Revenge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Danimarka maçı tehlikeli.Arnavutluk maçı daha da tehlikeli.Unutmayalım adamlar Yunanistanı yenmişlerdi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Danimarka Yunanistani yenecek korkmayin.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
wook Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 danimarka yunanistanı 1-0 la gecince artık hersey bizim elimize gecti. haydi milli takım al 3 puanı kalalım play-off lara sonrasında bekle bizi almanya :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu milli takım Arnavutluk'u bu saatten sonra yener. Fatih Terim zaten küçümsemelerine izin vermez. Hırslı adamdır.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kırmızııııı....[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
metboy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 danimarka sağolsun... bu gazla bu maçı alırlar bence. öyle umuyoruz, alıcaz.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 alırız biz bu maçı arnavutluk bize karşı oynayamaz bile bee[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kazanmak zorundayız.. hakan şükür oynarsa arnavutluğun kazanma şansı var..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Viking'ten aynı şarkı Danimarka'nın B.T gazetesi dün manşet yaptığı haberinde "Anlaşmalı maç, Dünya Kupası hayallerini tehdit ediyor" başlığını kullandı. Gazete, Danimarka'nın, Arnavutluk-Türkiye sınavında yaşanacak şike olayı yüzünden şansını kaybedebileceğini ileri sürdü http://www.milliyet.com.tr/2005/10/11/spor/spo05.html Öyle ya da böyle bu maç bizim, play-off'taki gelsin :lol:[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 heehhe :-) şike yapmadanda alırız zaten biz bu maçı. gerek yok.. en az 2-0[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eziq danımarka[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
chagy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zydar, 10 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: kazanmak zorundayız.. hakan şükür oynarsa arnavutluğun kazanma şansı var.. 1.) Katılmıyorum sana 2.) Zaten cezalı oynamayacak.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eheh hep fenere mi maç alacak aziz baba türkiyeye de bi maç alsın dsf şaka :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Duro kolay teslim olmaya niyetimiz yok demiş. Demek ki zor da olsa teslim olacaklar :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah korusun ama, aklıma letonya maçı ve öncesinde konuşulanlar geldi...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet ama adamlar havaya girdi. Fatih hoca izin vermez buna. Ama mecbur en fazla 2 atmalıyız. Yoksa Danimarka'lılar olay çıkartıcak :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 rahata lmamaız gerekiyor.. zaten arnavutluğu stres altında olsa bile yenemeyen bi takımın dünya kupasında olmaması gerekir...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Tırsmıyorum değil yani berabere falan kalırız diye.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Maç bugün değil yarın, Show TV' de sanırım 19:00' da... Umarım kazanırız...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kazanmak zorundayız. Ama gerçekten bir korku var içimde. Aklıma gelen ba$ıma gelmesinde.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Theo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende nedense korkuyorum gecen eleme maci gibi olmasinda kazanip katilma ümitlerimizi play-offlara tasiyalim...[signature][hline]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hasan Şaş ve Hakan Şükür ün oynamaması lazım[signature][hline]
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ikiside sakat fatihte sakat emrede sakat[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 turkiye alır giibime gelio.. daha sorusu almak zorunda.. başarılar millilerimiz..:d[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Öne çıkan mesajlar