Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bana Jierdan'ı kesmek çok kolay gelmişti ya. Bir iki tavsiye vereyim. - Her türlü potion'larınızı için. Regeneration, strength, speed vs - Her türlü koruma büyülerinizi yapın. - Saldırmadan önce karakterlerinizi dragon'un farklı taraflarına yerleştirin. Mesela 3 warrior varsa, 120 derece açıyla dragon'un farklı taraflarına koyun. - Mage'leriniz ilk atağı yapsın. 2 mage aynı anda lower resistance atarak başlayın. - Warrior'lar saldırırken, mage'leriniz ile her türlü dmg büyüsünü yapın. İşe yarar ne güçlü wand varsa kullanın. İşin püf noktası lower resistance büyüsü. O olmadan gerçekten zor işiniz. 2-3 lower resist'ten sonrası cidden kolay. Hep good aligned party oynarım nerdeyse ben. Çok da memnunum. Bir daha ki sefere sırf party görevleri için evil oynicam ama.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: DoGMeaT, 18 July 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Necromancery yarın gel coppercoronet'in önüne takımını topla! bak oraya 5 kamyon mindflayer getirim,dayaıını ye,yetmesse bi dragon arkadaş var en kırmızısından,onuda getirim,bak bi daha jaheriaya yenge dışında bişi diebilecekmisin :) :P :)[hline]less talk,more glock! bak koçum geçen yıl sarevok u ve irenicus u benim takıma transfer ettim jaheria benim anladın mı Aerie yi al sen oda güzel yada Viconia eheh[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 aerial servant+air elemental+fire elemental cikartan bi degnek vardi,bunlarin hepsiyle kontrol ettigim yaratik sayisini 5 e kadar cikariyorum ve?i$ bitiyor irenicus u 2 kere boyle indirmi$tim suldanesellarda,cevresindeki enerji alani kaybolur kaybolmaz: What?..you..you killed me! bu arada,ben oyunu o kadar oynamama ragmen hic a$ik vs olan olmadi hayirdir? birde,viconia grubunuzdayken drizztle kar$ila$an oldumu?olduysa bi tepki vs ciktimi ortaya?[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 human,elf,halfelf deilsen romantizm yaşayamıosun[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 insan di$indaki butun irklara ne muamelesi yaptigimi belirtmeme gerek yok,kisacasi her oynayi$imda human sectim[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 good bi karekterle aşk yaşamak için evil olmuacaksın,ve onunla konuşurken dikkatli olcaksın terslemieceksini,o drow kız,jaheria,aire(adı ne bunun? :) ile aşk yaşıabiliosun,bide female oynuasan anomenle ve sana çok komik bi şekilde evlenme teklifi edio :)[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 July 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 evilde degildim galiba neydim neutral good sanirim[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 obaa,valla neyi yanlış yaptın anlamadım,nette bi arama yap (sırf romance için yazılmış "bg2 romance quide"die 20-25 sayfalık bişi vardı teker teker bütün diologları gösteriodu),bulursun bişiler[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 leathas oyunda zaten direk aşık oldum demiyor ilk konuşuyor senle yavaş avaş aşık olmaya başlıyor hiç mı kız senle konuşmadı[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Benimle konuşmuyorlar eheh:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 o yüzden bende senin lafını imza yaptım[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Senin gafın daha güzel imzamdada görebilirsiniz:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ya Underwater City'de bi cloak alıyosun, ondan sonra oyunun anlamı kalmıyo... Büyü işlemez psikopat birisi oluyosun. Bi de monk'tum zaten, esnemeye başladım oynarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Necromancery, 20 July 2003 09:05 tarihinde demiş ki: leathas oyunda zaten direk aşık oldum demiyor ilk konuşuyor senle yavaş avaş aşık olmaya başlıyor hiç mı kız senle konuşmadı ehe hıc sanmıyorum konustugunu cınsel ılıskının anlamı yok dıyen bı adamdan ne beklersınkı asexuel bu :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hmm konu$tu evet,pek takmami$tim zaten,gicigim druidlere bide jaheria 10-15 kere oldu oyun boyunca olabilirmi bunun yuzunden?[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ee güzelim kızı terslersen arkandanmı koşsun?biraz yavşıacan(jaheriaya deil ama o zaten kocasını kaybettiğinden önce biraz bilmio ayaklarına yat,ama çok uzak duma ehehe[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben şimdi takıldım grubum ben(mage),minsc,jaheria,aerie,jan jansen,viconia ama edwin de çıktı karşıma sizce onu kimin yerine aliyim yada aliyim mi oyundaki en iyi mageymiş cünkü edwinsiz oyun bitiren var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben edwinsiz bitirdim,hiç bir eleman tekbaşına gruta o kadar farklılık yapamıo,ayrıca o evil mısın goodmu çünkü hem evil hem good charlar var grubunda,evil oynarsan goodlar,good oynarsan evillar seni bırakır[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 neutral good ımda yok bırakmazlar reputation u ortada tutmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 o zaman hep 18den yukarı çıkma hem goodda hem evilde,bide edwin'i gruba aldıında minsc çıkar ona göre[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bu arada grubun çok dengesiz,rahat oynamak için oyunu 2 fighter lazım ama sen kendinde mage olmuşsun[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yok abi minsc cikmiodu valla ben oynadıgıda yaw simdi hırsız gerek janjanseni aldım viconiada lazım jaheriada çok güzel aerie de minsc in cadısı minsc olmazsa olmaz zaten ee ben kimi atacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 edwinle minsc aynı grupta olamıo,belli bi süre sonra ikisinden biri çıkıo,hırsız npc bulmak zor,hırsız istiosan kendin hırsız olmalısın[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 abi bende çıkmadılar valla oyun bitirdim hala paşa paşa duruyorlardı edwinle minsc peki niye çıkıyor minsc edwin gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sende bi bug olmalı,kesinlikle minsc çıkıp gidio edwin gelince,1.ci oyunda edwim minsc'in cadısını öldürüo[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar