FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bikaç arkadaşın soruya 3-4 kere üst üste gereksiz cevaplar verdiğini gördüm onu yapana kdr düzgün cvp verseniz ? (yok trip atmıyorum =) ) nese ben erkeğe emre veya kaan kıza selin koyardım.da bizim zmnımıza değişik isimler çıkar mesela berksancan[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Erkek : Bora (kesinlikle) Kız : Bilmiyorum valla ama orjinal bişi koyarım heralde[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: FRP_Master2, 28 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: bizim zmnımıza değişik isimler çıkar mesela berksancan lol :D olabilir gerçekten. İsimler bile yozlaşıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kız-feminay erkek-dominant[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Erkek- Werder Kiz- Weremem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya post topiği de bare mantıklı cevaplar verin ya, gerçekçi olun biraz. Millet neden gidiyo sanıyorsunuz??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Ya post topiği de bare mantıklı cevaplar verin ya, gerçekçi olun biraz. Millet neden gidiyo sanıyorsunuz?? ay elalemde çok umrumdaydı...mal bu arkadaşım beyenen alır beyenmeyen almaz...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Pardon ya. Zaten topic direk garbage'lık. İstediğini yaz kardeşim. Bu topicten hayır gelmez.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 uyarıcı kesim de az post kasmıo.....[signature][hline]:utaniem: Düşün...düşün...düşün...şimdi bırak.....:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... lol :D ben sadece uyarıyorum, post kasıyosam şerefsizim :P kasmadığımı da iddaa etmedim ama adamlar kastırıyo böyle mesajlar atarak[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 :) bizim aile ahmet samet demet diye gidiyor, buket'i de biz yapacaz artık tam olcak babamızdan geçti :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mimar Sinan koycam evlatlım alcam onun için kız ismi yazmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 obi wan[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 erkek- bafican kız- vermenaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben bilmem hanımım bilir :P :P :P Şaka bi yana: Erkek olursa Abdurrezzakcan Kız olursa da gömerim heralde:P (Öehh iğrenciim:P) *kaçar* *kaçarken* Cidden ben en iyisi hanıma bırakçam bu işi:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 erkek : yusuf kız : başa cıkılmaz lan kızlarla :D[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 erkek: pipican kız: çüküsu[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kız: yaklaşma_babası_döver erkek: berkecan_201x yeni çağın çocukları.. :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 erkek: madida kız: ilhan mansız :P[signature][hline]www.sehitlerolmez.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kızım olursa kesin Melisa koyarım herhalde.. Erkek olursada esime bırakırdım ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kız:Derya Erkek:Cem,Can,Altan vs vs[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tek başıma karar vermem çocuğun adına.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sdfs deja-vu mu yaşıyorum yahu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 erkek olursa-redbullah kız olursa- safinaz gay olursa-benim çocugum gay olamaz...[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Erkek - Sezgin Kız- Meltem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar