Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ama bak ben edwini aldigimda grubumda o zaman aerie yoktu cadısı deildi minscin ondan olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ewvt belkide ondandır,hatırlıyamıyorum[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Underdark daki artifacyt yerlerini söyleyebilirseniz sevinmekten coşabilirim??[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 beholderlarin mağarında olcaktı birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 mindflayer citydede war,böööğ beholder+mindflayer oyunun en irenç yaratıkları[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Beholder cityi tek adamla keserim manyak bi cloak var:) ama mind flayer, ı ıh hiç sevmem.[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 beholdırlara uyuz oluom,mindflayer'e kafam girsin!!bide mindflayer cityden çıkıncada yolunu kesecek gityankiler(türkçe yazdım:) o gityankilerdende bi parça çıkıo[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 July 2003 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 beholdere çözüm: shield of balduran --->>> reflects beholder rays mindflayere çözüm: Mordenkainen's sword --->>> lvl 7 wizard conjuration, immune to death spells, nerdeyse immune to domination, charm, vsvsvsvs.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bide benim gruba çözüm bulsan nası güçlencem ben bu grupla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Cevapları okumadım da, eğer Minsc in komple çıldırmasını istiyorsan evil char aç Sonra evil bir team yap, sen de dahil olunca 5 kişi oluyorsunuz, toplam 4 adet evil npc var. Sonra da üzerine minsc i al :) Çok sıkı grup oluyor, ama Minsc sürekli bağırıyor "This isn't true." We shouldn't do that. Boo hede hödö falan diye :)[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bütün silahların yapımı içinn gerekli parçalar,hede hödolar war bu faq'da http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/baldurs_gate_ii.txt[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gruptaki kavgalar tamamen şansa gelişiyor sanırım.Bende Edwin ile Keldorn dalaşmıştı,ikisi de gruptan ayrılıp savaşmışlardı(tabi keldorn holy avenger la 3 vuruşta aldı ayrı konu).Reload edip tekrar olmasını bekledim ama olmadı tekrar...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Mans, 21 July 2003 13:12 tarihinde demiş ki: said: Spike, 21 July 2003 11:42 tarihinde demiş ki: bide benim gruba çözüm bulsan nası güçlencem ben bu grupla Doğrusu o grupla bir şey yapamazsın.Çok dengesiz olmuş. Sen büyücü oynuyorsan tavsiye'de bulunayım. Minsc,Korgan(Copper Coronet'e bak) Viconia,Jan Jansen.Keldorn(Temple bölgesinde görevleri aldığında lağımda) Kolayca oynarsın bunla. hoca naptın sen keldorn u çıkar yerine edwin i koy benim eski tayfa oluyor gene onlarla oyun bitirdim zevkimi aldım ben değişiklik olsun istiyorum yani anladın mı jaheriaya dokunamam aramız süper sarkıyor bana aerie de minscin cadısı minsc olmazsa olmaz viconiada azıyor sonra jan jansende hırsız olmalı zaten hayda kim kaldı kendimimi atim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 En iyi grup bence Penthesilea - Evil - Sorcerer Edwin - Evil - Conjurer Viconia - Evil - Priest Sarevok - Evil - Fighter Korgan - Evil - Berserker 6. adamı alıp almamak size kalmış. Bir neutral bard var, o biraz uyabilir bu gruba. Ben eğlence olsun diye Minsc i koymuştum işte.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 benim grup: Wizard (ben) Minsc Keldorn Valgygar Anomen Imoen idi walla Imoen'i gruba aldım dayanamadım kardeşimiz,den ayrılmakl istemedim.Oyun sonu çok komikti yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ya ben oyundaki en iyi wizard olmak istiyordum.Teke tek dragon fln alıyordum yani öle bişi.Ama edwini gördüm adam 8 level1 8 level2 büyü biliyodu (ben 6 şar) delirmiştim gittim kestim Edwin'i ! En iyi büyücü şu anda oyundaki benim level 24 (TOB ile birlikte) Niahahahahha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben seni keserem eheh:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Herhangi bi sorc senden daha güçlü olabilir. Edwinden de.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: DoGMeaT, 18 July 2003 10:26 tarihinde demiş ki: evil oynarsan rahat kesilio kırmızı ejderha,goodda o kadar kolay deil,baya güçlenmen gerekio,jaheria bide o drow kız güzel,o kanatlı elf olan sirk'den aldıımız kız böaaağ,çok çirkin bea.Jaheria rux:) (bide expension'da ondan çocuun olabilio :P[hline]less talk,more glock! throne of bhaal damı yapıyon çocugu puhah? Çocuğun olunca ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bısı olmuo geyııne çocuk yapıon,[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Zuhaha uzuz. Öhöm... O salak kılıç beni de uyuz ettiğinden dayanamayıp satmıştım o kadar güçlü olmasına karşı...Jierdanı baya zor öldürüyorsun, ben lvl13 mü neydim. Ama ölünce oyundaki şüphesiz en güçlü kılıç olan Holy Avenger(yada başka bişi) çıkıyo, zaten onu görünce Korganı direk atıp anında Keldornu aldım , kılıç sadece paladinlwer tarafından kullanılabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: SolidSnake, 21 July 2003 13:46 tarihinde demiş ki: Ya ben oyundaki en iyi wizard olmak istiyordum.Teke tek dragon fln alıyordum yani öle bişi.Ama edwini gördüm adam 8 level1 8 level2 büyü biliyodu (ben 6 şar) delirmiştim gittim kestim Edwin'i ! En iyi büyücü şu anda oyundaki benim level 24 (TOB ile birlikte) Niahahahahha! Benim Faytır levıl 33, benimki seninkini döveeeeeerr :) de bence pıleynsıkeyp törmınt daha zevkli baldurz geytten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lvl 13'ken jiedanı kesmek biraz imkansız en az 25 olcan,ayrıca o kılıcı sattıyan git yarından itibaren bg oynamak yerine pazarda limon sat :),çünli o kılıç oyunda adamtiumgolem'e bile damage werebilio[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 jierdan kim anlatın neyin nesi bu herif[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lol jierdanı 2 kişi lvl 11-13 arası bişiyken kestim (sorcerer tabiy, hangi lvl olduğunu tam hatırlamıyorum ama lower resist büyüsünü alınca direk gittim) dragonlar çok basit sadece napçaanı bilicen.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar