Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaslar adsl modemimi wireless olarak degistirecegim, zoom x6 , datron ve robotics arasında kararsız kaldım ozellikle zoom x6 kullanan ya da cevresinde kullanan tanıdıgı olan var mı ilk etapta onu düsünüyorum tesekkurler simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 x6 fiyatı nedir bende düşünüyorum kablosuz ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zoom x6 105$ civarı bisey , robotics daha pahalı datron hakkında bilgim yok fiyat olarak sadece gördüm kullananları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 x6 teknosa da 200 milyon... linksys var bende cok guzel o da u.s. robotics oda 200 milyon civari... bu 3 unude denedim linksys derim baska bir sey demem gerci pek fark etmiyor ama...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 airtieslara bak muhteşem aletler acaip çekio valla :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 usr 9106 var bende alalı birkaç ay oldu. memnunum 150m^2 evde her yerde çekiyor pek bir sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cekim alanı cok fasla olmasın da millet dadanmasın baglantımıza :P Neyse sagolun arkadaslar bakacagım akşam iş çıkışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şifreleme olayı var ööle cart diye kimse giremio. onu çözen de girsin artık bi izin ver :P airties baya ii ama. Yığma tugla duvarların arkasından falan çekio rahatsız bişe :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eft onu çözene kapımız açık gelsin pc yi götürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet wireless adsl modem olarak hangisini öneriyorsunuz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Linksys uzun zamandir kullaniyorum. etraftaki arkadaslarda bazen benden bağlanıyor. daha bir kere tık demedi. Zoom X6 alan arkadaşlarım bile benden kullanıyor. hesap edin...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ALCATEL - ADSL MODEM, WIRELESS Access Point, SpeedTouch 585, ADSL2 (4 Port Ethernet )|$114.20 Öneririm... alcatel en iyi 3 adsl markasından biri bence ve ürünlerinin hem kullanımı kolay hemde sağladığı güvenlik,yazılımlar çok iyi.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Mr_Hand, 05 Eylül 2005 11:07 tarihinde demiş ki: airtieslara bak muhteşem aletler acaip çekio valla :) +1 yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 LinkSYS[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar