DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya umrumda değil negibi bi kurum olduğunz veya aylık gelririnz,evet emnim herbiriniz benden dahada paralı kişilersiniz yüksek kesim kim,ne? yaptıklarınız yada yapacaklarınzda umrumda değil. karış görüşerl nedemek ve neden size karşı sunmaya hakkım yok,"yüksek kesimden" olamdığım içinmi "ortamımın" ne olduğunu nerden biliyorsun? belki yarın dershaneden sora esenyurtta çiftli okey oynayıp arkdaslarla pideciye gideceim,belki evde kanka muahbbetiyle bira acacaım,belki taksime belkide 3.30 uma atlıyayaıp etilere gidecei,tam karşılığı türkçede olan basit kelimler yerine bile inglizce kelmiler kullanmnızı kınayamazmıyım?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var. Attığı ö.m ' ye bak loooool. Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Türkçeyi geçtim hadi, sırf popülerite yapmak için saçma sapan "on door" tarzı terimler kullanarak, elit dediğin kendini kaliteli zanneden ama gerçekte reina vs ve saçma sapan mekanlarda 30 milyonluk absoluta 600 milyon verecek kadar salak olan insanlar, ( ayda yılda bir olur ama haftada 2-3 bile çok fazla) kaliteliyse ben de ibneyim. Boş yere para harcamak kalitelilik mi oluyor lan? Tamam babs, bize ortamımıza başarılar da dilemişsin. Biz takılacaz zaten koyacaz arabesk müziğimizi, açacaz biralarımızı sahilde karı kız keseceğiz. Bizim partilere gidecek paramız yok, e o zaman biz ne oluyoruz? Kalitesiz oluyoruz. 2nci sınıf oluyoruz. X 5 e binip reina laila dan çıkmayıp ataköyde balık yiyince, On door partilere gidince 1 nci sınıf oluyoruz.. O zaman parayla saadet oluyor, adam olunuyor, itibarın oluyor, boş ama paralı adam V.İ.P oluyor yani. Ok kenk. Sİ YU ON DOOR[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nişantaşı starbuckstan cıkıp taksim starbucksa gittim vip(ç.ö.k) oldum[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Gece gece iyi oldu ya bu eğlence ya. Baboli nasılsın ya, Etiler Fancy klab'ta parti varmışş bekliyoruz seni baboli hemde on door. oha inanmıyorum falann.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 on door`a taktiniz orada pre-sales`in hatri kalmis. aradi konustuk, bunalimdaymis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 neyse.. adam gibi duyuru yapmis trasty.. gelen yorumlara bak. bisi demiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Gece gece iyi oldu ya bu eğlence ya. Baboli nasılsın ya, Etiler Fancy klab'ta parti varmışş bekliyoruz seni baboli hemde on door. oha inanmıyorum falann. Şu Usluba bak[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aslında duyuru yanlış bir yerde..caminin önünde haç satmaya benziyor durum :) perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya, ondan işte bende unigroup için uludağbileti satmaya çalışmıştım 3 kişiye satabilmiştim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var. Attığı ö.m ' ye bak loooool. Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch Gereken şikayet , Tarafımdan [email protected] adresine yapılmıştır .. Geçmiş Forumdaki şahsıma hakaretin ve bu uslubların birbir bildirilmiştir.. Iyi günler[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paraysa para , Giderse gider yani hiç fark ederse kuran carpsın diyorum . İnsanlık para değil Paranın değeri düşerde yükselirde ama insan para ile birlikte düşerse bir daha kalkamaz sonra bir bakmısın o paranın köpeği olmuş ( kişisel saldırı icermemektedir ) [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: sheref, 05 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı?? Eski Caliente[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi nerde sık yapılmamakta ya çarşambaları 70-80 Night Party, perşembeleri R&B Night DJ'dır caliente'de... para kazanıyorsun eyvallah da, biraz bilgi sahibi ol said: Trasty, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: O kadarını biliyorum, yazdıklarım şaka maksatlıydı zaten. Kastettiğim şey çok kişi gelmeyebilir, o açıdan söylüyorum. R&B Party eskisi kadar olmasada Sık yapılmamakta.. Ve Asla kimseye içki zorunluluğu koymadık herzamanki gibi 1 İçki Tarafımızdan verilmektedir fakat, Bir Cola bile İçki bünyemizde olacaktır.. Ben sadece bana verilmiş olan kordinasyon görevini yapmakla sorumluyum.. Sattığım bilet başına komisyon alıyorum ve Muhtemelen o gece bende Katılım gerçekleştirmeyeceğim ben Sadece Gelmek istenleye aracı olmakla sorumluyum [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event 29 Ekim Etiler : Club Fancy, R&B Party × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 on door`a taktiniz orada pre-sales`in hatri kalmis. aradi konustuk, bunalimdaymis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 neyse.. adam gibi duyuru yapmis trasty.. gelen yorumlara bak. bisi demiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Gece gece iyi oldu ya bu eğlence ya. Baboli nasılsın ya, Etiler Fancy klab'ta parti varmışş bekliyoruz seni baboli hemde on door. oha inanmıyorum falann. Şu Usluba bak[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aslında duyuru yanlış bir yerde..caminin önünde haç satmaya benziyor durum :) perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya, ondan işte bende unigroup için uludağbileti satmaya çalışmıştım 3 kişiye satabilmiştim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var. Attığı ö.m ' ye bak loooool. Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch Gereken şikayet , Tarafımdan [email protected] adresine yapılmıştır .. Geçmiş Forumdaki şahsıma hakaretin ve bu uslubların birbir bildirilmiştir.. Iyi günler[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paraysa para , Giderse gider yani hiç fark ederse kuran carpsın diyorum . İnsanlık para değil Paranın değeri düşerde yükselirde ama insan para ile birlikte düşerse bir daha kalkamaz sonra bir bakmısın o paranın köpeği olmuş ( kişisel saldırı icermemektedir ) [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: sheref, 05 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı?? Eski Caliente[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi nerde sık yapılmamakta ya çarşambaları 70-80 Night Party, perşembeleri R&B Night DJ'dır caliente'de... para kazanıyorsun eyvallah da, biraz bilgi sahibi ol said: Trasty, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: O kadarını biliyorum, yazdıklarım şaka maksatlıydı zaten. Kastettiğim şey çok kişi gelmeyebilir, o açıdan söylüyorum. R&B Party eskisi kadar olmasada Sık yapılmamakta.. Ve Asla kimseye içki zorunluluğu koymadık herzamanki gibi 1 İçki Tarafımızdan verilmektedir fakat, Bir Cola bile İçki bünyemizde olacaktır.. Ben sadece bana verilmiş olan kordinasyon görevini yapmakla sorumluyum.. Sattığım bilet başına komisyon alıyorum ve Muhtemelen o gece bende Katılım gerçekleştirmeyeceğim ben Sadece Gelmek istenleye aracı olmakla sorumluyum [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event 29 Ekim Etiler : Club Fancy, R&B Party × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aslında duyuru yanlış bir yerde..caminin önünde haç satmaya benziyor durum :) perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya, ondan işte bende unigroup için uludağbileti satmaya çalışmıştım 3 kişiye satabilmiştim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Yanlız genç'te çok aşağılık kompleksi var. Attığı ö.m ' ye bak loooool. Hayatın boyunca belki Online olarak bulunduğun heryerde üstünde olmam içinde ukte kalmış olmalı .. Hadi eyw koch Gereken şikayet , Tarafımdan [email protected] adresine yapılmıştır .. Geçmiş Forumdaki şahsıma hakaretin ve bu uslubların birbir bildirilmiştir.. Iyi günler[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paraysa para , Giderse gider yani hiç fark ederse kuran carpsın diyorum . İnsanlık para değil Paranın değeri düşerde yükselirde ama insan para ile birlikte düşerse bir daha kalkamaz sonra bir bakmısın o paranın köpeği olmuş ( kişisel saldırı icermemektedir ) [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: sheref, 05 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: etiler'de fancy diye biyer mi var??? yada etilerde R&B'nin ne işi var :D hiç biri diil de paticikde bilet alacak olan var mı?? Eski Caliente[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi nerde sık yapılmamakta ya çarşambaları 70-80 Night Party, perşembeleri R&B Night DJ'dır caliente'de... para kazanıyorsun eyvallah da, biraz bilgi sahibi ol said: Trasty, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: O kadarını biliyorum, yazdıklarım şaka maksatlıydı zaten. Kastettiğim şey çok kişi gelmeyebilir, o açıdan söylüyorum. R&B Party eskisi kadar olmasada Sık yapılmamakta.. Ve Asla kimseye içki zorunluluğu koymadık herzamanki gibi 1 İçki Tarafımızdan verilmektedir fakat, Bir Cola bile İçki bünyemizde olacaktır.. Ben sadece bana verilmiş olan kordinasyon görevini yapmakla sorumluyum.. Sattığım bilet başına komisyon alıyorum ve Muhtemelen o gece bende Katılım gerçekleştirmeyeceğim ben Sadece Gelmek istenleye aracı olmakla sorumluyum [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar