Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çalışmam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bugün bişiler çizeim dedim ve aldım elime kalemi böyle bişeyler çizdim sizce nsıl :)?[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

Mesaj tarihi:
hyr beklemiorum sadece paylaşmak istedim bu konuda çok amatörüm bişi diemem ama bunu yağlı boya ile tual e dökünce onu gösteririrm :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=

Mesaj tarihi:
simgesel, içsel çalışmışsın da çizgilerin berbat, onu da zaten kabul ederek burada yayınlamış olduğuna göre diyecek bir şey yok :)

güzel ama, devam et.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Tarkan'ın flimlerinde olur ya böyle logo zımbırtılı birşeyler, ona benzemiş..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Mesaj tarihi:
Çizgilerin için harbi daha çalışman lazım :) Baya bi :D Orda olanlarıda bi sen biliyon, ben ilk baktımda bi insanın suratına benzettim ama hayal gücü işte. Daha bekliyoz çizim :)
Mesaj tarihi:
3 açıdan insan suratı çizmeye çalıştım simgesel olarak ama çizgilerim berbat biliorm :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=

Mesaj tarihi:
ben bişeye benzetemedim kusura bakma..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
düşüncesi ve teması gayet güzel.yanlız adam soyut resim çalışmış,"anlamadım ki ne bu" falan gibi kıro ötesi yorumlara dumur oldum.yuh dedim.bu sanat.aferim kardeş güzel olmuş.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 04 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla zevkler renkler tartışılmaz ayrıca hani ağlayan gözü güneşe benzer şeyi de anladık imgeleri severim resimde fakat o en alttaki şekil de nedir.. soyut resim demek farklı şekillerin imge oluşturarak herkesin kafasında farklı düşünce yaratması demek. de bu resim ne???(yukardakilere diyorum)[signature][hline]msn/mail: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
  • Yeni Oluştur...