Rush Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kimle eşleşcez.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 slovakya norveç veya isviçreden biriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bir Estonya tarzı hüsranı kalbim kaldırmaz[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben izleyemedim ama arnavutluk çok iyi oynamış heralde. neyse farketmez. çıktık ya playoff'a; oh be :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oley be yendik demi yürüyün be almanya yı da gecen yendik kesin kupa bizim[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 geç hadi ya bu futbolla ne şampiyonusun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 almanya ev sahibi değilmi biz onları yenmedik mi biz favoriyi yendik bize rakip yoq diye düşünüyorum[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Mike, 13 Ekim 2005 01:20 tarihinde demiş ki: geç hadi ya bu futbolla ne şampiyonusun bizimkilerin temel sıkıntısı bu zaten rakibe göre oynuyolar ,dünya kupasındakinden farklı olmaz porto rikoyla kıç zoruyla berabere kalıp brezilyaya kafa tutan Türkiye buradada olur bence ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: thug_life, 13 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: almanya ev sahibi değilmi biz onları yenmedik mi biz favoriyi yendik bize rakip yoq diye düşünüyorum oyle duz mantik olmuyo thug life genelde futbolda :) ama isalla,gucsuz bi takim degiliz,biraz toparlanir iyice konstantre olur ve sansli olursak..neden olmasin..kotu yunnan kaldiriyo kupa bizim neyimiz eksik? :)[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: thug_life, 13 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: almanya ev sahibi değilmi biz onları yenmedik mi biz favoriyi yendik bize rakip yoq diye düşünüyorum ok 6s ankaraya yenildi, fener ankarayı yendi diyelim fener 6s den güçlümüdür? aa evet eauha doğruymuş[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Artık bırakın şöyle atışmaları 6s febe gibi laflar komik kaçıyor herşey zamanında yapıldıgında güzel --------- Konuya dönersek bugunki futbollan ilerde hiçbirşey yapamayız [Bu mesaj Virus tarafından 13 Ekim 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mike 3. cezaya doğru gidiyor. Bir türlü uslanmadı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Mike, 13 Ekim 2005 05:17 tarihinde demiş ki: said: thug_life, 13 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: almanya ev sahibi değilmi biz onları yenmedik mi biz favoriyi yendik bize rakip yoq diye düşünüyorum ok 6s ankaraya yenildi, fener ankarayı yendi diyelim fener 6s den güçlümüdür? aa evet eauha doğruymuş Ama en güçlüsü Pendik dimi?[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar çok önemli bir konuda yunanistanın olmaması avrupa şampuyonu olmuş bir takım kesinlikle çok zevkli göze hoş bir worldcup izlecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: cemad, 13 Ekim 2005 00:01 tarihinde demiş ki: slovakya norveç veya isviçreden biriyle Sadece 3 baraj maçı ı var? Azmış. Neyse, yalnız bu takımları küçümsememk lazım. Hepsi sonuçta ikinci oldular. Gerçi seri başı olmasakta geçerdik... (Çeklerle kiler var bizim torba da işmdi?)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o Tomassonun ben varya .......... o herif o golü atmasaydı direk katılıcaktık :=( offfffffffff[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 neyse artık olan olmuş gidiyoruz ya dünya kupasına önemli olan bu tani şu baraj maçları olmasa herşey daha da güzel olacaktı ama[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar