1 İçki Tarafımızdan verilmektedir fakat, Bir Cola bile İçki bünyemizde olacaktır..

Ben sadece bana verilmiş olan kordinasyon görevini yapmakla sorumluyum.. Sattığım bilet başına komisyon alıyorum ve Muhtemelen o gece bende Katılım gerçekleştirmeyeceğim ben Sadece Gelmek istenleye aracı olmakla sorumluyum
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...