zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Minscin sesi baya bir garip gelmeye başladı artık komik seler yerine bir genç sesi çıkıyor sürekli Kill Slay ahhaha gibi birşeyler diyor delircem! (O Jierdanı nasıl kesicem? %100 civarı fire resistanceim var elimdede dragon slayer kesemedim şunu yaw! tek char dalıyorum fire breath fln çekiyo 3 dmg alıyorum:P Sonra direk dalınca kesio ama:([hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ses ayarlarını deiştirmişsiindir :D o Aı script fln kısımlarına tekrar bi bak..[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 lilarcor mu ne olcak konuşan kılıç onu minsc e vermişsindir o konuşuyordur bende ilk aldığımda o ses nerden geliyor diyordum[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 jierdan reddragon?onu kesemessin,onu oyunun bitişinden önce anca kesebilirsin ölümsüz gibi bişi,hep drgonlara+ vuran silahları bul,çooook baba magelerin,druidlerin olursa kesebilirsin.(bu arada jaheria'yı kaçırma ehehm,ii kız) :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 jaheria çok güzel kız ama o olunca en güçlü grubu kuramıyorsun yahu ben kırmızı ejderhayı kestim hemen o nası oldu peki:) vay bea[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evil oynarsan rahat kesilio kırmızı ejderha,goodda o kadar kolay deil,baya güçlenmen gerekio,jaheria bide o drow kız güzel,o kanatlı elf olan sirk'den aldıımız kız böaaağ,çok çirkin bea.Jaheria rux:) (bide expension'da ondan çocuun olabilio :P[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bi an luskan askeri olan jierdan sandım hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok yaw good olmuştum ben büyücüydüm hemde hatta neutral druidle bile kestim jaheriadan çocugun nası oluo yaw puahah[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evet evet o kılıç onda:) oh saolun yaw kafayı yiyordum:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu arada zaten güçlü grup olmak istemem beğendiğim insanları koyarım. Mesela oyunun en güçlü fighterı korganı atıp drowu almayı düşünüyorum.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 drow oyunun sonlarında good yapabiliosunuz,spr oluyo. benim grup: minsc jaheria anomen nalia bide aradasırada quest gereği keldorn(spr adam ama ailevi sorunlar yüzünden ayrılıo:)bide valghyar die adamları alıodum,vy bea ne günlerdi onlar,jaheria ahhh.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu arada ben o winged elfe tutuldum çok şeker bişi jaherianın triplerinden baydım biraz:) Anomen çok kıro yaw tam adandolununu bbbbböğğğrründen çıkmış delikanlı gibi bir şey. Bu arada ana charım Cavalier/Paladin.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben fighter'ım anomenin sesi biraz eehhhhh "yumuşakca" :) hastasıyım fighterın chaotic good rux![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 offf canım çekti biraz daha oynayım bakalım imoeni irenicus kaçırdı. Bu thiefler benden parayı aldılar ama pürüz çıkardılar.Bakem nolcak?(Spoiler yapmayın plz)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu arada bu irenicusu rüyamda görünce yeni büyümü geliyor (galba ilerde slayerı rüyanda görüyormuşsun)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Oyun zaten evll party oynayın diye düzenlenmiş sanki,en matrak ve en güçlü elemanlar evil...Şahsi kanaatim Protagonist kensai/mage çift katana celestial fury ile Korgan(gm axe) Edwin Viconia Yoshimo ya da bünye kaldırırsa Jan Jansen Bir de Jaheria diycem de dual class olduğu için diyemiyorum...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 haer dalis :D.. her yerde bi işi yarıyo eleman...[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evt,slayer özelliğini kullanmayı ilk rüyada ööreniosun,ama sen kullanma çok[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben oyunu hem good,hem evil olarak oynadım,good daha rp,daha zevvklievil daha kolay.ayrıca evilda jaheria'yı almıosun(jaheria'ya taktım:)bide keldorn'u çok severim critical yapınca"KELDORN TAKES YOU!!"die baarıyo,çok hoş.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 keldorn diil toooorm take you o :P bu arada en iyi parti bence: korgan keldorn kensai (sen) jan jansen viconia edwin.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Jadelith, 18 July 2003 12:10 tarihinde demiş ki: keldorn diil toooorm take you o :P bu arada en iyi parti bence: korgan keldorn kensai (sen) jan jansen viconia edwin.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. yok keldorn yerine minsc olcak o zaman hiç zorlanmadan bitiriyorsun ben mageydim hatta savaşlarımın yarısında büyü kullanmadım puahah[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ya bişey dicem az önce gülmekten geberdim shade olarak yazıorum= Docks a girince bir adam (adını hatırlamıyorum) Scimitarımı kafanıza fırlatınca geberceksiniz dedi grubun büyücüsüne scimitar fırlattı 5 canı gitti:) Sonra adam "böle diildi" gibi birşeyler diyip uzaklaştı ehuahua geberiyorum şu anda:) Bu arada bu ne iştir anlamadım 20000 gold ver sonrada herifler işlerini sana yaptırsınlar.. Şimdi vampire kesmeye yolladılar hadi bakalım..[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya bak onlara para veriyorsun ve görev yapıyorsun karşı vampir klanını yenmeye çalışıyorsun onlarda imoen hakkında bildiklerini sana söylücekler ve kurtarmana yardım etcekler o scimitar olayı çok komik harbiden adamın bide çığlık atışı mı ne vardı[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 oyundaki en yarıcı kısım edwin'in kadın olduğu bölümler bence,adamlar konuşmaları bile değiştirmiş,feci komik...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya bişi dicem ama ezmeyin NASI KESCEM BU WAMPLERİİİİİ!!![hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar