Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage Talentları "?"

Sohto

Öne çıkan mesajlar

Lvl 60 a kadar 21/30/0 , fire mage'ımle gayet rahat ve başarılıydım gerek instance olsun gerek pvp olsun. Fakat MoltenCore için "frost" olmak zorunda kaldım , bütün siteleri forumları araştırsamda herkes farklı birşey söylüyor ve doğrusu kendime göre birşey bulamadım.
Son talentlarımı ayarlamadan önce sizede danışayım dedım. Sizce hem Molten Core hemde Battlegrounds için en iyi talent tree nedir ? "31 Arcane mi gitmelıyım , yoksa 18 arcane ve 33 frost talentıyla ice barrier mi almalıyım . mana costmu azaltmalıyım blizzardın yavaşlatmasınımı sağlamalıyım . . . . . "

Şimdiden teşekkürler , Lyrent.

[Bu mesaj Sohto tarafından 12 Ekim 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere kesinlikle MC için ice-block almalısın. Bazı mageler pvpde pom'un cok kullanıslı oldugunu dusunur, eger ıstersen arcaneye 21 talent verıp pom alabılır, ve ya cogu mageın kullandıgı 33 frost 18 arcane talentını alabilirsin. Ama Mc icin iceblock bence kesin gerekli.[signature][hline]Dennis
Burning Legion - Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

Corald arcane meditationla napıyosun onu merak ettim?

6k mana ile bi 10 dakka 2 x frostbolt 1x fireblast atabilirsin

Fireblast atmazsan dahada hoş, 15 dakka falan atarsın heralde.

Frost channeling + Magearmor // Mana taşları - evoc. - gerekirse küçük mana potionlar.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

iki turlusu var.

birincisi 5 arcane meditation 4 arcane mind frosttarafindanda frostchanneling alip iceblocku aldiktan sonra kafana gore dagitirsin. mc de suya bile oturmazsin boylece ama pvp de cok ezik kalirsin.

digeri ise ice barriere kadar gidip diger tarafta cs yi almak.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 12 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
SIRF MC istiyosan arcane meditation önerim, gerisi fix zaten neyden kesicem diyosan frostbite.. dediğim gibi sadece mc için .. pom bile alma

Saol Chris , ama doğrusu frostbiteı düşünüyorum, bana göre pvpdeki gerekli talentlardan biri. tabi mc için tamamen alakasız . =)

said:
Virtue-L, 12 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Corald arcane meditationla napıyosun onu merak ettim?

6k mana ile bi 10 dakka 2 x frostbolt 1x fireblast atabilirsin

Fireblast atmazsan dahada hoş, 15 dakka falan atarsın heralde.

Frost channeling + Magearmor // Mana taşları - evoc. - gerekirse küçük mana potionlar.

Virtue , eğer mana konusunda haklıysan dediğin gibi yapıyorum çünkü arcane meditationdan tasarruf ederek pvpyide biraz sağlamlaştırabilirm
said:
Darklight1903, 12 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
iki turlusu var.

birincisi 5 arcane meditation 4 arcane mind frosttarafindanda frostchanneling alip iceblocku aldiktan sonra kafana gore dagitirsin. mc de suya bile oturmazsin boylece ama pvp de cok ezik kalirsin.

digeri ise ice barriere kadar gidip diger tarafta cs yi almak.

Darklight , csyi almayı tercih ettim . =)

said:
Dolis, 12 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
cepten ara ben hallederim biliyosun numaramı ama şimdi kral mage takılıyodun biliyorum falan die noldu? :D :D :D :D :D
harbi ama anlatırım istersen :)

Fire olsam hala iddialıyım kralım :P, ama kahretsin frost oldum bunuda öğrenicem inşallah . Hem sen manası olan karakterlerden ne anlarsınki ? =)
-Şimi , kafeye arada sırada gel bu arada yüzünü görelım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Iluvatar sanada teşekkürler =) //Nefarious'tayım artık bu arada! //

Son yaptığım talentlara göre
Arcane- 18
Imp. Arcane Missiles 5/5
Arcane Con. 5/5
Evocation 1/1
Imp. Arcane Exp. 5/5
Imp. Counterspell 2/2

