kcayk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bazı özelliğini bilmedigim skiller var bunları nerde nasıl kime karşı kullanmalıyım pvp de hangisi iyi olur 1.Purge 2.Stone Claw totem 3.Stone Skin totem 4.Fire Nova totem 5.Ancestral sprit-bunu ancak yerde ölü yatan başka karakterlere yapıo hiç bişey anlamadım noluo bunları anlıyamadım nasıl bir özellik ekliyor bana ?? not:ingilizcem çok zayıf o yüzden anlıyamadım sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 biri benimi çağırdı? :P 1.Purge : düşmanın üzerindeki 1 buff u kaldırır 2.stoneclaw: Tount özelliği var tountta senin saldırmadığın bi adet mob u totemin üstüne çeker 3.Stoneskin: sana verilen hasarı azaltır en düşüğü 10dmg dı zannedersem 4.fire nova totem: bu totemi diktikten 3 sn sonra patlar düşmana hasar verir 5.ancastral spirit: senin ırkından (yani hordesan hordları) canlandırmaya yarar.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum [Bu mesaj Devilmanta tarafından 13 Ekim 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: kcayk, 13 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: not:ingilizcem çok zayıf o yüzden anlıyamadım sorry.. sorry lol :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Devilmanta, 13 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: biri benimi çağırdı? :P 1.Purge : düşmanın üzerindeki 1 buff u kaldırır 2.stoneclaw: Tount özelliği var tountta senin saldırmadığın bi adet mob u totemin üstüne çeker 3.Stoneskin: sana verilen hasarı azaltır en düşüğü 10dmg dı zannedersem 4.fire nova totem: bu totemi diktikten 3 sn sonra patlar düşmana hasar verir 5.ancastral spirit: senin ırkından (yani hordesan hordları) canlandırmaya yarar. ben allience shamanim napacam?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Yenerk85, 13 Ekim 2005 11:44 tarihinde demiş ki: said: Devilmanta, 13 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: biri benimi çağırdı? :P 1.Purge : düşmanın üzerindeki 1 buff u kaldırır 2.stoneclaw: Tount özelliği var tountta senin saldırmadığın bi adet mob u totemin üstüne çeker 3.Stoneskin: sana verilen hasarı azaltır en düşüğü 10dmg dı zannedersem 4.fire nova totem: bu totemi diktikten 3 sn sonra patlar düşmana hasar verir 5.ancastral spirit: senin ırkından (yani hordesan hordları) canlandırmaya yarar. ben allience shamanim napacam? lol koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 purge 1 değil 2 tane kaldırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 purge rank 2 rakipten 2 adet buff kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: kcayk, 13 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: bazı özelliğini bilmedigim skiller var bunları nerde nasıl kime karşı kullanmalıyım pvp de hangisi iyi olur 1.Purge: Level 1 purge hedefindeki rakipten 1 buffi kaldirir ilerde level 2 sini alcan o 2 tane kaldirir. Buff ne dersen işe intelligence arttiran mage buyusu , stam,ina arttiran priest buyusu gibi. PvP de en cok mage ve pri gorunce abanıcaksın ozellikle shield acarlarsa. Birde paladin tabei. 2.Stone Claw totem: Taunt yapar yane mobu kendine ceker. Tek işe yaradagi durum 2 mob gelirse hemen yere bi tane at birincisine don oldur bu arada 2inci mob totemi kesmis oluyo onu oldur. 3.Stone Skin totem: Vurulan dmgdan belirli bi miktar dusurur. Cift el silah kullann hızlı ve az dmg vuran moblara karsı kullanırsan ise yarar ben hic kullanmöıyorum. 4.Fire Nova totem: Yere atarsın 5 saniye sonra patlar cevreye area dmg vurur. 5.Ancestral sprit-bunu ancak yerde ölü yatan başka karakterlere yapıo hiç bişey anlamadım noluo: Eee canlandırma iste oluyu canlandırıyosun. bunları anlıyamadım nasıl bir özellik ekliyor bana ?? not:ingilizcem çok zayıf o yüzden anlıyamadım sorry.. [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Thnx all :) :) 1 problem daha var şimdi bar ikonlarını biliorsunuz ben ct_mod daki bar mod a skilleri dizdigimde mause la üzerine gidip cliklemem gerekio normalde ustunde 123456.. yazior ama onlar altta ki ana bar için oluo yani extra bar daki skilleri numaralandırma varmı varsa nasıl yaparım örnek verirmisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya aslında buraya ırklardaki skillerin özelliklerini yazsanız bi FAQ köşesi olsa süper olr ya msl a shaman lar shaman daki skillerin ne işe yaradıgını analtır vs vs en azından ben ve benim gib ler için çok öğretici olr ve bu armazan da baya bi sevaba girersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Devilmanta, 13 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: biri benimi çağırdı? :P 1.Purge : düşmanın üzerindeki 1 buff u kaldırır 2.stoneclaw: Tount özelliği var tountta senin saldırmadığın bi adet mob u totemin üstüne çeker 3.Stoneskin: sana verilen hasarı azaltır en düşüğü 10dmg dı zannedersem 4.fire nova totem: bu totemi diktikten 3 sn sonra patlar düşmana hasar verir 5.ancastral spirit: senin ırkından (yani hordesan hordları) canlandırmaya yarar. shamn ustası sen human shamn msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bide purge le adam öldürebilirsin temiz bi şekilde. Bizim guildmasterdan örendim geçen raidde yaptı hayvan. Misal adamın canı az kaçıyor ve uzerınde stamina buffı var.Atıyosun purge u gidiyor buff ve verdiği kadar can iniyor adamdan[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ole hic kimse olmez purge max hpyi dusurur adamin hpsi 500/700 buffed diyelim purge yiyince 500/600 olur ha mesela purge yiyiğp 450/450 de olabilir ama asla 100/800 den 0/600 e dusmez[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 suark sen ally hatta night elf druid deil miydin masterın nası shaman oluo kafam basmadı.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1. senin en onemli spellerinden biri. her saldıracagın kisiye ilk once bunu yap.bu buffları kaldırır. mesela adam stamina buffı aldı. dolayısıya canı normalden fazladır sen bunu kaldırarak adama dezavantaj saglamıs oluyrsun elbet ustunde buff vardır(armor,sta,int... buffları) ayrıca priestlerın shieldlerini ve magelerinkileri de kaldırıyo. 2. etrafında senin saldırmadıgın adamları kendine ceker. 3. sana veya grubundakilere vurulan melee damage i azaltır 4. 3 sn de patlayarak alan etkili damage verir. 5. ölüleri diriltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evet ben alli shamanım :P adam anlasın diye öle yazdım yaw ne biliim :D[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @shippy tauren druidim ben. Bu arada şu muabbet var bone; Dün ayıydım[ayıda canı arttırıyor],RFD de elemanın biri bi lanet attı. 50 stamina 50 agility dusuren canım azaldıgında heal atayım dıye caster forma gecım derken çat diye öldüm.Ve o sırada benı kovalayan yoktu. Yani bu mumkunse oda mumkundur aynı mantık sonuçta.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın [Bu mesaj Suark tarafından 13 Ekim 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu kadar aydır oynuorum lvl 60 shamanım purge'ü hiçbi zaman sona bırakmam + bi priest kesinlikle Shield atar onu purgelemek içinde çok fazla purge'e asılınır o an (2-3 kere basman yeterli oluyor)o arada buffda gider.sizin guildmasterın gerçekleştirmediği bir fantaziden ötesi olcağını sanmıorum.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 valla bi deneyin yav merak ediyorum bende.Sonuçta guılddee bı suru shaman var,teke tek değil sonuçta.Bi deneyin bakim şunu[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: shippy, 13 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: bu kadar aydır oynuorum lvl 60 shamanım purge'ü hiçbi zaman sona bırakmam + bi priest kesinlikle Shield atar onu purgelemek içinde çok fazla purge'e asılınır o an (2-3 kere basman yeterli oluyor)o arada buffda gider.sizin guildmasterın gerçekleştirmediği bir fantaziden ötesi olcağını sanmıorum. usta shamanlar dedim[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @Dolis Sidik yarışına çevirmesek.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Yenerk85, 13 Ekim 2005 11:44 tarihinde demiş ki: said: Devilmanta, 13 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: biri benimi çağırdı? :P 1.Purge : düşmanın üzerindeki 1 buff u kaldırır 2.stoneclaw: Tount özelliği var tountta senin saldırmadığın bi adet mob u totemin üstüne çeker 3.Stoneskin: sana verilen hasarı azaltır en düşüğü 10dmg dı zannedersem 4.fire nova totem: bu totemi diktikten 3 sn sonra patlar düşmana hasar verir 5.ancastral spirit: senin ırkından (yani hordesan hordları) canlandırmaya yarar. ben allience shamanim napacam? azuahahgahhahhahahh lol otesi [Bu mesaj _Rion_ tarafından 13 Ekim 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1: arkadaşın dediği gibi rakibinin bufflarını kaldırır, sık sık kullanılır her class a karşı. 2. bunu genelde canavarlardan kaçarken kullanırsın, peşine takılan canavarın aggrosunu üzerine çeker, canavar onla uğraşırken sen mesafeyi açar zaman kazanırsın. 3: olmasada olur, çok büyük bir faydasını görmedim. gelen hasarı azaltıyor ama ona harcayacağım mana ile daha yararlı totemler kullanırsın (her element sınıfından 1 totem açılıyor sadece o yüzden) 4: pvp de özellikle yararlıdır, kalabalığın içine dalar, bu totemi bırakırsın, zamanında yok edemezlerse totemi patlar ve yakınındakilere zarar verir (talent ile patlama süresi azaltılabilir) 5: ölenleri diriltir, bunu yaparken combatten çıkmış olman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ilk ve tek alli shaman (dönek shaman ) :P[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar