Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Ekim Etiler : Club Fancy, R&B Party

Trasty

Öne çıkan mesajlar

29 Ekim günü Etiler Club Fancy'de R&B Party düzenlenecektir..

Giriş ücretleri :

Pre-sale 30 YTL
On Door 35 YTL'dir

Pre-Sale için bana ulaşabilirsiniz Toplu alımlarda (10+) Bilet başına 2 YTL'lik indirim yapılacaktır..

Paticik üyelerine duyrulur[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
Ramazana denk geliyor?
İçki falan vardır kesin, nasıl olucak o iş.

Gelir bombalarım valla

Açıkçası Din'ime Fazlalıkla bağlı bir insanım ..

Insan iradesine bırakılmıştır herşey.. İçki Ramazan ayı için değil Genel olarak Haram olarak zikredilmiştir[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
O kadarını biliyorum, yazdıklarım şaka maksatlıydı zaten.

Kastettiğim şey çok kişi gelmeyebilir, o açıdan söylüyorum.

R&B Party eskisi kadar olmasada Sık yapılmamakta.. Ve Asla kimseye içki zorunluluğu koymadık herzamanki gibi 1 İçki Tarafımızdan verilmektedir fakat, Bir Cola bile İçki bünyemizde olacaktır..

Ben sadece bana verilmiş olan kordinasyon görevini yapmakla sorumluyum.. Sattığım bilet başına komisyon alıyorum ve Muhtemelen o gece bende Katılım gerçekleştirmeyeceğim ben Sadece Gelmek istenleye aracı olmakla sorumluyum[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

Dini tartışma topiğine dönmesin mümkünse[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

o zmaan sizde o "türkiyenin her yerindeki" organizasyonalrdan aşşağıda kalmamak içinmi on door diye yazmayı tercih ettiniz?
öle türk dilini korulyaım hede höde bi insan deilim belki ama bu kadarıda gereksiz derecede saçma,sayısız kere konsere gittim,bu rnb partisinden cok daha seyirci topladıığından emin olduğum kjonserlere,ama hiç birinde kapıda satıs yerine "on door" kullanıldığını görmedim,o kosnerler türkiyede yapılmadımı acaba?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 04 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
o zmaan sizde o "türkiyenin her yerindeki" organizasyonalrdan aşşağıda kalmamak içinmi on door diye yazmayı tercih ettiniz?
öle türk dilini korulyaım hede höde bi insan deilim belki ama bu kadarıda gereksiz derecede saçma,sayısız kere konsere gittim,bu rnb partisinden cok daha seyirci topladıığından emin olduğum kjonserlere,ama hiç birinde kapıda satıs yerine "on door" kullanıldığını görmedim,o kosnerler türkiyede yapılmadımı acaba?

Türkiyenin heryerindeki önde gelen Organizasyonlar Zaten genel olarak bizim oluyor.. Unigroup ismi herzaman lider olmuştur ve Lider kalacaktır..

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 04 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ne kastınız yaw adam bilet satıo adam yazdıgına pişman olacak :D
Herhangi bi pişmanlık hissetmem ben görevimi yaptım sonuçta..

Gelicek mualefet ve tepkilerin yanında bile bunun bana getirisi olacaktır[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

Hey gidi hey.

Muhalefet, siyaset, politika et, kıl sen bunlardan başka bir şey bilmezmisin.

Laf ebeliği yapmantan başka bir halt etmiyorsun.

Önce türkçe yazı yazmayı biraz kavrayıp, öğren Genel yazım kuralları sonra gelip ahkam kes.
Türkçe'yi adam gibi kullanamayan birinin On door gibi ingilizce kökenli kelimeler kullanmasıda bi garip.

Hele bi türkçemizi kapalım sonra atlarız on door, in door, edi büdü.[signature][hline]
Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 04 Ekim 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Hey gidi hey.

Muhalefet, siyaset, politika et, kıl sen bunlardan başka bir şey bilmezmisin.

Laf ebeliği yapmantan başka bir halt etmiyorsun.

Önce türkçe yazı yazmayı biraz kavrayıp, öğren Genel yazım kuralları sonra gelip ahkam kes.
Türkçe'yi adam gibi kullanamayan birinin On door gibi ingilizce kökenli kelimeler kullanmasıda bi garip.

Hele bi türkçemizi kapalım sonra atlarız on door, in door, edi büdü.

Büyüksün[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak bu şekilde geçmiştir ve geçecektir..

Resmi bir kurumuz Aylık getirisi oldukça fazla olan bir kurumuz.. ve Geçmişte Yüksek kesim tarafından asla buna bir tepki almamışızdır..

Bizzat Geçen haftaki Sortie Afişimizin tamamı Ingilizce Tasarlanmıştır..

Ingilizce kullanımı tamamiyle gelmeyi düşünen kitlenin daima ilgisini çekmiştir..

Yaptıklarımız ortadır ve yapacaklarımızın güvencesidir. . Bu ortamdaki En başarılı kuruluş olduğumuza kimse karşı çıkamamıştır (Rakiplerimiz Dahil olmak üzere) Burda karış görüşlerinizi bana karşı kullanmaya hakkınız dahi yoktur..

Sizin Ortamınızda size Mutluluklar ve Eğlenceler dilerim[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...