Frost- 33
Imp. Frostbolt 5/5
Ice Shards 5/5
Piercing Ice 3/3
Imp. Frost Nova 2/2
Cold Snap 1/1
Frost Chann. 3/3
Arctic Reach 2/2
Shatt. 5/5
Ice Block 1/1
Frostbite 5/5
Ice Barrier 1/1

Bu talentları sevdim doğrusu sadece aklıma iki şey takıldı.
Imp. Blizzard ve Imp. Cone of Cold sizce çok gereklimi ?
Ayrıca konuştuğum çoğu kişi Ice Barrier'in gerek PVP gerek PVE açısından işe yaramadığını söylediler . PVE 'de Priest size PW:Shield attığında Barrier kayboluyor , PVP de ise Priest instant cast DISPELL ile purgeliyor.

Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ice barrier pvpde çokta verimli değil, bi purge/dispel ile gidiyo.
Frostbite da 1 vs 1 de ne kadar etkili ama onun yetine imp. coc frost channeling tercihim.

Arcane
Improved Arcane Missiles Rank 5
Arcane Concentration Rank 5
Improved Arcane Explosion Rank 5
Evocation Rank 1
Improved Mana Shield Rank 2
Improved Counterspell Rank 2
Presence of Mind Rank 1
Arcane Total: 21
Frost
Improved Frostbolt Rank 4
Permafrost Rank 1
Ice Shards Rank 5
Improved Frost Nova Rank 2
Piercing Ice Rank 3
Cold Snap Rank 1
Arctic Reach Rank 2
Frost Channeling Rank 3
Shatter Rank 5
Ice Block Rank 1
Improved Cone of Cold Rank 3
Frost Total: 30

uzun süredir kullanıyorum, gerek MC gerekse pvpde çok memnunum
Bunun haricinde 21 arc 30 fire da iyi bi build, ama konumuzla alakası yok :=)
Sosyal ağlarda paylaş

!Shatterer Frozen targetlara karşı crit şansını %50 arttırıyor , yanı adama nova atıp CoC atman gerekiyor 5talentı kullanabilmek içn. Frostbite'a vererek AV gibi BGlerde frostbolt atarken frozen oluyor , bir sonrakı frostboltunda direk critical gidiyor diye düşündüm. Frostbite'a vermeyınce 20 sn beklemen gerekiyor frozen etmen için targetı . Bu yüzden frostbiteı gerekli buluyorum =) !

Bu arada PoM'u da düşündum dediğin gibi PVPde gerekli ama Frost'tan kısacak birşey bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 13 Ekim 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
ilk başta beni okusan bu kadar kasmıcaksın.

Ya dediğin çok mantıksız , ben firesız PVP düşünemiyorum doğrusu. Sırf PVP olcaksam tabiki 21/30/0 . bu kadar basit. =)

Az önce bi warlockla karşılıklı büyü atıştık. Frost vuruyor 500 , Fire'ım vuruyor 800.. =(

Frostbite yerine 5 talentımı Imp. Fireballa verebilirm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sohto, 13 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki:

Ya dediğin çok mantıksız , ben firesız PVP düşünemiyorum doğrusu. Sırf PVP olcaksam tabiki 21/30/0 . bu kadar basit. =)

Az önce bi warlockla karşılıklı büyü atıştık. Frost vuruyor 500 , Fire'ım vuruyor 800.. =(

Yani improved fireball kadar gereksiz bir talent cok az bulunur.
Bir mage combat'ta kac kere fireball cast ediyor ya.
Ayrica sen 20 kisinin arasinda girip frost nova+coc at,o 20 kisi de 1200 damage alsin o zaman hic onemi olmaz frostun o sekilde vurmasinin.
Ayrica +dmg item'larim var frostbolt'um 620 falan vuruyor.
Chill effecti de sayarsan gayet klas.
Frozen target'a 50% sans ile crit vurdugunu da hesaba kat,crit de vuruyor 1300-1400.
E daha ne yani.
Sosyal ağlarda paylaş

fire mageyim.. hemide 30 / 21 equniox diye bir guild e girdim.. yürü mc dediler.. ee ama fire yim dedim.. olsun arcane spawm la dediler.. ben magmadara pom + pyro atıodum.. ha 2000 vurdu yeminki :D mt target e çalışırsan agro almazsın.. hatta cok nadir agro alırsın.. ben fire mage ile en az 15 run fln yaptım arcanisg legg i bile hacıladım.. bazı guildler sorun etmiyorlar... arcane + fb yine atıyorsun :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dream_endless, 13 Ekim 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
said:
Sohto, 13 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki:

Yani improved fireball kadar gereksiz bir talent cok az bulunur.
Bir mage combat'ta kac kere fireball cast ediyor ya.
Ayrica sen 20 kisinin arasinda girip frost nova+coc at,o 20 kisi de 1200 damage alsin o zaman hic onemi olmaz frostun o sekilde vurmasinin.
Ayrica +dmg item'larim var frostbolt'um 620 falan vuruyor.
Chill effecti de sayarsan gayet klas.
Frozen target'a 50% sans ile crit vurdugunu da hesaba kat,crit de vuruyor 1300-1400.
E daha ne yani.

imp fireball gerekli.. sana 0.5 sec önemsiz gelebilir.. ama cidden gerekli..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

"bence" gercekten gereksiz,firemage de olsan iki durumda fireball atiyorsun.
1-combat'a baslarken.
2-sheep'ten sonra.
zaten combat'a baslayip fireball atarsan,attiktan sonra da karsindakini sheeplersen tek kaybin mana oluyor.
o yuzden bunun yerine frost nova'dayken diyebilirz.
ya da pom'la atiyorsun fireball'i,o da casting time acisindan onemsiz.
bir combat'ta iki kere kullanacagim bir sey icin 5 talent vermek yerine 5 tane imp scorch veririm,keza scorch firemage'in "bence" main spell'i.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dream_endless, 13 Ekim 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
"bence" gercekten gereksiz,firemage de olsan iki durumda fireball atiyorsun.
1-combat'a baslarken.
2-sheep'ten sonra.
zaten combat'a baslayip fireball atarsan,attiktan sonra da karsindakini sheeplersen tek kaybin mana oluyor.
o yuzden bunun yerine frost nova'dayken diyebilirz.
ya da pom'la atiyorsun fireball'i,o da casting time acisindan onemsiz.
bir combat'ta iki kere kullanacagim bir sey icin 5 talent vermek yerine 5 tane imp scorch veririm,keza scorch firemage'in "bence" main spell'i.

5 imp scorch e vericeme fire power a veririm zaten oyle yaptım % 10 direk dmg imi veririm imp scorch le ugrasamam...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

lol ? curse of element frost resistide dusuruyorda soyle bir sey var. kimse frostu fire resisti abarik yaratiklar icin almiyorki. frost yapilmasindaki neden ice blocktur. yani ice blocku actiktan sonra istersen pyroblast al farketmez.

ekleme:ekleme: +dmg itemlari ile bizim guilddeki mageler[bende dahil olmak uzere ] fire mageden yuksek dmg yapiyoruz onuda ekliyim.750 duz 1500 critical.3 dakika icerisinde magmadari kesiyoruz hos bi duygu. bwl ye baslicaz insallah yakinda ^^ ragnarosu bi keselimde.

[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 13 Ekim 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 13 Ekim 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
lol ? curse of element frost resistide dusuruyorda soyle bir sey var. kimse frostu fire resisti abarik yaratiklar icin almiyorki. frost yapilmasindaki neden ice blocktur. yani ice blocku actiktan sonra istersen pyroblast al farketmez.

ekleme:ekleme: +dmg itemlari ile bizim guilddeki mageler[bende dahil olmak uzere ] fire mageden yuksek dmg yapiyoruz onuda ekliyim.750 duz 1500 critical.3 dakika icerisinde magmadari kesiyoruz hos bi duygu. bwl ye baslicaz insallah yakinda ^^ ragnarosu bi keselimde.

noob mage seni.. fire mage in +dmg item i yoksa tabi geçer frost... sen fb atarken o arcane spawmlar kekocan..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...