Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çalışmam

Lexius

Öne çıkan mesajlar

hyr beklemiorum sadece paylaşmak istedim bu konuda çok amatörüm bişi diemem ama bunu yağlı boya ile tual e dökünce onu gösteririrm :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

Sosyal ağlarda paylaş

simgesel, içsel çalışmışsın da çizgilerin berbat, onu da zaten kabul ederek burada yayınlamış olduğuna göre diyecek bir şey yok :)

güzel ama, devam et.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
düşüncesi ve teması gayet güzel.yanlız adam soyut resim çalışmış,"anlamadım ki ne bu" falan gibi kıro ötesi yorumlara dumur oldum.yuh dedim.bu sanat.aferim kardeş güzel olmuş.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 04 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla zevkler renkler tartışılmaz ayrıca hani ağlayan gözü güneşe benzer şeyi de anladık imgeleri severim resimde fakat o en alttaki şekil de nedir.. soyut resim demek farklı şekillerin imge oluşturarak herkesin kafasında farklı düşünce yaratması demek. de bu resim ne???(yukardakilere diyorum)[signature][hline]msn/mail: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...